- Konu Sahibi medd_cezir
- #28.161
şekercimm msj kutusunu boşaltmadınmı bişi sormuştum:26:
yazdıklarım gitmedi dolu oldugu için
:44::44:
yazdıklarım gitmedi dolu oldugu için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımm sende benim gibi erkencisingünaydın hanımlar soğuk birgünden daha sıcacık merhabaj
şekercimm msj kutusunu boşaltmadınmı bişi sormuştum:26:
yazdıklarım gitmedi dolu oldugu için:44::44:
canımmm kimin önce anne olacağını sadece Allah bilir ne olur öyle deme..hem allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize..verip te almasın elimizden..
bak neredeyse aynı yaştayız..tamam yılların geçmiş haklısın ama daha önünde yıllar varrr.kaç tane doğurursun arka arkaya..bak benim kuzenim 35 yaşında menapoza girdi..ve bekar..ve hiç anne olamayacak..![]()
umudum kaçak canbonum la anlaşmıştık bizşarkını bestelım oyle kutlucam dogum gununu
bana bıraz musade
:10
gaymaklı gonzalezim bu vıdeo senin için
orada şarkıyı söyleyen benimdiğerleride canbonlar
şarkının ortalarında bi adım öne çıkan ve oynayan kızçe de kaçakcanbonum olsun
hepimiz senin için toplanmış bulunmaktayız
umarım hoşuna gider ve diğer kızçelerde beni kk dan kovalamazlar
ama napam kovalarsanızda süpürgeme atlarım valla
kaçakcanbonum gelsın şarkımızı yıne bestelerız inşallah
gaymaklı gonzalezım nice huzurlu mutlu senelere inşallah.rabbım gonlunden ne gecıyorsa en guzellerını en hayırlılarını nasıp etsın sanaseni çok seviyorum.nıce mutlu senelere eşinle ailenle kucagında nur topu meleğinle ve tm sevdıklerınle inşallahhh
iyiyki dogdun umudum ıyıkı bızlerlesın gaymaklı gonzalezım
buda benım sana hedıyem
Dogum Günün Kutlu Olsun UMUT - YouTube
slm canım senin bat nezamandı:44:napıyosunuz kızlar
moralım cok bozuk göğüsler şişti ağrılarım başladı sabaha adet olucam ndn böyle oldu anlamadım ya
adetm bitince çatlatma iğnesi için doktora gidicem![]()
Doğum gününmüş kuuuzuumm![]()
öncelikle kutlu mutlu sağlıklı huzurlu bir yaş diliyorum sanaa veeee tüm bu güzelliklerle birlikte dünya tatlısı bir de melek diliyorumm![]()
aRabbim tez zamanda göbüşünü ardından da kucağını doldursun bitanemmmmm
seni çoook seviyorum, iyi ki tanımışım seni balımmmmmmmmmmmmmm![]()
bat belli değil ama hesaplayıcıda 17si yani yarın cıkıyo 27 günde fln adet oluyorumslm canım senin bat nezamandı:44:
belki başka belirtidir:26:
hayırlısı olsun kuzum:26:bat belli değil ama hesaplayıcıda 17si yani yarın cıkıyo 27 günde fln adet oluyorum
sabaha bok gibi cıkar gelir lanet şeyler![]()
saol tatlım iyiym şükürr seni sormalı kaymagımmherkese günaydınnnn ben geldimmmm
öncelikle umudum begendıgıne cok sevındımhepımız olalım ıstedım
canın her sıkıldıgında ızlekı neşen yerıne gelsın gonzalezım
aramıza yenı arkadaslarım ız katılmıs hepınız hosgeldınızrabbım melekklerınızı bıran once yollr ınsallah
özellıkle zambak arkadasım uzulme.keske bızlerde senın yerınde olabılseydık suan.bak hepımız nasılda sudan cıkmıs balıklar gıbı cırpınıyoruz.emın ol sımdı herkes senın yerınde olmak ısterdı bu topıkte.rabbım yavrularına can saglıgı versın.gozun aydın dıyeyım.emın ol dogdugunda dıgerı buyumus olucak ve sen halınden cok memnun olucaksın
rabbım hayırlı olanı asıp etsın inşallah..selencelkım gurbetkızçem nasılsınız canbonlarım
![]()
kız allah senin iyiligini versin emiigeçmişe bakmamıştımm ne güzel olmuşş şarkınızz
koptum gülmektennbayıldımmm süper olmuşş
![]()
saol tatlım iyiym şükürr seni sormalı kaymagımm![]()
hayalotum, geçmise bakmayan öyle herseyi kaçırır dimiii![]()
bende ıyıyım bıtanem cok sukurbugun nıyeyse erken kalktım ve cok mutluyum
![]()