- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.181
bide habıbtem topaç olacam ben diyodu demekki çubuk olucakmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide habıbtem topaç olacam ben diyodu demekki çubuk olucakmış![]()
evet Alman.:) hayir Türkce bilmiyor. 30 kelime falan ögrendi. kursa idecek vakit bulabilirse..:)) kardesim ile karsilikli oturuyoruz biz, biraraya geldigimizde ikimizin esi de deliriyor, ama yapacak bisi yok. Tembelligi biraksinlar Türkce kursa gitsinler:))
cok tatlisin sagol canim. ama ben hic sevemedim o ikonlari. hem canim yasimdan dolayi agir takilayim biraz ama dimi:)))
ohh maşallah öğrensin tabi eniştemiz de yarı türk sayılır artıkkk![]()
hoşgeldinnnnnnnnnn loorim kızçem![]()
ben sigara iciyorum, 3 günde bir paket. ama kahve icmeden güne baslayamam, uyanamam. kendime gelemem....
nevar cnmmm ben de sana yakınımmmm..33 üm artıkk..bakma bizim kızçeler daha çıtırlar maşallahhh.ama ben onlarla gençleşiyorummmmmmmmmmmm![]()
tamam sabahları bi fincan iç cnmmm amaaaa sigarayı bence hemenn bırakkkkkben sigara iciyorum, 3 günde bir paket. ama kahve icmeden güne baslayamam, uyanamam. kendime gelemem....
nevar cnmmm ben de sana yakınımmmm..33 üm artıkk..bakma bizim kızçeler daha çıtırlar maşallahhh.ama ben onlarla gençleşiyorummmmmmmmmmmm![]()
Hosbulduk hayalotumm
scorpionsum hafiften gecmisin kapilarini araladim babanin dogum gunu kutlu olsun Allah uzun omurler versinn...![]()
evet oda öyle söylüyor. Ben yari Türküm diyor zaten. inat olmasi disinda zaten normal bir alman gibi degil...cokkk sükürrrrr:) öyle olmasaydi evlenmezdim zaten..
dogru türkçe bilmemek değil öğrenmemek ayıp
![]()
Hosbulduk hayalotumm
scorpionsum hafiften gecmisin kapilarini araladim babanin dogum gunu kutlu olsun Allah uzun omurler versinn...![]()
Allah bozmasın cnmmm.ne mutlu ki anlaşabileceğin bir eş bulmuşsun..![]()
nassın loorım![]()
ahahahahah, bak bu harika oldu. bayildim buna....
33 harika bir yastirrrrrrrr... sakin heba etme:))) halay basi hala benim ama caktirma ben hic 37 gibi degilimdir. Hala 27 gibi takiliyorum etrafta. hala lunaparka giderim, hala iki örgü sac ile gezerim, hala kotlarim yirtik pirtik... degisiklik yok hala anlayacagin:))