Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kessin öyledir eminim

ee senin olacakta tatli olmayackmi
dimi ama
sorma ya suedam ne biliyim giremedim esim izinli fln di bi ara sabah gitti oglen geldi firsat bulamadim ama artik gitmem herhalde

sorma yaa cok tatlidir sev onu benim yerime
tamam tatlım severim
ben hayvan besleyemem ya korkarım tedırgın olurum
bıde cocuklu evde rısklı yaa

suedam ben küçüklüğümden beri annem hayvan sevgisi yle büyyüttü aksine faydası var .ama bebegım olursa kedi mi mecburen birine vermem zorundayım çünkü yaşlandı artık ve tüy döküyorama öpekti kuştu balıktı mutlaka bebegıme aşılamaya çalışırım oda sevsin hayvanlardan zarar gelmez

yok daha bı hafta var burda çiş testi vardı forumda kocakarı testi:) onlarda hamıs cıktımda onu konustuk aksam
senın bat ne zamandı?

evet tatlim okudum hadi insallah ya

Benim bat 2 aydir 13unde oluyorum yine 13 olarak bekliyorum hayirlisi insallah

bende oyle canım kızıma balık almıstım gecen sene beslesın dıye ama hayvancagızlar oldu ve kucuk cocug acıklamak cok zor oluyor ama tuysuz hayvan severım kızımda cok sevıyor.kaplumbaga ıstıyorum mınnacık tatlı olur kızım ılkokula baslasın bıraz daha sorumluluk alsın ozaman alıcam

yani yani

valla çok güzel olur ben 10 sene beslemiştim bekarken kedi köpek hemstr kuş balık ördek civciv herturlu hayvan besledik
oyuzden bı canlıyla dost arkadas olmayı bılmek cocukların gelısımınde bence cok ıyı suedam bıraz daha buyusun de alırsın bı kamlumbaga

kein problem laylam

Suedam ben tamamen bosladim valla ozel hicbirsey yapmadim tamamen beynimi rahatlattim o yuzden simdilik normal olmaya calisiyorum.. takinca olmuyo bu isler biliyoruz o yuzden biraktim ipleri

ama öyle olmak gerekiyo ne kadar pesine düsersen o kadar gec olur

yav loorı ınan bende dusunmedım koca ay zaten ıkı kere ılıskı oldu
ama yumurtlama zamanıydı dıye tahmın edıyorum
sımdı az kaldı ya ondan beklemedeyım
olursa ıyı olur olmazsa allah kerım
hanı bı laf var :'olursa kader ,oldugu kadar'
galıba boyleydı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…