Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet öğrenmiş olurum en azından:46::46::46::46:zaten bu hafta izne cıkacağım farklı bir doktora gideyim diyorum:27::27:şimdiki doktorum hiçbirşey yok diyor ama regl hep düzensiz:26::26:gecen ay 1 hafta geç geldi bu ay 1 hafta erken:26::26::26:

yaw doktordan önce bi kanda baktir hersey aciga cikar..doktora gidene kadar is isten gecmesin:10::10::10::27::27:

bak nasida kendini alkisliyo yerim seni:1::1::1::1::1::1::1:

evet canımm.eşim cmtsi pazar geç geliyo.sıcak olsun diye gec yapıyorum..daha da bitmedi sadec ocağa koydum:9::9::9:birzdan püre için giderim yine..ama yemekten sonra hep burdayım bugun..bugun küü sohbeti kaçıramam:34::34:

bak nasilda plan yapmis:1::1::1::1::1:doru bende sicak olsun diye gec yapiyom:9:bazen hamarat olmuyomda:27::27::27::27::27:

hanımlar ben yeni üyeyim. Bana da bazı konularda yardımcı olur musunuz? ben de çok şüphedeyim :( Çok üzülüyorum her ay olmuyo

kızlar soğan kürünü kullanmaya başladım ya acaip akıntı geliyo ve kanla karışık gibi kahverengimsi bi rengi var..sizce normal mi?

kızlar soğan kürünü kullanmaya başladım ya acaip akıntı geliyo ve kanla karışık gibi kahverengimsi bi rengi var..sizce normal mi?

bitanem kist var mı sende:26::26:ondan mı içiyorsun:44::44:bende yoktu öylesine içtim:44::44:kanamam yada akıntım hiç olmadı:50::50:ama sende kist varsa belki onlar temizleniyordur:52::52::46::46:

hoşgeldin aramıza canımm:46::46::46::46:şüphenelerin neler ki acaba:26::26::26:bende hiç hamile kalmadım :25::25:pek bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşlarımız var burda:34::34::34:

teşekkür ederim hoş bulduk. Ben 6 aylık evliyim yeni ama biz çocuk istiyoruz olmuyo. Neyse geçen ay gecikince var dedim .4 gün gecikti ve 5. gün adet oldum. Çok üzüldüm. Hiç de düzensizliğim olmamıştı. Bu arada bazı şikayetlerim üzerine dr a gittim muayene etti ve bir orbek alarak patolojiye verdi sonucumda enfeksiyon olduğunu öğrendim ilaca başladım. ama hala belirtilerim devam ediyo göğüslerime dokunamıyorum bile. ilaç kullanırken hep tereddütlüydüm. test alıp yaptım ve negatif çıktı :( ne yapacağımı bilemiyorum zamanı vardır diye bekliyorum sadece. Çok uzattım bu arada afedersiniz :( :( :(

teşekkür ederim hoş bulduk. Ben 6 aylık evliyim yeni ama biz çocuk istiyoruz olmuyo. Neyse geçen ay gecikince var dedim .4 gün gecikti ve 5. gün adet oldum. Çok üzüldüm. Hiç de düzensizliğim olmamıştı. Bu arada bazı şikayetlerim üzerine dr a gittim muayene etti ve bir orbek alarak patolojiye verdi sonucumda enfeksiyon olduğunu öğrendim ilaca başladım. ama hala belirtilerim devam ediyo göğüslerime dokunamıyorum bile. ilaç kullanırken hep tereddütlüydüm. test alıp yaptım ve negatif çıktı :( ne yapacağımı bilemiyorum zamanı vardır diye bekliyorum sadece. Çok uzattım bu arada afedersiniz :( :( :(

tekasur canim adet olduysan hamilelik yok:26::26:belirtilerin cogu psikolojik oluyo beynimiz yaniltiyo dahada süphem var diyosan kanda baktir yada ultrasonda:31:

Back
X