Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben herzaman gelmesemde arasıra takip ediyorum topiği :1: çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum
bi bakıyorum 8-10 sayfa birden gitmiş :10::3:
kardeşim içinde teşekkür ederim inşallah sağsalim gelir kuzucuğum
Rabbim herkese hem anne olmayı hem teyze-hala olmayı nasip etsin...
her zaman hem kendim hem kardeşim için dua ederdim Allahım hem anne olayım hem hala olayım diye
(bu arada bu üçüncü yeğenim olacak abimin 1 oğlu 1 kızı var çok şükür Rabbim sağlık sıhhat versin)
tanımadığım ismini bilmediğim insanlar içinde bütün isteyenlere diye diliyorum Rabbimden ..
Allahım dileyen isteyen tüm kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
evladı olanlarada sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin birbirlerine bağışlasın inşallah
şu mübarek cuma gecesi hürmetine cümle ümmeti muhameddin gönlünde ne muradı varsa
Rabbim hayırlısıyla muradına eriştirsin İNŞALLAH.. AMİN ..
anladım bıtanem .duaların ıcınde sozum yok hepsine gönülden aminnnnnnnnnn diyorum:16:ara ara gel ama konusuruz drtlerız inşallah.:13:herşeyde vardır bi hayır kuzum:16:

Kızlar çok sık giremiyorum,zaman zaman bakmak için girdiğimde ise genelde sakin oluyor forum.Maşallah sayfalar çok hızlı ilerlediğinden takip etmekte zorlanıyorum :) :nazar:
Hepinize sevgiler,
Allah gönlünüzdekini kabul etsin inşallah.
tamam canım benim kendıne cok ıyı bak melklerınıde op yerıme:54::54:allaha emanet ol:16:

Selam canlar
Nasilsiniz nooldu scorpi ve gurbetkiz ?????
Benim artik evde netim yok telden bakicam artik bakabildigim kadar az giriyorum diye unutmayin beni :29: :29:
suedam ya özlüyom ben seni:14::14:haberdar et bizi arasıra allaha emanet ol kuzum.umreye gıtmeden yazarsın senı unutmak mumkunmu:16::16::16::16:

benimde bebeğim olmuyor 3 yıl olcak doktor birşey yok dedi ne zaman gitsem zaten hep aynı şey problem yok ortada bebekde yok nasıl iş anlamadım :(
hoşgedın canım aramıza olur en kısa zamanda inşallah.ama ıyıce bı arastır.tüp bebeğe kadar yolu var.birşey yoktur dıyıpte yarıda bırakma tedavını oldumu:6::6:

bir söz varya Allah olmayacak şeyin hayelini kurdurmazmış:)

n3ly2013...öncelikle hsgledin bizlerin arasına..Rabbim önce hayırlısını versin dilerim ki...

hayalini kurdurmazmış dedin ya..
ben hayal kura kura kura kura kura hayalet oldummm da, umarım sana kötü örnek olmam :50::50::50::14::14::14::14::14::14:

hg sende :) bi fincan sende al kendine :D nesgayfe içek :D:D

hoşbulduk bitanem :16:tamda içimi okudun bende kahve olmadan bişey yapamam:7::7:içelim güzelleşelim:9::9::9:

şimdi şu suratçıklardan bi yapıver önce :51::51:
kullancıcı kontrol panelınden gırıyosun
seçenekleri düzenle de
sonram sayfayı biraz aşagıya indir çeşitli seçenekler kısmına gel orda
mesaj editörünü standart toolbar olarak işaretle
sonra asagıya in kaydet de.
bizlere mesaj yazarken gulen smiillerden cıkıcak oldumu canım:46::46::46:
anlamadagın bıyer varsa sor abılırısın:29:

$bebis.webp seni uzaktan görmeeekkk... asklarınn en güzeliiiiii...
alıstımm hasretine... gel desem gelemezsin kiiii ... Allahım ben bunlardan istiomm yarabbimm.. :14::14::14:

n3ly2013...öncelikle hsgledin bizlerin arasına..Rabbim önce hayırlısını versin dilerim ki...

hayalini kurdurmazmış dedin ya..
ben hayal kura kura kura kura kura hayalet oldummm da, umarım sana kötü örnek olmam :50::50::50::14::14::14::14::14::14:

ya öyle söyleme daha nasip değilmiş demekki herseyin yeri ve zamanı var sadece sen değil eşinde emin ol umutla bakıyordur bak benim eşim simdi beni aradı cay demledim hadi cabuk gel dio :D işin garip tarafı ben bazen senin gibi bıkıyorum hatta vazgectiğim bile oluyor ama nedense bu duygu eşimde olmuyor :D Allah bilir bir sürü bilgi bulmuştur yine aksam basımın etini yer :D

Back
X