- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #27.921
Merhaba gurbetkız ,
Eski,eskimiş :) ve biraz da aktif bir üye olduğum için genelde bir şekilde tanışıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gurbetkız ,
Eski,eskimiş :) ve biraz da aktif bir üye olduğum için genelde bir şekilde tanışıyorum
canlarımmmmmmm ben kaçıyorum malum yarın okul vaaarrr
kırmızılar da nihayet gelemye niyetlendi herhalde, yarın gelirler sanırımmm
hepinizii çoook öpüyorum, iyi geceleeerrrrrr![]()
yaw 2 yil cok degil taze sayilirsiniz
o zaman calismadi bugün kizmistir ondan gelmedi ozaman![]()
yok gurbetkizim yeni burda tanisdik dahayaw ben böyleyim ilk tanidigimada öyle samimi olurum hemen
![]()
Merhaba gurbetkız ,
burdan gidenlerin ilk isi o oluyorrrrr valla ne yapalim burda adam akilli bir kuaför yokki sen sanslisin kaslarin inceymiss benimkile mubarekkkk iki gunde bir hemennnnn sacalrimda öyle kestirmemle uzamasi bir oluyorrrrr
![]()
Bana herkes hamile bir tek ben değilmişim gibi geliyor.
Sanırım özellikle dikkat ediyorum,aslında hiç girmesem bu sayfalara daha hayırlı ama işte merak
Kaçıncı ay denemeleri sizlerin?
Az kalmis batinada canim , ne zamandir bebek istiyorsun?
eylül,ekim,kasım,aralık şimdide ocak derken aylar aylaaaaar geçiyoooo hey gidi heeeeyyyynerdesiniz ulen bebişlerimiz?
gelin artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ş
ak diye atladım ama iyi geceler kızlar![]()
![]()
doru ondanim isteyaw kanim sicak ama bayada pihtili ama
![]()
doru canim benim olmayinca insan bi benmiyim diye biliyoyaw yinede gel konusuncada rahatliyoruz yalniz olmadigimiz anlasiliyo..
benimki biraz uzun canim..son 3 yil iicinde 5 bebek kaybim var...2 hafta önce daha son bebegimi kaybettim..kan pihtilasmam var
![]()
hosgeldin pufpufumne güzel bi nickin var
doru valla günler su gibi gidiyo bebek yok ortada
bi olsun poposuna poposuna vuracagiz artik..bize neler cektirdiniz diyecegiz
![]()
Alamanyaninnnnnn havasindan pihtilasmasin seninn kaninnnn bak istersen biraz daha ust taraflara gelllllll
yani kutuplara belki buranin soguyu ise yararrrrrr
![]()
eylül,ekim,kasım,aralık şimdide ocak derken aylar aylaaaaar geçiyoooo hey gidi heeeeyyyynerdesiniz ulen bebişlerimiz?
gelin artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ş
ak diye atladım ama iyi geceler kızlar![]()
![]()
Aslında 2 ay oldu galiba korunmayalı.
Profesyonel olarak da ilk ayımız
İlk aydan hamile kalan o kadar çok kişi var ki ama ilk ayda kalamayanlar genelde 6. aydan sonra kalıyor.
Bir sürü saçma sapan şey öğrendim araştıra araştıra![]()
Aynen tazeyizzzbilmem artik neden gelmedi ..
ama iki tane cocuguda var onuda dusunmemiz lazim, iyi gele biliyor iki cocuklu buyuk olsalarda. Ne guzel kaynasi veriyrsun herkesle canim benim
Az kalmis batinada canim , ne zamandir bebek istiyorsun?
birde sac boyatiyorlar yaaa , bende boyatirim ama turbanli oldugum icin , kendimde boyuyorum arada ama dugunumden beri hic boyamadim dogal haline biraktim .. birde sacimida kestirmedim dugunumden beri cok uzun zaten sacim ..
![]()
doru canim benim olmayinca insan bi benmiyim diye biliyoyaw yinede gel konusuncada rahatliyoruz yalniz olmadigimiz anlasiliyo..
benimki biraz uzun canim..son 3 yil iicinde 5 bebek kaybim var...2 hafta önce daha son bebegimi kaybettim..kan pihtilasmam var
![]()
Zor,çok zor Allah sabrını veriyordur ama yine de zor.
En azından hamile kalabiliyorsun
Peki nasıl çözülecke bu pıhtılaşma sorunu ?
Iyi geceler , yeni bir kisi daha geldinasilsin canim? oh gece gece dolustuk yine
Hangi yonlerde korundunuz ?? :44::44::44: daha yenisiniz canim insallah olur bebeginiz en yakin zamanda
kiz sen benim kanimi bu seferde iyice donduracanmiabovvv kutuplarmi :18::18::18::18::18:
![]()
3 yılda 5 kez...
ooovvvv çok çok çok geçmişler olsun...
zor olsa gerek![]()
Hangi yonlerde korundunuz ?? :44::44::44: daha yenisiniz canim insallah olur bebeginiz en yakin zamanda