Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:52:
:52::52::52::52::52::52:sende benim gibisin ne zaman sakali batsa hemen alerji oluyorum orasi kipkirmizi oluyor bende tras olmasini istiyorum ama o ne zaman cani isterse o zaman oluyor hos degisen bisey olmuyor hemen cikiyor ne yapalimm idare edecegiz artikkk :34::34::34::34::34::34::34:

Gurbetim yumurtlama testindeki sonuc son 48 saat icin geceri oluyor degilmi? neden sordun dersen bugun yine yaptim test ve yine belirgin cift cizgi ciktiii :53::53::53::53::53::53::53:

kocis sakal trasi olmus oh mis gibi . hihiih ,, canim bugun kacinci gunun ki , ne zaman adettin gelmisti senin son . aynen 24-48 saat diye biliyorum bende?

alala alaal halen gelmemis gec döllenme desem gününde yumurtluyo meddcezirim :44::44::44::44:

inslalah hakinda hayirlisi neyse o olsun canim benim:31:

bitanemm geç döllenme de olsa kanda çıkardı yaa öyle değil mi:44:
ben de anlayamadım ne olduğunu... hayırlısı :16:

bitanemm geç döllenme de olsa kanda çıkardı yaa öyle değil mi:44:
ben de anlayamadım ne olduğunu... hayırlısı :16:

medd-cezirim zannimca cikmiyor eger gec döllenme varsa daha sonra cikiyor yada bazen tesadufende olsa öyle olabiliyor ben duymustumm hicbir sekilde cikmayip belirli zaman sonra hamile olanlari insallah seninde bebisin seninledir sende hamis kervanina katilanlar arasinda olursun :16::16::16::16::16::16::16:

Doğum gününmüş kuuuzuumm :16:
öncelikle kutlu mutlu sağlıklı huzurlu bir yaş diliyorum sanaa veeee tüm bu güzelliklerle birlikte dünya tatlısı bir de melek diliyorumm :16:
aRabbim tez zamanda göbüşünü ardından da kucağını doldursun bitanemmmmm :69:
seni çoook seviyorum, iyi ki tanımışım seni balımmmmmmmmmmmmmm :16:

benı hatırlıormusunuz bılmıyorum ama beım yumurtalar erken buyuyordu 30 mm falan oluyordu 2 aydır klomen ve catlatam ıgnesı vıtrelle kullaıyorum bu ay 10 gununde adetımın gıttım ve o gun 22 mmolmus yumurtam ve gecesı ovıtrelle catlatma ıgnesı yapılıdı 29 aralıkta catlama ıgnem yapıldı son reglım 20 aralıktaydı ve ben dayanamayıp
10 ocakta kan testı yaptırdım 7 gun kala adete negatıf ozmandan berı alamdıgım gecem yok esımlede aram acılıyor cocugugectı mutsuzlasıyoruzkı ve oyle bı kocam varkı sankı dunya benım ustumde ama bu konu bızı cok gerıyor adete 2 gun var of cıldırcam yardım edın halada ıcımde umut var belırtı sorarsnaız her ay hamıeyım psıkolojık:(

thb83 ve asyaayazz nasılsınız canlarımmmm :16:

tesekkurler canim sukur iyiyizz bende Gurbetime sormustum bir soru ama gitmis galiba ama sen geldin belki sende cevaplarsinnn canim ben 3 gundur yumurtlama testini yapiyorum ve 3 gundurde gayet net iki cizgi cikiyorrrr olabilirmi böyle biseyy :50::50::50::50:

medd-cezirim zannimca cikmiyor eger gec döllenme varsa daha sonra cikiyor yada bazen tesadufende olsa öyle olabiliyor ben duymustumm hicbir sekilde cikmayip belirli zaman sonra hamile olanlari insallah seninde bebisin seninledir sende hamis kervanina katilanlar arasinda olursun :16::16::16::16::16::16::16:

inş kuzumm ama benim pek umudum yok.. Şu kan testi bende hep olumsuz etki yaratıyor,uzun bi süre kendime gelemiyorum:14::14::14:
bundan böylee idrar testinde pozitifi görmeden veee adetim en az 5-6 gün gecikmeden kan testi yaptırmıycam:20:
Hoş bu kez batım ın 2. günü yaptırdım ama hala kendime gelemedim:52:

tesekkurler canim sukur iyiyizz bende Gurbetime sormustum bir soru ama gitmis galiba ama sen geldin belki sende cevaplarsinnn canim ben 3 gundur yumurtlama testini yapiyorum ve 3 gundurde gayet net iki cizgi cikiyorrrr olabilirmi böyle biseyy :50::50::50::50:

evet bitanem olabiliyoo, benim sadece bu ay 1 gün çift çizgi çıktı... ondan önce 2 ay dha kullandım ikisinde de 3 gün pozitifti..
bu araları iyi değerlendirinn :17:
Ayy bitanemmm,, hadi hayırlısı ile olur inşşşşş:16:

inş kuzumm ama benim pek umudum yok.. Şu kan testi bende hep olumsuz etki yaratıyor,uzun bi süre kendime gelemiyorum:14::14::14:
bundan böylee idrar testinde pozitifi görmeden veee adetim en az 5-6 gün gecikmeden kan testi yaptırmıycam:20:

bende 7 gun kala yaptırdım negatıf pozıtıf olma sansı varmı yaa

benı hatırlıormusunuz bılmıyorum ama beım yumurtalar erken buyuyordu 30 mm falan oluyordu 2 aydır klomen ve catlatam ıgnesı vıtrelle kullaıyorum bu ay 10 gununde adetımın gıttım ve o gun 22 mmolmus yumurtam ve gecesı ovıtrelle catlatma ıgnesı yapılıdı 29 aralıkta catlama ıgnem yapıldı son reglım 20 aralıktaydı ve ben dayanamayıp
10 ocakta kan testı yaptırdım 7 gun kala adete negatıf ozmandan berı alamdıgım gecem yok esımlede aram acılıyor cocugugectı mutsuzlasıyoruzkı ve oyle bı kocam varkı sankı dunya benım ustumde ama bu konu bızı cok gerıyor adete 2 gun var of cıldırcam yardım edın halada ıcımde umut var belırtı sorarsnaız her ay hamıeyım psıkolojık:(

Canim ya Rabbim yardimcin olsun insallah gözyaslarin birgun sevinc gözyaslarina dönusur umudunu kaybetme daha gunune var Rabbimden umut kesilmez olumlu dusun canim biliyorum cok zor ama ne yapalim elimizden ne gelir Allah buyuktur sesimizi haykirislarimizi duyuyorrr elbet birgun olacakkkk sabr edelim seni anliyorum arada hicbir sorun olmasada cocuk buyuk sorun oluyor bu arada bizlere dusen esler olarak birbirimizi anlamak ve idare etmekk guzel dusun , guzel haberler al insallahh:16:
:16::16::16::16::16::16:

Canimin iciii sen daha önce adette gecikme yasiyormuydunnn ve yine söyluyorummm umudunu kaybetmeee kirmizilar gelmedigine göre insallah hamilesinnn dua ettttt bol boll haftaya carsamba Mevlid Kandili Rabbim bu guzel gunlerin hurmetine dualarimizi kabul eder insallahhhhh uzulme ne olurrrr :50:
:50::50::50::50::50::50::50:

Canim ya Rabbim yardimcin olsun insallah gözyaslarin birgun sevinc gözyaslarina dönusur umudunu kaybetme daha gunune var Rabbimden umut kesilmez olumlu dusun canim biliyorum cok zor ama ne yapalim elimizden ne gelir Allah buyuktur sesimizi haykirislarimizi duyuyorrr elbet birgun olacakkkk sabr edelim seni anliyorum arada hicbir sorun olmasada cocuk buyuk sorun oluyor bu arada bizlere dusen esler olarak birbirimizi anlamak ve idare etmekk guzel dusun , guzel haberler al insallahh:16:
:16::16::16::16::16::16:

ck guel yamıssı haklısın ALLAH cok buyuk ınsalah hepımızın sesını duyra ben 15 aydır ugarsıyorum 2 ayddırda kolmenle tedavı oluyorum yumurtam guzel 22mm bu ayda olmassa aartık ne ıcın olmuyor anlamıyorum hersyeımıznormal esımın sperm testıde 33 mılyon hersey normal dıyor doktor napmamız lazım

evet bitanem olabiliyoo, benim sadece bu ay 1 gün çift çizgi çıktı... ondan önce 2 ay dha kullandım ikisinde de 3 gün pozitifti..
bu araları iyi değerlendirinn :17:
Ayy bitanemmm,, hadi hayırlısı ile olur inşşşşş:16:

Insallah canim yaaaa insallah bu ay tam 1 senem doldu insallah Rabbim yuzumuze bakarrr ve bebisimizi bize gönderirrrrr Rabbim kimsenin kucagini evini evlatsiz birakmasinnnn gitgide dahad koyuyor insanaaaa :14:
:14::14::14::14:

ck guel yamıssı haklısın ALLAH cok buyuk ınsalah hepımızın sesını duyra ben 15 aydır ugarsıyorum 2 ayddırda kolmenle tedavı oluyorum yumurtam guzel 22mm bu ayda olmassa aartık ne ıcın olmuyor anlamıyorum hersyeımıznormal esımın sperm testıde 33 mılyon hersey normal dıyor doktor napmamız lazım

Valla canim bizde ayni durumdayiz bizdede hersey normal ama olmuyor 1 senedirr bizler ne yapmaliyizzz daha fazla bilemiyorummm takdir Rabbimin beklemekten baska caremiz yokkkkkk malesefffff:50:
:50::50::50::50::50::50:

Back
X