Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hımmm cvp verdikçemi artıyo bu kalpler yawwww bende bakıyorum herkesin üç beştane var bende neden yok nerden konuyo diyorumm :1::1::1::1::1: ama artık benımde var inşallah artar :52::52::52::29::29::29:

Aynen Caliskan kocam benim :52::52::52::52: ogretmen ders vermis yarina hemen yapmis gostermis ogretmen aferini almis:52::52::52:

Oh oh , bende aksam yemegi yapacam ne yapsam diye dusunuyorum . :44::44::44::44: kocam gitti geldi .. cok memnun kalmis sinifin akilisiymis.. cok istekli gitti zaten .. :52::52::52: ogretmen ne sorduysa cevaplamis

:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
aferim ona keşke bı kırmızı kurdale taksaydın gurbetkızçem okul çıkışında:1::1:yaw heveslı gıttıyse basarır tabı :46::46::46::46:

selencelkım nabıyonnnn:54::54::54::54:

heee bi biz kalmıstık şimdi tam kkya uyum sagladık canbonum:52::52::52::52::52napıyon balım bıtanem:54::54::54:

meddcezerımın testı negatıf cıktı :31:okudunmu gecmısı

he yaw bu kk bizide bozdu sonunda:27::27::27::27::27::27:sürünüyom buralarda bende...:51::51::51:

gercektenmi yok okumadim ya:26::26::26::26::26:peki scorpionsumdan haber varmi..baktirmismi tekrar sabah biseyler yazmismi:31::31::31::31::31:

hımmm cvp verdikçemi artıyo bu kalpler yawwww bende bakıyorum herkesin üç beştane var bende neden yok nerden konuyo diyorumm :1::1::1::1::1: ama artık benımde var inşallah artar :52::52::52::29::29::29:

evet zeynebnurum öyle yazdikca kalbin artacak..yazmayinca artmaz..:30::30::30:cok calisman lazim sen bize takil valla kisa zamanda bak nasi cogalacak..:52::52::52::52::52:

he yaw bu kk bizide bozdu sonunda:27::27::27::27::27::27:sürünüyom buralarda bende...:51::51::51:

gercektenmi yok okumadim ya:26::26::26::26::26:peki scorpionsumdan haber varmi..baktirmismi tekrar sabah biseyler yazmismi:31::31::31::31::31:

yok canım kendı doktoruna gıdıp yaptırcaktı en son daha gelmedı bugunmu yaptırır bılmıyorum :46::46::46:
meddcezırım sabah geldı ama aglıyodu ya:5::5:canbonum benım cok uzuldu negatıf dedı sadece:29::29:

inşallah çok uzun zaman ama umutsuzluga düşmesi normal bizde daha 5 aydır deniyoruz ama moralımın çok bozuldugu zamanlar oluyo Allah kimseyi o kadar bekletmesin canım

sabır diyorum.. kimseye dalmiyim diyorum..bgünlerde fenayım diye girmiyim , kimsenin kalbini kırmayım diyorum...gelip buluyo ,sanki birseyler beni zorluyo..bu yazını çıktıktan snra gördüm, geri gelip yazmak istedim nedense..
zeynebnur .. şu dediğin laf dokundu niyeyse..ama tabi bekleyen sen olmadığın için.. 5 ay diyosun bak ?

"""" Allah kimseyi o kadar bekletmesin canım """"

ama tabi.. kim ister ki benim kadar beklemek..zaten benim elimde olan birsey de değildi..ama iste kader diyelim kısaca..
yada benim ne günahım vardı mı demeliyim ???
yada benim suçum ne mi demeliyim ???
ama iste, ne bir günah,, nede bir suçlu arayamıyoruz..
smdi sen yada bi baskası içinden bile diyodur ki..
ay nasıl durmus simdiye kadar.. ben duramam, bnde öyle olmam insaAllah... tarzında seyler geçiriyorsan, snde benim gibi yandın, yanacan demektir..
içinizden bile en küçük birsey geçirseniz valla basınıza gelir..
suan ne halim var bilemezsiniz, geri girip şunları yazayım diye, inan ki yazarken ellerim titriyo..
Allahım sabır ver diyorum, bskada dicek biseyim yok ..!!!

:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
aferim ona keşke bı kırmızı kurdale taksaydın gurbetkızçem okul çıkışında:1::1:yaw heveslı gıttıyse basarır tabı :46::46::46::46:

selencelkım nabıyonnnn:54::54::54::54:
iyiyim bitanem:16::16:
birazdan oğlumu almaya gitcem okula:10:
kara kara düşünüyorum benim halim ne olcak die:9::9:
çalışma günlerini bi tutturamadık:52::52::52:

canbonlarım ben bıraz cıkım bıyere gıtmem gerek akşam sızlerleyım ama hepınızı opuyorum:54::54::54:
inşallah umudumda akşam gelır gaymaklı gonzalezım benım:26:
kaçakcanbonum beni yakalayamazki:33::33::9::9::9::9::9:
bitanesiniz :54::54::54::54::54::54::54:
baş başşşş:3::3::3::10::10::10::10:

yok canım kendı doktoruna gıdıp yaptırcaktı en son daha gelmedı bugunmu yaptırır bılmıyorum :46::46::46:
meddcezırım sabah geldı ama aglıyodu ya:5::5:canbonum benım cok uzuldu negatıf dedı sadece:29::29:

yaw hani takmiyacam diyodu:14: ama böyle üzülmesin yaw:6:hayalotum bu islerin kismet bunu dahada iyi anladim kendide güzel yumurtluyo esinin sonucuda cok iyidi ama olmayinca olmuyo iste:6:eger bi seneden sonrada olmazsa bi rahim filmi cektir diyecem bi tüplerine baktirmasi lazim :26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
sonunda karnim doyduuuu derken yine aciktimmm...kimi yesemmmmmmmm acabaaa:56::56::56::56:habibte hurma gozlummm kiyaamam sana yaaaa gel neolur yanimizaaa senin fikirlerin dusuncelerin bizim icin onemli...neolur bizi birakip gitmeeee..:14::14::14::14::14:

iyiyim bitanem:16::16:
birazdan oğlumu almaya gitcem okula:10:
kara kara düşünüyorum benim halim ne olcak die:9::9:
çalışma günlerini bi tutturamadık:52::52::52:

yaw iyikide önceden iki cocugun olmus:46::46::46::46:bu adami bulamazdin yumos günlerinde:4:

Son düzenleme:
sabır diyorum.. kimseye dalmiyim diyorum..bgünlerde fenayım diye girmiyim , kimsenin kalbini kırmayım diyorum...gelip buluyo ,sanki birseyler beni zorluyo..bu yazını çıktıktan snra gördüm, geri gelip yazmak istedim nedense..
zeynebnur .. şu dediğin laf dokundu niyeyse..ama tabi bekleyen sen olmadığın için.. 5 ay diyosun bak ?

"""" Allah kimseyi o kadar bekletmesin canım """"

ama tabi.. kim ister ki benim kadar beklemek..zaten benim elimde olan birsey de değildi..ama iste kader diyelim kısaca..
yada benim ne günahım vardı mı demeliyim ???
yada benim suçum ne mi demeliyim ???
ama iste, ne bir günah,, nede bir suçlu arayamıyoruz..
smdi sen yada bi baskası içinden bile diyodur ki..
ay nasıl durmus simdiye kadar.. ben duramam, bnde öyle olmam insaAllah... tarzında seyler geçiriyorsan, snde benim gibi yandın, yanacan demektir..
içinizden bile en küçük birsey geçirseniz valla basınıza gelir..
suan ne halim var bilemezsiniz, geri girip şunları yazayım diye, inan ki yazarken ellerim titriyo..
Allahım sabır ver diyorum, bskada dicek biseyim yok ..!!!

yanlış anladın arkadaşım beni benim demek istediğim ben beş aydır bekliyorum ama regl oldugumu görünce çok üzülüyorum içimden bi ses senın bebeğin olmıycak hiç onu kuçağıma alamıycakmışım bana anne demiycekmiş gibi geliyo ama susturmaya çalışıyorum umudumu kaybetmemeye çalışıyorum, o kadar sabretmesi zor senın durumunu iyi anlıyorum yani üzüntünu belki bende bekliyeceğim bunu bilemem ama hayırlısı hakkımızda sağlıklı ve hayırlı bi evlat istiyorum Allah ne zaman verirse o zaman olacak senın düşündüğün gibi düşünmüyorum ne benim elimde ne senin elinde takdir yalnız ALLAH ın
beni yanlış anladığın için üzüldüm seni üzmek istemedım kötü niyetli birşeyde yazmadım emin olabilirsin

Back
X