- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
- #25.721
hayırlısıyla olsun bu ay o zaman dua edıcem gercekten ıcten sızlere arkadaslar
Allah razı olsun canım, inşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısıyla olsun bu ay o zaman dua edıcem gercekten ıcten sızlere arkadaslar
hepinize iyi geceler çıtırlarım
artık kaçıyorum ben
yarın görüşürz
allahıma emanetsiniz
haklısn haylotum çok geç kaldım![]()
hayolot yapamadım arkadasım
hosbulduk canim benim sukur iyiyim sizlerle karsilastimya daha iyi oldum hayalotum ve butun kizlar ben ilk defa yumurtlama testini aldim bu ay sizler daha önce yaptinizmi sabah idrariylami yoksa aksam idrariylami yapiliyor![]()
seni kaçak seni![]()
hosbulduk canim benim sukur iyiyim sizlerle karsilastimya daha iyi oldum hayalotum ve butun kizlar ben ilk defa yumurtlama testini aldim bu ay sizler daha önce yaptinizmi sabah idrariylami yoksa aksam idrariylami yapiliyor![]()
canım hoşgeldin... kendin bi saat belirlemelisin 10:00 ve 20.00 arası bi saat ama he rgün aynı saatte yapman çok önemli... Birde yapmadan 2 saat önce sıvı alımını azaltman gerekiyor ok? mesela ben her akşam 19.30da yaptım hep
devamsizliktan kalmazsak iyidir okul mudurumuz insaflidir herhalde![]()
slm kizlar ben geldimmm nasilsinizzzzzzzzz![]()
canım benım ben daha hıc denemdım o testı meddcezırım bılır
![]()
dün rüyamda hamileydim her zamanki gibii
ama bu kez gerçek gibiydi kızlar yaaa, test yapıyorum amile olduğumu öğreniyorum.. Dr a gidiyoruz ve ikiz diyorbiri erkek biri deeee.. uyanmadan önce bir ses de hadi kalk test yap diyo banaaa.. uyandım hemen test yaptım sonuç negatif.. daha 4 gün var amaaaa amaaaa ammaaaa
![]()
telime kaydetip yaptım tesekkur ederim daha güzellik kattı yazıya![]()
hosbulduk canim cok tesekkur ederim birde medd_cezirim idrari direk testin uzerinemi yapacagiz cunku bendeki testin uzerinde direk yaziyor![]()
sagolsun anlatmis medd_cezirim bende ilk defa yapacagim o yuzden yanlis yapmak istemedim![]()