- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.921
umudum nasıl olmuş
bilmiyorummm sanırım bizi bıraktılarrrrhayalotum bu aybish sümeyye nerde yaw....:44::44::44:
hb umudummmhayalotumm hsgeldin kuzumm benimm
bennnnnnnnnnnSelam kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... nbr ? kimler kaldi ?
hb tatlıminş düzelirr akşamdan buyana aklımda yaa işlerim yüzünden erkende oturamadım pc RABBİM sevenleri ayırmasın
hg canımaynı eşiyle ama daha sakinler ve allpınım bizimle düzelcekler inşallah
as hg gurbetimmSelam kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... nbr ? kimler kaldi ?
hb çıtırım
kusum benim, o eklediğini bat lar bölümüne kaydıraydın ya , tarih sırasına göre, hazır elin değmiskene
kiz sizin icindio bölümede gir cok güzel smileler var:111::111::111::111::111::111::111:
umudum sanırsam anlamadım
bi göster bakemnasıl yapıyomuşunnn
Insallahhh
Iyiyim hayalotum sen nasilsin
Bugunde niyetliyim kaldi 8 borc :))
Umre icin pasaporta basvurdum bakalim bikacgune gelir oda
ya giriyom da, çok nadir, üseniyom girmeye oraya
bi keresinde bi topikte biri yapmıstı onu arıyom ama bulamadım. bu smileylerin dua eden ' i vardı.. onu bulamadım bi
ama bu tam benlikmiss :124::124::124:
ay negüzel umreyemi gitceksinn uffffInsallahhh
kusum yaparsın yaw, senin kısmını kopyala, bat ların tarihli kısmının oraya yapıştır.kuzum hadi bekliom yaparsın sen anacımm
Insallahhh
bennnnnnnnnnn
as hg gurbetimm
ama ben burda dua edini hic görmedimki
yerimseni tam benlik diyo..inslalah hep böyle keyifli olursun
tatlım benm bide takıldıgım top,k aralık ocak ayı gebelik olan bölüm başkada yere gidesim yokselencelkim yawrum benim biz seninle baska bi topikte konustukmu:44::44::44::44:sanki ben öyle hatirliyorum
acaba yanlismi hatirliyorumhep bi sorum diyodum unutuyodum
ya nebilim görmüstüm, biri yapmıstı ama nerde Allah bilir smdi o topik :26:
hatta numarasına bilem bakmıstım da iste.. ahh benim unutkan kafamı nerelere vursam aklıma gelir
yahu napim baksana ama sanik çok önemli bisey yapıyolarmıs gibi durmuyolar mıı.. sunlara bak yaa :124::124::124:
bundan sonre ben geldimleri bu smileyle yapıcam :124::124::124:
umudum yaw benimde aklima gecen aksam yatakta su düstü..dedimki alalallal bizim yaptigimiz smileler simdi bikmadan halen hereket halindedirler diye yazik hicmi yorulmazlar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?