Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımmm kimin önce anne olacağını sadece Allah bilir ne olur öyle deme..hem allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize..verip te almasın elimizden..
bak neredeyse aynı yaştayız..tamam yılların geçmiş haklısın ama daha önünde yıllar varrr.kaç tane doğurursun arka arkaya..bak benim kuzenim 35 yaşında menapoza girdi..ve bekar..ve hiç anne olamayacak..:14:

gunaydın balım ..
bu anlattığının aynısı benim ablam da da var, o da bekar .. aynı yaştalar..ve 2-3senedir kimi ilaç kullandı, kimi de bitkilerder çaylar yapıp, zorla da olsa, adet göreyim diye ugrasıyor simdi.. ama iste insan zor anında ne dediğinin bilecek biraz da..
benim bildiğim , ablamın 20 li yaşlarda adet olurken çok fena olurdu, beli, sırtı, mide bulantısı, ve ağrısı olduğu zamanlarda,
""" olmasa aramam, bu nasıl bi ağrı böyle ?? """ deyip ağlıyordu.... yıllar önce, adet olurkene...
ve smdi de diyor ki...
""" isterse hergün ağrısın, yeter ki adet oluyım.... """
insan bazen ne derse, bilmeden kendine yapıyor...
hani olmasa aramazdı ??
mevlam aratıyor iste...
zaten evlenmeye niyeti ne var , ne yok.. evlenme konusunda da ıvır-zıvır bir sürü sebepleri var..(bi ben yapamadım öyle)
smdiler de ise , """ benim sağlığım gidiyor, evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı çok ön planda tutmuyorum ... """ tarzında sözler söylüyormus...
-DİLİN KEMİĞİ YOK ... ne yazık ki ...

umudum kaçak canbonum la anlaşmıştık biz:14::14::14::14:şarkını bestelım oyle kutlucam dogum gununu:46::46::46::46::46:bana bıraz musade:10::10::10::10

oyy oyy ballarım benimmm.. sizler iyi ki varsınızz .. Allahım sizlere bütün güzellikleri taddırsın insaAllah .. :nazar::nazar::nazar:

napıyosunuz kızlar
moralım cok bozuk göğüsler şişti ağrılarım başladı sabaha adet olucam ndn böyle oldu anlamadım ya:5:
adetm bitince çatlatma iğnesi için doktora gidicem:31:

gaymaklı gonzalezim bu vıdeo senin için:46::46::46:
orada şarkıyı söyleyen benim :1::1::1::1:diğerleride canbonlar :9::9::9:şarkının ortalarında bi adım öne çıkan ve oynayan kızçe de kaçakcanbonum olsun:9::9::9:hepimiz senin için toplanmış bulunmaktayız :52::52::52:umarım hoşuna gider ve diğer kızçelerde beni kk dan kovalamazlar:4::4::4:ama napam kovalarsanızda süpürgeme atlarım valla:10::10::10::10::21::21::21::21::21:kaçakcanbonum gelsın şarkımızı yıne bestelerız inşallah:24::24::24::24:

gaymaklı gonzalezım nice huzurlu mutlu senelere inşallah.rabbım gonlunden ne gecıyorsa en guzellerını en hayırlılarını nasıp etsın sana:16::16:seni çok seviyorum.nıce mutlu senelere eşinle ailenle kucagında nur topu meleğinle ve tm sevdıklerınle inşallahhh:16::16::16::16:iyiyki dogdun umudum ıyıkı bızlerlesın gaymaklı gonzalezım:16::16::16::16:
buda benım sana hedıyem:46::46::46::46::46::46:

Dogum Günün Kutlu Olsun UMUT - YouTube

kız Allah sizi naapmasın emii..:52::52: nerden buldunuz bu videoyu böylee :9::9::9:
bal kusum benimmm çokk tsk ederimmmm...valla sizler kanatsız meleksinizzz , hocanın meleklerii :16::16::16:
çarlinin melekleri gibi oldu sankii :17::1::1:
öpüyom:54: kusumm.. dileklerin içn de çk tsk ederimm...
:54:
dileklerin de benden sana gelsinn balımm,
:16:seni çokk seviiommm hayalotumm ballı kusumm benimmmm :17:

kız allah senin iyiligini versin emii :16::16::16::16:geçmişe bakmamıştımm ne güzel olmuşş şarkınızz:46::46::46::46::46::46::46::46:
koptum gülmektenn:9::9::9::9::9::9::9:bayıldımmm süper olmuşş:9::9::9::9:

Doğum gününmüş kuuuzuumm :16:
öncelikle kutlu mutlu sağlıklı huzurlu bir yaş diliyorum sanaa veeee tüm bu güzelliklerle birlikte dünya tatlısı bir de melek diliyorumm :16:
aRabbim tez zamanda göbüşünü ardından da kucağını doldursun bitanemmmmm :69:
seni çoook seviyorum, iyi ki tanımışım seni balımmmmmmmmmmmmmm :16:

medd.. balımm çokk saoll kusumm.. dileklerin de çokk çokk tsk ederimm.. dileklerin benden de sana gelsin kusum, öpüyorum çokk...:54:
bnde seni çokkk sevioyrummm..; iyi ki tanımızımm seni kusumm benimm :16:

herkese günaydınnnn ben geldimmmm:10::10::10::10:
öncelikle umudum begendıgıne cok sevındım :16::16:hepımız olalım ıstedım:9::9::9:canın her sıkıldıgında ızlekı neşen yerıne gelsın gonzalezım:46::46::46:
aramıza yenı arkadaslarım ız katılmıs hepınız hosgeldınız :46::46::46::46::46::nazar:rabbım melekklerınızı bıran once yollr ınsallah:16:özellıkle zambak arkadasım uzulme.keske bızlerde senın yerınde olabılseydık suan.bak hepımız nasılda sudan cıkmıs balıklar gıbı cırpınıyoruz.emın ol sımdı herkes senın yerınde olmak ısterdı bu topıkte.rabbım yavrularına can saglıgı versın.gozun aydın dıyeyım.emın ol dogdugunda dıgerı buyumus olucak ve sen halınden cok memnun olucaksın:16:rabbım hayırlı olanı asıp etsın inşallah..selencelkım gurbetkızçem nasılsınız canbonlarım:54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
herkese günaydınnnn ben geldimmmm:10::10::10::10:
öncelikle umudum begendıgıne cok sevındım :16::16:hepımız olalım ıstedım:9::9::9:canın her sıkıldıgında ızlekı neşen yerıne gelsın gonzalezım:46::46::46:
aramıza yenı arkadaslarım ız katılmıs hepınız hosgeldınız :46::46::46::46::46::nazar:rabbım melekklerınızı bıran once yollr ınsallah:16:özellıkle zambak arkadasım uzulme.keske bızlerde senın yerınde olabılseydık suan.bak hepımız nasılda sudan cıkmıs balıklar gıbı cırpınıyoruz.emın ol sımdı herkes senın yerınde olmak ısterdı bu topıkte.rabbım yavrularına can saglıgı versın.gozun aydın dıyeyım.emın ol dogdugunda dıgerı buyumus olucak ve sen halınden cok memnun olucaksın:16:rabbım hayırlı olanı asıp etsın inşallah..selencelkım gurbetkızçem nasılsınız canbonlarım:54::54::54::54::54:
saol tatlım iyiym şükürr seni sormalı kaymagımm:54::54::54::54:

nasılsın canım.üzülme hayırlısı olsun bıtanem :29::29:daha gormedın hem kırmızları bıraz beklıyelım bakalım:34:

Back
X