- Konu Sahibi medd_cezir
- #25.801
günaydın :) bende olmadım yaklaşık 17 gün oldu kan testi yaptırdım ama negatif doktorum ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum sice ne yapmalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alpinciğim günaydın şekerim nasılsın :) yaa ben hala olmadım ve çok heycanlıyım normalde 1 gün önceden gelirdi ama ilk defa gecikti umarım bebiştir ya dün testte negatif çıkmıştı bugün tekrar bi test yapayım mı
insallahh canimmm...kanda baktirsan diyorumm kac gun gecikti..test yaparsan 1 haftada idrarda goremezsin ama kanda baktirrr hemen cikar hamileysennn..ins bebistir![]()
canım dün olmam gerekiyordu ama olmadım bugünü de bi atlatayım diyorum umarım bebiştir nolur dua et benim için...
kafana cok takma..belirtilerede...allahim hayirlisini versinn,...duam seninle tatlimmm..![]()
Dün bi ara geldim ama hemen ciktim.bu karlı havalar beni mahfetti vlla.elim kolum kalkmaz oldu.insallah bugun gelicem yaaniniza.
Alppin kuzum keseyi gormus masallah.cook sevvindim.dikkat et tatlim kendine.
Herkesler iyidir insallah..bana kisa bi ozet gecebilirseniz sevinirmmmhepinizi optummm
Günaydın kızlar nasılsınız valla ben daha adet olmadım:))umarım olmamda
hoş geldın canım aramızaTsk ederim hos buldum..
inşallah olmassında meleğin senledir kuzum ya dualarım senınleGünaydın kızlar nasılsınız valla ben daha adet olmadım:))umarım olmamda
günaydıngünaydın :) bende olmadım yaklaşık 17 gün oldu kan testi yaptırdım ama negatif doktorum ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum sice ne yapmalıyım?
bıtanem benim sanada güneydın şekerimDün bi ara geldim ama hemen ciktim.bu karlı havalar beni mahfetti vlla.elim kolum kalkmaz oldu.insallah bugun gelicem yaaniniza.
Alppin kuzum keseyi gormus masallah.cook sevvindim.dikkat et tatlim kendine.
Herkesler iyidir insallah..bana kisa bi ozet gecebilirseniz sevinirmmmhepinizi optummm
benim canlarım daha kalkmamışmı?
haydik uyanın ya ben tek kaldım
gurbet kızçem nassın![]()
inşallah olmassında meleğin senledir kuzum ya dualarım senınle![]()
Hayalotum de gitti ..
Keser84 canim sen ordamisin .? napiyorsun ?
burdayım canım birazdan çıkarım dersim başlayacak yaa canım sıkılıyor adetm olcakmış gibi ıslaklık var ama olmadım