Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok şükür canbonum sen nasılsın bıtanem:54:

Sukur iiyiyim bende , kek yapacamm :52::52::52::52: ama nasl birsey istedigimi karar veremedim ..

bi daha ki ay yumoş günlerimde memlekette olcaz kuzumm orda da dr.a gitcem bi... yazın gitmiştim 6 ay olmazsa gel, o zaman bakarız demişti.. 10. ayımızdayız gitmemiz şart oldu:26: artık sonraki ay bakarızzz:34:

hoşgeldin şekerimmm :16:
evet bebeğim oldumm, inanır mısın rahatladım resmen.. içim daralıyodu neden gelmiyo sorun ne acaba diyeee:53:

kuzummmm Rabbim şifa versin, inş bebeğin tez zamanda seninle olur da ondan sonra tedavini olursun sen de bitanemmm:16::16::16:

Hayirlisi canim git bakalim doktora..

iyi akşamlar milletttt :34:

Hayirli aksamlar canim nasilsin?

:9::9::9::9::9:benimkide laf iştee:9::9::9:

evet kuzum yaa insan olmayınca sinir basıyo resmen:52::52::52:çok şükür balım olmak bile sevinç:54::54::54:

aminnnnnnnnnnn cankuşum:54::54::54::125::125::125::125::125:

hehe :52::52::52: yapcam ama kalkamiyorum ki yerimdne bi kalksam en fazla 5 dk mi alir

pufpuff testi yapmışsın ,hayırlısı olsun hiç üzülme.
Belirsizlikten kurtuldun.
Adet olmak için birşey yapacak mısın ?

Dannn diye girdim ama merhaba arkadaşlar :3:

pufpuff testi yapmışsın ,hayırlısı olsun hiç üzülme.
Belirsizlikten kurtuldun.
Adet olmak için birşey yapacak mısın ?

Dannn diye girdim ama merhaba arkadaşlar :3:

gir güzelim giiiiir.. dan dun şak şuk diye her türlü gir seeeeeeeeeen :1: evet tatlım negatif çıktı :50: ama işte öğlen çok azcık kanama oldu,adet kendiliğinden gelcek heralde..biraz daha beklicem olmazsa doktrora tekrar :47:

Sukur iiyiyim bende , kek yapacamm :52::52::52::52: ama nasl birsey istedigimi karar veremedim ..

hehe :52::52::52: yapcam ama kalkamiyorum ki yerimdne bi kalksam en fazla 5 dk mi alir

sağol cnm iyi diyelim iyi olalım işteee...sende iyisindir inş?

:26::26::26:en iyisi yarın yap keki:1::1::1:bizim burda saat 23.42 :52::52::52:baya geç oldu:9::9::9:

Son düzenleme:
:3::3::3:slm hg şekerim:6::6:nedemek istedigin gibi girebilirsin:1::1:

Hoşbulduk ,teşekkür ederim :24:

gir güzelim giiiiir.. dan dun şak şuk diye her türlü gir seeeeeeeeeen :1: evet tatlım negatif çıktı :50: ama işte öğlen çok azcık kanama oldu,adet kendiliğinden gelcek heralde..biraz daha beklicem olmazsa doktrora tekrar

İyi iyi kanama olması iyi,gelsin artık ki yeni aya çalışmalara başlayabilesin.
Madem adetlerin gecikiyor ov.testi al bence ki günleri boş geçme
Ben bugün soğan kürüne başladım ,cuma günü bat hamileyseniz bile zarar vermez demiş saraçoğlu.
Yatmadan önce de içeceğim.
Bu arada korkunç bir bel ağrısı var,onun dışında hiçbirşey yok :26:

gir güzelim giiiiir.. dan dun şak şuk diye her türlü gir seeeeeeeeeen :1: evet tatlım negatif çıktı :50: ama işte öğlen çok azcık kanama oldu,adet kendiliğinden gelcek heralde..biraz daha beklicem olmazsa doktrora tekrar :47:

sağol cnm iyi diyelim iyi olalım işteee...sende iyisindir inş?

Sukur bende iyiyim canim ..

:26::26::26:en iyisi yarın yap keki:1::1::1:bizim burda saat 23:42:52::52::52::52:baya geç oldu:9::9::9:

Uffff :37::37::37::37: ben en iyisi yarin yapiyim ne zaman yapip soguyacakta sonra ben onu yyecemde , benimde kotu bir huyum yapmasini severim yemege geldimi ucundan alirim tmm . :52::52:

Hoşbulduk ,teşekkür ederim :24:

İyi iyi kanama olması iyi,gelsin artık ki yeni aya çalışmalara başlayabilesin.
Madem adetlerin gecikiyor ov.testi al bence ki günleri boş geçme
Ben bugün soğan kürüne başladım ,cuma günü bat hamileyseniz bile zarar vermez demiş saraçoğlu.
Yatmadan önce de içeceğim.
Bu arada korkunç bir bel ağrısı var,onun dışında hiçbirşey yok :26:

aaay şu soğan kürünün kokusu,tadı bi kötü olmalı :44: ismi hiç hoş gelmiyo kulağıma...

Back
X