Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalimmmmmmmmmmmm ve yasakhayalimmmmmmmmmmm hosgelinizz habibtelerimmm yeruhelerim ballarimm kaymaklarimmm koftelerimmm elmasekerlerimmmm:52::52::52::52:offf hepsinden canim cekti :46::46::46::46::46::46::27::27::27:

evett babam gelecekkk 3 haftadir gormuyorumm her gun arasada gormeden hasret giderilmiyor...poaca kek yaptimm..yarinda lahmacun yaparim babiskkomaa..buyrun kizlar birlikte yiyelimm..sizleri e ozledim aklim burdaydi habbtelerim ne konusmus diye merak ettimm..:52::52::52::52::52::52:

habıbtem benım afıyet bal şeker olsun size yemiş kadar oldum ellerıne saglık:16::16::16:

hayalimmmmmmmmmmmm ve yasakhayalimmmmmmmmmmm hosgelinizz habibtelerimmm yeruhelerim ballarimm kaymaklarimmm koftelerimmm elmasekerlerimmmm:52::52::52::52:offf hepsinden canim cekti :46::46::46::46::46::46::27::27::27:

habıbtem benım afıyet bal şeker olsun size yemiş kadar oldum ellerıne saglık:16::16::16:

bakınn ben hamiş kalırsam böyle yemeklerden bahsetmeyinn zaten pisbogazımm kocamı gece gece yollara düşürürsünüz bu soğuklarda:9::9::9::9:

canım karacanın tavsıye ederım ama tencere setlerını tavsıye etmem .gunun bırınde tencere setı alacakolursan karacadan alma:34:
benımkılerın markası tanıdık bı marka degıl ama cok memnunum.
ama şekil olarak bu dıkdortgenler varya renk renk duruyolar onlardan al alcaksan cok guzeller ya:16:

karaca dusunuyorum bende canim.. tencereleri oldugum yerde aldim canim veya annem aldi

Back
X