- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.221
anladım canımm inş annecigin sagsaglım gelirtelefonu evde unutmuş :26:anne gibisi yok
ALLAHIM kavuştursun canım
![]()
evet anne gibisi yok...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canımm inş annecigin sagsaglım gelirtelefonu evde unutmuş :26:anne gibisi yok
![]()
ben geldim canlarım, adet belirtilerimleeekarnım ağrıyo ya sanırım kırmızılar gelecek:84:
evet...abim hem onun için hemde annem için aramış nerde konuştun mu diye ama haberi alınca sizler gibi o da şok geçirdi annem 23 saatlik yola cıkarken cep telefonunu evde unutmak gibi bi gaflette bulunmuş oyüzden şuanda nerelerde bilinmiyo sağsalim gelr inş.. öle işte soba varya ah o soba ısıtıyo ama yanana kadar ömrümü yiyo bilsen ondan cok zamanım gidiyo![]()
![]()
scorpionsum naber tatlım, benim canım çok sıkkın karnım ağrıyo yaaaaa
gurbetkızım kardeşine üzüldüm ya umarım en kısa zamanda hatasını anlar da hepinizin kıymetini bilir
katrem sen nasılsın kuzuummm
medcezirim iyiyim şükür sen nasılsın kar kalktı mı
selencelkim amin bitanem inş gelmez kırmızılarsen nasılsın ne var ne yookk, kırgınlığın varmış aman dikkat et bitanem geçmiş olsun
![]()
gurbetkızım kardeşine üzüldüm ya umarım en kısa zamanda hatasını anlar da hepinizin kıymetini bilir![]()
Oh allah kabul etsin sohbetlerinizi canimSuna cok inanirim .. o sohbetde 3 kisiden fazla varsa peygamber efendimizde bulunurmus o sohbette yani dini sohbette.. ben her zaman bunu aklima getiriyorum ve canlakulakla dinlerim
senin isin cok bugun o zaman canim , birde hastaydin yaa onun kirginligi vardir hala uzerinde..
AMİNN saol canımevet tatlım baya bi kişi oluyoruz insan sohbet dinleyince ruhu tazeleniyo resmen
ibadetlerine daha sıkı sarılıyo
evet canım hiçç kalkasım yok ama mecbur yapmam lazım6 ceşit menu hazırlıycamüstüne bide kırgınlık
![]()
Hosgeldin canim , uzulme canim , hayatda uzulecek o kadar cok seyler varki , kirmizilarin gelmesine sukreedeliminsallah bir daki ay bize ugurlu gelecek insallah.
Anahhhhh annen telefonu yanina almamis mi eee nasil , bulusacaksin onunlaa ...:44::44::44::44: insallah sag salim gelir ve kavusursun annecigine.. soba isini ben pek bilmem ve anlamam ama turkieyde goruyorum gercekten zor canim..![]()
kızlaaarr hala oluyorum :)))))))))))))))
kardeşimin bebeği olacak inşallah daha 8 haftalık miniğim :)
dört senelik hasretin sonu mutluluk inşallah sağsalim gelsin
inşallah birgün anne oluyorum diye yazmakta kısmet olur size bana ve bütün isteyenlere :)
kızlaaarr hala oluyorum :)))))))))))))))
kardeşimin bebeği olacak inşallah daha 8 haftalık miniğim :)
dört senelik hasretin sonu mutluluk inşallah sağsalim gelsin
inşallah birgün anne oluyorum diye yazmakta kısmet olur size bana ve bütün isteyenlere :)
evet anne gibisi yok...![]()
saol canım iyi olmaya çalışıyorum gülümscorpionsum naber tatlım, benim canım çok sıkkın karnım ağrıyo yaaaaa
gurbetkızım kardeşine üzüldüm ya umarım en kısa zamanda hatasını anlar da hepinizin kıymetini bilir
katrem sen nasılsın kuzuummm
selencelkim amin bitanem inş gelmez kırmızılarsen nasılsın ne var ne yookk, kırgınlığın varmış aman dikkat et bitanem geçmiş olsun
![]()
kaymagımm sende güzel anne adayısınevet anne gibisi yok...![]()
AMİNN saol canımevet tatlım baya bi kişi oluyoruz insan sohbet dinleyince ruhu tazeleniyo resmen
ibadetlerine daha sıkı sarılıyo
evet canım hiçç kalkasım yok ama mecbur yapmam lazım6 ceşit menu hazırlıycamüstüne bide kırgınlık
![]()
allahtan otogar hemen kurumun yan tarafında sabah karşılayacağım orda inş..inş canım bnm amin. sen napyosun nasılsın![]()
napim canım iyiyim pcden kalksam bi neler neler yapıcamin canım bnm öle anneler biricik sen nler yapıyosun![]()
ooooo ne guzelll darisi bizim hala olmamizaa...saglikli bir sekilde dunayay gelir insallah...dairisi senin basina...kac snelik evlisin ve ne zamandir istioyrsunnn bebisi![]()
Ne guzel bekarken ve nisanliyken cok giderdim ama burda oyle brisey yok var ama bana uzak...bi tanisiniyim gidecem insallah bende ,, 6 cesit menu var diyorsun neymis menuler .. resimlerini koyda gorelim bende yeni seyler ogrenmis olurum ..
Ha iyi o zaman canim benim sabah az erken gitte kaybolmasin annen yaa.. canim ne olsun bende yemek yapmaya basladim , yemek de degil hazir corba pisiriyor bugun boyle hafif olacak , ama birazdan kek yapacam esimle tv izliyecez beraber bugun .
![]()
Ne guzel bekarken ve nisanliyken cok giderdim ama burda oyle brisey yok var ama bana uzak...bi tanisiniyim gidecem insallah bende ,, 6 cesit menu var diyorsun neymis menuler .. resimlerini koyda gorelim bende yeni seyler ogrenmis olurum ..
inş canım sende gidersin zamanı gelince
tatlım cahide jibek vardı ordan aldım 2 tarif bide her zamanki yaptııklarım vardı
onlardan yapıcam
1.simit tadında burma pohaça
2.hamur kızartması
3.iki renkli bisküvili pasta
4.lokum kek
5.patates salatası (klasık)
6.havuçlu tarator(AFİYET OLSUN)
![]()
napim canım iyiyim pcden kalksam bi neler neler yapıcam
işler beni bekler![]()
alpınım üzülme cennetten dualarıyla yanındadır o senin..nasılsın nasıl gidiyo teyzoşumla,kız bizimkiler arkaarkaya olcaklar heee beşik kerteriz duruma göre![]()
evet canım bnm otobüsün gelme saatini öğrenir erkenden beklerm oh canım bnm şimdiden afiyet olsun keyif yapın ne güzelbu arada bende sohbetlere cok giderdim öğrenciyken o huzur yok baska bi yerde gercekten inş bi gün yine başlarım
![]()
inş canım sende gidersin zamanı gelince
tatlım cahide jibek vardı ordan aldım 2 tarif bide her zamanki yaptııklarım vardı
onlardan yapıcam
1.simit tadında burma pohaça
2.hamur kızartması
3.iki renkli bisküvili pasta
4.lokum kek
5.patates salatası (klasık)
6.havuçlu tarator(AFİYET OLSUN)
![]()