- Konu Sahibi medd_cezir
- #29.781
size bi resim ekliyim arkadaşlar yeni gördüm böyle birşey bebişimiz olursa bundan alırız inşallahEki Görüntüle 609623

yaw benimkide bakmaz ama mesala bi mektup benim cantamdaysa alabilirmiyim der![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size bi resim ekliyim arkadaşlar yeni gördüm böyle birşey bebişimiz olursa bundan alırız inşallahEki Görüntüle 609623
yaw benimkide bakmaz ama mesala bi mektup benim cantamdaysa alabilirmiyim der![]()
halotum eşide korkuyo
bende korkuturmda bakmıyo garibim
önce ögretmenler başlamalı
sayfa 3000 olunca kaçmak yok ama
![]()
niyem 3000 olunca çıkacanmı![]()
ben alamam
benim herif bindirmez bisiklete
ama çok güzelmiş canım
ne güzel takdir ettim eniştemi
![]()
beklenenim bu senmisin eski halinmi![]()
ben 21 o 24 yasındaydı kıyafetımı hatırlıyorum bembeyaz gıyınmıstım kugular gıbınennonuda hatırlıyorum sıyah bır tısortle dar pacası vardı ve motoru bu arada motor hastası durun resmımı koyam vardı bıtane cekmıstı benı
:44::44:hatırladımmyaw ben bi gece yazmistim sende okumusun ya begenin vardi cünkü![]()
yaw marim sen cok zekisin nerden bildin![]()
ben 21 o 24 yasındaydı kıyafetımı hatırlıyorum bembeyaz gıyınmıstım kugular gıbınennonuda hatırlıyorum sıyah bır tısortle dar pacası vardı ve motoru bu arada motor hastası durun resmımı koyam vardı bıtane cekmıstı benı
bu arada benım herif indim diye aradı hala gelemedi eve bi arasammı acabaaa:26::26::26::26:
yaw beni taktir et ben egittim alalalallalalal![]()
bende tanışalıı12 yıl olduvalla bizde tanişalı üç yıl oldu ama yaşlandırdı bu herif beniii![]()
yaw bundan 10uz bebeler için yokmu acep![]()
evet canım o zaman saclar dogaldı tabı boyasız
valla bizde tanişalı üç yıl oldu ama yaşlandırdı bu herif beniii![]()
bizde dee üç yaş varr ideal bencee
![]()