- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.421
hb bıtanem okudum memlekete gıtmısın
bende cok sukur ıyıyım canım![]()
okumus bilem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb bıtanem okudum memlekete gıtmısın
bende cok sukur ıyıyım canım![]()
Aynen Caliskan kocam benimogretmen ders vermis yarina hemen yapmis gostermis ogretmen aferini almis
Oh oh , bende aksam yemegi yapacam ne yapsam diye dusunuyorum . :44::44::44::44: kocam gitti geldi .. cok memnun kalmis sinifin akilisiymis.. cok istekli gitti zaten ..ogretmen ne sorduysa cevaplamis
okumus bilem![]()
heee bi biz kalmıstık şimdi tam kkya uyum sagladık canbonum:52napıyon balım bıtanem
meddcezerımın testı negatıf cıktıokudunmu gecmısı
hımmm cvp verdikçemi artıyo bu kalpler yawwww bende bakıyorum herkesin üç beştane var bende neden yok nerden konuyo diyorummama artık benımde var inşallah artar
![]()
aferim ona keşke bı kırmızı kurdale taksaydın gurbetkızçem okul çıkışındayaw heveslı gıttıyse basarır tabı
selencelkım nabıyonnnn![]()
he yaw bu kk bizide bozdu sonundasürünüyom buralarda bende...
gercektenmi yok okumadim ya:26::26::26::26::26eki scorpionsumdan haber varmi..baktirmismi tekrar sabah biseyler yazmismi
![]()
yaa çok hızlıyız canım ne sandın sen bizi :))![]()
inşallah çok uzun zaman ama umutsuzluga düşmesi normal bizde daha 5 aydır deniyoruz ama moralımın çok bozuldugu zamanlar oluyo Allah kimseyi o kadar bekletmesin canım
iyiyim bitanem
aferim ona keşke bı kırmızı kurdale taksaydın gurbetkızçem okul çıkışındayaw heveslı gıttıyse basarır tabı
selencelkım nabıyonnnn![]()
yaw sen tam bizliksincok hizlisin
![]()
yok canım kendı doktoruna gıdıp yaptırcaktı en son daha gelmedı bugunmu yaptırır bılmıyorum
meddcezırım sabah geldı ama aglıyodu yacanbonum benım cok uzuldu negatıf dedı sadece
![]()
:84::84::84::84::84::84::84::84:
iyiyim bitanem
birazdan oğlumu almaya gitcem okula
kara kara düşünüyorum benim halim ne olcak die
çalışma günlerini bi tutturamadık![]()
sabır diyorum.. kimseye dalmiyim diyorum..bgünlerde fenayım diye girmiyim , kimsenin kalbini kırmayım diyorum...gelip buluyo ,sanki birseyler beni zorluyo..bu yazını çıktıktan snra gördüm, geri gelip yazmak istedim nedense..
zeynebnur .. şu dediğin laf dokundu niyeyse..ama tabi bekleyen sen olmadığın için.. 5 ay diyosun bak ?
"""" Allah kimseyi o kadar bekletmesin canım """"
ama tabi.. kim ister ki benim kadar beklemek..zaten benim elimde olan birsey de değildi..ama iste kader diyelim kısaca..
yada benim ne günahım vardı mı demeliyim ???
yada benim suçum ne mi demeliyim ???
ama iste, ne bir günah,, nede bir suçlu arayamıyoruz..
smdi sen yada bi baskası içinden bile diyodur ki..
ay nasıl durmus simdiye kadar.. ben duramam, bnde öyle olmam insaAllah... tarzında seyler geçiriyorsan, snde benim gibi yandın, yanacan demektir..
içinizden bile en küçük birsey geçirseniz valla basınıza gelir..
suan ne halim var bilemezsiniz, geri girip şunları yazayım diye, inan ki yazarken ellerim titriyo..
Allahım sabır ver diyorum, bskada dicek biseyim yok ..!!!