Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet Alman.:) hayir Türkce bilmiyor. 30 kelime falan ögrendi. kursa idecek vakit bulabilirse..:)) kardesim ile karsilikli oturuyoruz biz, biraraya geldigimizde ikimizin esi de deliriyor, ama yapacak bisi yok. Tembelligi biraksinlar Türkce kursa gitsinler:))

:1::1::1::1::1:dogru türkçe bilmemek değil öğrenmemek ayıp:46::46::46::72:

ben sigara iciyorum, 3 günde bir paket. ama kahve icmeden güne baslayamam, uyanamam. kendime gelemem....
tamam sabahları bi fincan iç cnmmm amaaaa sigarayı bence hemenn bırakkkkk:20::20::20:
sonuçta hamile olduğunu anladığında embriyo 2 haftadan fazladır karnında olacak..sigaranın çok kötü etkileri varmış çokkkkkk:19::19::19:

nevar cnmmm ben de sana yakınımmmm..33 üm artıkk..bakma bizim kızçeler daha çıtırlar maşallahhh.ama ben onlarla gençleşiyorummmmmmmmmmmm:32::32::32::32::32::32:

33 harika bir yastirrrrrrrr... sakin heba etme:))) halay basi hala benim ama caktirma ben hic 37 gibi degilimdir. Hala 27 gibi takiliyorum etrafta. hala lunaparka giderim, hala iki örgü sac ile gezerim, hala kotlarim yirtik pirtik... degisiklik yok hala anlayacagin:))

33 harika bir yastirrrrrrrr... sakin heba etme:))) halay basi hala benim ama caktirma ben hic 37 gibi degilimdir. Hala 27 gibi takiliyorum etrafta. hala lunaparka giderim, hala iki örgü sac ile gezerim, hala kotlarim yirtik pirtik... degisiklik yok hala anlayacagin:))

ahh cnmm amacım bu yaşta anne olmakk..çünkü annem de beni 33 yaşında doğurmuşşş..şuan 66 yaşında..:30::30:
ama 33 yaşın acı da bir anısı var ki kaybettiğim abim vefat ettiğinde 33 yaşındaydı..işte o yüzden 33 ten hem umudum var hem de içimi sızlatan bir yanı:ssz::ssz:
bazen otobüste teyzeler bana hangi üniversitede okuyosun diyoo..teyze diyom ben üniversiteyi bitireli 13 yıl olmuşşşş:30::30:

Back
X