Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim canlarım, adet belirtilerimleee:5: karnım ağrıyo ya sanırım kırmızılar gelecek:84:

Hosgeldin canim , uzulme canim , hayatda uzulecek o kadar cok seyler varki , kirmizilarin gelmesine sukreedelim:34::34::34::34: insallah bir daki ay bize ugurlu gelecek insallah.

evet...abim hem onun için hemde annem için aramış nerde konuştun mu diye ama haberi alınca sizler gibi o da şok geçirdi annem 23 saatlik yola cıkarken cep telefonunu evde unutmak gibi bi gaflette bulunmuş oyüzden şuanda nerelerde bilinmiyo sağsalim gelr inş.. öle işte soba varya ah o soba ısıtıyo ama yanana kadar ömrümü yiyo bilsen ondan cok zamanım gidiyo:27::27::27::27:

Anahhhhh annen telefonu yanina almamis mi eee nasil , bulusacaksin onunlaa ...:44::44::44::44: insallah sag salim gelir ve kavusursun annecigine.. soba isini ben pek bilmem ve anlamam ama turkieyde goruyorum gercekten zor canim.. :50:

kızlaaarr hala oluyorum :)))))))))))))))
kardeşimin bebeği olacak inşallah daha 8 haftalık miniğim :)
dört senelik hasretin sonu mutluluk inşallah sağsalim gelsin
inşallah birgün anne oluyorum diye yazmakta kısmet olur size bana ve bütün isteyenlere :)

anladım canımm inş annecigin sagsaglım gelir:16:telefonu evde unutmuş :26:anne gibisi yok :16::16:ALLAHIM kavuştursun canım:54:

in canım bnm öle anneler biricik sen nler yapıyosun:34:
scorpionsum naber tatlım, benim canım çok sıkkın karnım ağrıyo yaaaaa:5:

gurbetkızım kardeşine üzüldüm ya umarım en kısa zamanda hatasını anlar da hepinizin kıymetini bilir :16:

katrem sen nasılsın kuzuummm :16:

medcezirim iyiyim şükür sen nasılsın kar kalktı mı:16::16:

selencelkim amin bitanem inş gelmez kırmızılar:43: sen nasılsın ne var ne yookk, kırgınlığın varmış aman dikkat et bitanem geçmiş olsun:16:

Oh allah kabul etsin sohbetlerinizi canim:34::34: Suna cok inanirim .. o sohbetde 3 kisiden fazla varsa peygamber efendimizde bulunurmus o sohbette yani dini sohbette.. ben her zaman bunu aklima getiriyorum ve canlakulakla dinlerim:34::34::34::34: senin isin cok bugun o zaman canim , birde hastaydin yaa onun kirginligi vardir hala uzerinde..

AMİNN saol canım:16:evet tatlım baya bi kişi oluyoruz insan sohbet dinleyince ruhu tazeleniyo resmen:16:ibadetlerine daha sıkı sarılıyo
evet canım hiçç kalkasım yok ama mecbur yapmam lazım6 ceşit menu hazırlıycam:27:üstüne bide kırgınlık:52::ssz:

Hosgeldin canim , uzulme canim , hayatda uzulecek o kadar cok seyler varki , kirmizilarin gelmesine sukreedelim:34::34::34::34: insallah bir daki ay bize ugurlu gelecek insallah.

Anahhhhh annen telefonu yanina almamis mi eee nasil , bulusacaksin onunlaa ...:44::44::44::44: insallah sag salim gelir ve kavusursun annecigine.. soba isini ben pek bilmem ve anlamam ama turkieyde goruyorum gercekten zor canim.. :50:

allahtan otogar hemen kurumun yan tarafında sabah karşılayacağım orda inş..inş canım bnm amin. sen napyosun nasılsın:54::54::54:

inşallah birgün anne oluyorum diye yazmakta kısmet olur size bana ve bütün isteyenlere :)

ooooo ne guzelll darisi bizim hala olmamizaa...saglikli bir sekilde dunayay gelir insallah...dairisi senin basina...kac snelik evlisin ve ne zamandir istioyrsunnn bebisi:16::16::16::16::16:

canımmm hayırlı olsun çook sevindim senin adınaa.. umarım Rabbim hayırlısı ile sana ve bizlere de nasip etsinn :16:

scorpionsum naber tatlım, benim canım çok sıkkın karnım ağrıyo yaaaaa:5:

gurbetkızım kardeşine üzüldüm ya umarım en kısa zamanda hatasını anlar da hepinizin kıymetini bilir :16:

katrem sen nasılsın kuzuummm :16:

selencelkim amin bitanem inş gelmez kırmızılar:43: sen nasılsın ne var ne yookk, kırgınlığın varmış aman dikkat et bitanem geçmiş olsun:16:
saol canım iyi olmaya çalışıyorum gülüm:16: böle devam ederse kan vercem bakalım:25:bi şifayı kaptımmı zor atlatıyorum:2:
evet anne gibisi yok...:14::14::14::14::14::14::14:
kaymagımm sende güzel anne adayısın:16:inşş saglıklı bi şekilde bebişini kucagına alıcaksın rabbimn izniyle:16::16:

AMİNN saol canım:16:evet tatlım baya bi kişi oluyoruz insan sohbet dinleyince ruhu tazeleniyo resmen:16:ibadetlerine daha sıkı sarılıyo
evet canım hiçç kalkasım yok ama mecbur yapmam lazım6 ceşit menu hazırlıycam:27:üstüne bide kırgınlık:52::ssz:

Ne guzel bekarken ve nisanliyken cok giderdim ama burda oyle brisey yok var ama bana uzak...:50::50: bi tanisiniyim gidecem insallah bende ,, 6 cesit menu var diyorsun neymis menuler .. resimlerini koyda gorelim bende yeni seyler ogrenmis olurum ..:34::34:

allahtan otogar hemen kurumun yan tarafında sabah karşılayacağım orda inş..inş canım bnm amin. sen napyosun nasılsın:54::54::54:

Ha iyi o zaman canim benim sabah az erken gitte kaybolmasin annen yaa:34::34:.. canim ne olsun bende yemek yapmaya basladim , yemek de degil hazir corba pisiriyor bugun boyle hafif olacak , ama birazdan kek yapacam esimle tv izliyecez beraber bugun .:34::34:

neyse ben çıkıyorum canalrım.. dedim yaaa canım çoooooooooooook sıkkın.. kendize iyi bakınn :54:

ooooo ne guzelll darisi bizim hala olmamizaa...saglikli bir sekilde dunayay gelir insallah...dairisi senin basina...kac snelik evlisin ve ne zamandir istioyrsunnn bebisi:16::16::16::16::16:

inşallah.. Rabbim öyle büyük ki ..
onlarında dört senedir olmuyordu pkodan dolayı ama işte KÜN (OL) emri gelince kim karşı durabilir..
sağol canım darısı bütün isteyenlere arasında bize inşallah
ben 6 buçuk senelik evliyim ilk 6 ay korunduk 6 yıldırda istiyoruz
4-5 ay klomen tedavisi bir aşılama 2 rahim filmi 5 tüp bebek (çeşitli nedenlerle 4 sefer iptal sadece birkere transfer oldu)negatif
bitkisel süt maydanoz buharı ardıç katranı arpaya yatma daha neleeer neler anlayacağın denemediğim şey kalmadı
ne duysak belki sebep olur dedik denedik ama henüz kısmet olmadı
şimdi enson genetik testler için kan verdik onların sonucunu bekliyoruz bakalım ne çıkacak hayırlısı
bir dokun bi ah işit olduya arkadaş içimi döküvermişim :)
ama baştada yazdığım gibi Rabbim o kadar büyük ki O ol derse olmayacak şey yok inşallah ...

Ne guzel bekarken ve nisanliyken cok giderdim ama burda oyle brisey yok var ama bana uzak...:50::50: bi tanisiniyim gidecem insallah bende ,, 6 cesit menu var diyorsun neymis menuler .. resimlerini koyda gorelim bende yeni seyler ogrenmis olurum ..:34::34:

Ha iyi o zaman canim benim sabah az erken gitte kaybolmasin annen yaa:34::34:.. canim ne olsun bende yemek yapmaya basladim , yemek de degil hazir corba pisiriyor bugun boyle hafif olacak , ama birazdan kek yapacam esimle tv izliyecez beraber bugun .:34::34:

evet canım bnm otobüsün gelme saatini öğrenir erkenden beklerm oh canım bnm şimdiden afiyet olsun keyif yapın ne güzel:34::34::34: bu arada bende sohbetlere cok giderdim öğrenciyken o huzur yok baska bi yerde gercekten inş bi gün yine başlarım:16::16::16::16:

inş canım sende gidersin zamanı gelince:16:
tatlım cahide jibek vardı ordan aldım 2 tarif bide her zamanki yaptııklarım vardı:27:
onlardan yapıcam:6:
1.simit tadında burma pohaça
2.hamur kızartması:27:
3.iki renkli bisküvili pasta:6:
4.lokum kek:51:
5.patates salatası (klasık):27:
6.havuçlu tarator:52:(AFİYET OLSUN):9::9::9:

alpınım üzülme cennetten dualarıyla yanındadır o senin..nasılsın nasıl gidiyo teyzoşumla,kız bizimkiler arkaarkaya olcaklar heee beşik kerteriz duruma göre:8::8::8::8::52::52::52::52:

evet bunu hissediyorum ruyalarimda surekli annem...bana guc veriyor,..iyiyim cok sukur bazen halsizlik oluyor...sen daha gitmedinmi doktoraaa canim benim,...loorimde dunur olacaktik ama kendisi gelmiyor ozledik kendisinide...tamam ayarlarizz bakalimm cinsiyetleri ne olacak...seninlede dunur olurumm yani yok demem:16::16::16::16::16:

evet canım bnm otobüsün gelme saatini öğrenir erkenden beklerm oh canım bnm şimdiden afiyet olsun keyif yapın ne güzel:34::34::34: bu arada bende sohbetlere cok giderdim öğrenciyken o huzur yok baska bi yerde gercekten inş bi gün yine başlarım:16::16::16::16:

oh iyi bakalim canim , evet canim sohbetlern yeri farkli oluyor gercekten canim ... ben kaciyim yavas yavas canlarim yemek filan birde kek surmem lazim firina esim kac gundur istiyor bugun bari yapiyim :16::16::16: optum seni canim ..

inş canım sende gidersin zamanı gelince:16:
tatlım cahide jibek vardı ordan aldım 2 tarif bide her zamanki yaptııklarım vardı:27:
onlardan yapıcam:6:
1.simit tadında burma pohaça
2.hamur kızartması:27:
3.iki renkli bisküvili pasta:6:
4.lokum kek:51:
5.patates salatası (klasık):27:
6.havuçlu tarator:52:(AFİYET OLSUN):9::9::9:

cahide jibekhic duymadim .. bi bakiyim netten .. oy oy mash dokturecen anlasilan tamam bende geliyorum yarin 1 de ozaman:52::52::52: cidden afiyet olsun canim size..

Back
X