Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum saat kaçta randevun vardı nıye yazmadın ya :31::31:
nezaman doncen kımbılır:26:umarım hiç bişey kalmamıstır canbonum.dualarım senınle :16::16::16:

ya öyle söyleme daha nasip değilmiş demekki herseyin yeri ve zamanı var sadece sen değil eşinde emin ol umutla bakıyordur bak benim eşim simdi beni aradı cay demledim hadi cabuk gel dio :D işin garip tarafı ben bazen senin gibi bıkıyorum hatta vazgectiğim bile oluyor ama nedense bu duygu eşimde olmuyor :D Allah bilir bir sürü bilgi bulmuştur yine aksam basımın etini yer :D

bu dediklerinden işin gerçek yanı ne biliyor musun ??
15 yıl gibi bi zaman geçmesi + senin gibi gülmenin bana zor gelmesi..
bütün ruh halim alt-üst..herseye sinirleniyorum..delirmek üzereyim.. ..:14:

Son düzenleme:
bu dediklerinden işin gerçek yanı ne biliyor musun ??
15 yıl gibi bi zaman geçmesi + senin gibi gülmenin bana zor gelmesi..
bütün ruh halim alt-üst..herseye sinirleniyorum ..:14:

allah sabır versin ya walla ben 3 yıldan söz ediyorum sen 15 yıl walla ya cok zor ama olsun Allahtan hersey hiç ummadıgın anda oluverir :)Rabbimin kudreti sonsuz

hoşbulduk bitanem :16:tamda içimi okudun bende kahve olmadan bişey yapamam:7::7:içelim güzelleşelim:9::9::9:

şimdi şu suratçıklardan bi yapıver önce :51::51:
kullancıcı kontrol panelınden gırıyosun
seçenekleri düzenle de
sonram sayfayı biraz aşagıya indir çeşitli seçenekler kısmına gel orda
mesaj editörünü standart toolbar olarak işaretle
sonra asagıya in kaydet de.
bizlere mesaj yazarken gulen smiillerden cıkıcak oldumu canım:46::46::46:
anlamadagın bıyer varsa sor abılırısın:29:

:21: tamam oldu tesekkür ederim :1:

adet günüm 05,12,2012 arkadaşlar bu hafta salı günü kan testi yaptırdım 2009 çıktı sizce değer nasıl ben 2011 yıllında 1 sene içersinde ard arda 2 ölü bebek vakası yaşadım ve bu yüzden çok korkuyorum

lütfen bana bilen arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim ...

adet günüm 05,12,2012 arkadaşlar bu hafta salı günü kan testi yaptırdım 2009 çıktı sizce değer nasıl ben 2011 yıllında 1 sene içersinde ard arda 2 ölü bebek vakası yaşadım ve bu yüzden çok korkuyorum

lütfen bana bilen arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim ...

canım hiç bilmiyorum hiç gebelık yaşamadıgım için ben.bu konuda hıc bı bılgım yok:26:
ama rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah.kucagına almayı nasıp etsın.dualarım senınle:16:

Back
X