Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam canım bende kaçtım geldim:27:annesine çıktı solugu burda aldım:9::9:

Oh iyi yapmisin canim , bende yeni geldim sayilir hala kek yapmadim :50::50::50: cig kofteleri lop lop goturdum , ama hala canim kek istiyor , nasil bir kek yapsam onu dusnurum:44::44::44:

Hayalotum sende burdasin .. Napiyorsun iyimisin?:16::16:

kuzum o nerden çıktı yaaa, tedavisi var mıı.. Rabbim şifa versin inşşşş, ne ded, dr. nasıl ortaya çıktı kuzum anlatsanaa:26:

bitanemm yaaa ne kadar üzüldüğümü anlatamma kuzummm, çoook seviyorum seni.. hep dularımda bizim için burdaki arkadaşlarım için hayırlısını istedimm, keza sizler de öylee... biliyorum şuan ne desem boş amaa hayırlısı böyleymiş kuzuuumm:14::14::14::14::14::14::14:

daha sonra öğrenmektense emin ol böylesi daha hayırlı kuzum, birindne duyduğum bi örneği vermek istiyorum arkadaşım anlatmıştı.. Onun arkadaşını doğumunu beklerken bebeğinin karnında gelişmediği farkedilmiş:14: 9 aylık bebek odası bile hazırlanmış ya aama karnında 6 aylık bebek kadar gelişmiş:25: sonuç muu, dünyaya gelemedi onu bekleyen anneciğinin babacığının kucağını boş bıraktıı:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

hayırlısı bitanemmm, nolur güçlü ol bol bol dua et noluurrrrr:85: :85: :85:

kuzumm sen yine de umudunu yitirmeee, Rabbim en doğrusunu bilirr... Eğer hayırlı ve sağıklı ise, bi bakarsın ki Rabbim ol der veeee değerin hızla yükselsin... Sen sadece hayırlısı için dua et.. Bizlerde dualarımızla seninleyiz bitanemmmm:16::16::16::16::16::16::16:

hayalotumm bitanemmmm, benim canım arkadaşım... burda hepimize desteksin sen bitanemmm, güçlüsün senn.. bi an önce toparlan ve geri gel e mi kuzuuummmm :16: çooooook seviyorum seni yaaaaa.. bak zaten adet sancısından böyle oldummm :37: gelin de bi an önce kendime geleyim kuzumm:16::16:

canım ben geçen sene sürekli agrıyan bı bel agrısı şikayetiyle doktora gıttım.aslında bundan 3 sene oncesındede gıtmıstım ama fılm fılan cekılmemıstı.daha sonra gıttıgımde fılm çekildi direk filmde kirçlenme ve eğrilikçıktı.ama şikayetlerimle uyuşmadı.doktorda cıkmaz ama bu as hastalıgının testını ıstedı.kandan bakılıyor.yapıldı ondada yok o sırada mr da ceklıdım tabı.ama mrda cıktı kanda tasımıyorum ama bu geni...zaten bebek istiyodum o sene ilaçlarımı agrılarım dolayısıyla kullandım bi süre daha sonra her ay mr olunca doktora soyledım.doktorda seç birini dedi bende meleğime giden yolu seçtim.dogumda veya dogumdan sonra herhangı bı sorun yok.ama meleğim olana kadarda ilaçlarmı kullanamam malesef.öyle işte canbonum.tedavısı yok malesef ömür boyu ilaç ve fizik tedavi.geçirilemiyor malesef ama en az sekılde ılerlemesı saglanabılıyor .

Oh iyi yapmisin canim , bende yeni geldim sayilir hala kek yapmadim :50::50::50: cig kofteleri lop lop goturdum , ama hala canim kek istiyor , nasil bir kek yapsam onu dusnurum:44::44::44:

Hayalotum sende burdasin .. Napiyorsun iyimisin?:16::16:
afiyet olsun canımm:16::16::16:en çok nasıl seversen öle yap tatlım:56:
Neyse cevap veren yokk unutulduk madem girmem artk
:53::53::53::53::53:o nasıl söz canm yaaa:25:nedemek gelmem felan:6:

canım ben geçen sene sürekli agrıyan bı bel agrısı şikayetiyle doktora gıttım.aslında bundan 3 sene oncesındede gıtmıstım ama fılm fılan cekılmemıstı.daha sonra gıttıgımde fılm çekildi direk filmde kirçlenme ve eğrilikçıktı.ama şikayetlerimle uyuşmadı.doktorda cıkmaz ama bu as hastalıgının testını ıstedı.kandan bakılıyor.yapıldı ondada yok o sırada mr da ceklıdım tabı.ama mrda cıktı kanda tasımıyorum ama bu geni...zaten bebek istiyodum o sene ilaçlarımı agrılarım dolayısıyla kullandım bi süre daha sonra her ay mr olunca doktora soyledım.doktorda seç birini dedi bende meleğime giden yolu seçtim.dogumda veya dogumdan sonra herhangı bı sorun yok.ama meleğim olana kadarda ilaçlarmı kullanamam malesef.öyle işte canbonum.tedavısı yok malesef ömür boyu ilaç ve fizik tedavi.geçirilemiyor malesef ama en az sekılde ılerlemesı saglanabılıyor .
çok geçmiş olsun kuzum yaa:16::16::16:rabbim şifa versin meleğime:54::54::54::54:

Kirmizilar gelmis uzuldum canim , ama hayilisi canim benim:16::16::16: bir daki aya insallah olur .. sukr bende iyiyim hala kek yapacam bir kek yapamadim .:44::44::44: canimda cekiyor haa.. bu gidisle hic yapamiyacam .. Sicak su torbasini nerene koyuyorsun?

bi daha ki ay yumoş günlerimde memlekette olcaz kuzumm orda da dr.a gitcem bi... yazın gitmiştim 6 ay olmazsa gel, o zaman bakarız demişti.. 10. ayımızdayız gitmemiz şart oldu:26: artık sonraki ay bakarızzz:34:

selam canım bende kaçtım geldim:27:annesine çıktı solugu burda aldım:9::9:

:26::26:oy kuzumm sonunda olmuşsun:6:önündeki maçlara hazırlık:17::17::54:

hoşgeldin şekerimmm :16:
evet bebeğim oldumm, inanır mısın rahatladım resmen.. içim daralıyodu neden gelmiyo sorun ne acaba diyeee:53:

kuzummmm Rabbim şifa versin, inş bebeğin tez zamanda seninle olur da ondan sonra tedavini olursun sen de bitanemmm:16::16::16:

bi daha ki ay yumoş günlerimde memlekette olcaz kuzumm orda da dr.a gitcem bi... yazın gitmiştim 6 ay olmazsa gel, o zaman bakarız demişti.. 10. ayımızdayız gitmemiz şart oldu:26: artık sonraki ay bakarızzz:34:

evet bebeğim oldumm, inanır mısın rahatladım resmen.. içim daralıyodu neden gelmiyo sorun ne acaba diyeee:53:

kuzummmm Rabbim şifa versin, inş bebeğin tez zamanda seninle olur da ondan sonra tedavini olursun sen de bitanemmm:16::16::16:

amın bıtanem inşallah:16::16:
senınde hayırlısı olsun canbonum kırmızıların gelmiş:29::29:

SAgol canim , bu saate kek yapilir mi ki? saat 10 bucuk olmus:52::52::52:
:9::9::9::9::9:benimkide laf iştee:9::9::9:

evet kuzum yaa insan olmayınca sinir basıyo resmen:52::52::52:çok şükür balım olmak bile sevinç:54::54::54:
saol canbonum:16::16:amın inşallah :16:rabbım kımseye dermenı olmayan dert vermsın ınsallah:16:
aminnnnnnnnnnn cankuşum:54::54::54::125::125::125::125::125:

$318039_591117587581008_1490502733_n.webp:16::16::16::16:

Back
X