- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haahaha yazarkende esime soruyorum dogru mu oylemi deniyordu diyeekk de ismim gurbetkizi oldugunu gorenmis
sukur birsey demiyor haa
uykun yokmu senin habibtem
![]()
yoook habibtemmm gozler hala boylee![]()
benimksiide biliyor birsey demezz...erkek olmadiktan sonraaa![]()
bende seni yerimmm zaten acimm..ne yesem dymuyorummm...midem yaniyor yaa acida yemedim bugunn:111::111:
yaw sanki erkek doktorlar bizi bekliyo allalal laalalaaadamlarin bi cok hastasi var görse bile hemen unutur onumu aklinda tutacak
![]()
vallahi yaa gel de anlat isteeee...ah bu erkekler bende kadin doktoruna gitmek yok dedim![]()
bizimkiler cok heyecanli bir gorsennn habibtemmm...ama esimin ailesi kaynanam heyecanli bana birseyler gondermis ama soylemedi/..bakalim neymiss...kardeslerimmm dogana kadar kendileri dokuz doguracak...evet babam gelecek cok ozledim,...![]()
sükürler olsun habbitem bu bebek hepinize huzur ve mutluluk getirdihasret gider babanla iyice....
sonra bize anlat habbitem ne göndermisler bende merak ettim![]()
ayy ahbibtem sonraa caniniz ceker kiyamam ben sizeee...kabak tatlisi emmoglundan baklava...siyah zeytin..kagittaa et..lahmelevarka deriz arapcayla..nar mandalina salgam suyu istedim abimden meyve suyu gondermis..kizkardesim nazar boncukli bileklik almis bana...oylee bakalim daha ne varrr
![]()
sen bizi düsünme hamile olan sensin yeterki senin canin istemesin habbitemafiyet olsun yarasin findiga büyüsün ceviz kadar olsun
![]()
herseyi yersemmmmmmmm plates topu gibi olurummmm:123: allahim en kisa zamnda sizlerede nasip etsinnn yeruhelerimm![]()
herseyi ye aama az yersen biseycik olmaz.....kelebegimiz kocaman olsun saglikli olsunda sen ne olursan ol
amin habibtem
![]()
oylee zaten habibtemmm iyiyorum ama az yiyorumm zaten canim simdili birsey istemiorrr![]()
habibtem özellikle ceviz kesinlikle yelekenme ne yok demi bi ara az kahverengi leke geliyo demistin galiba
gecti demi o normal beyaz akintin oluyo..bide aspirini biraktinmi halen aliyomusun:44::44::44::44::44::44::44::44: