- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.281
metroda var ondan bende alıyorum çok seviyoruz eşimle kahvenin yanında:)))
metroda varmı

yaw dur netten bakım ben metro nerde varmış buralarda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
metroda var ondan bende alıyorum çok seviyoruz eşimle kahvenin yanında:)))
ayaktan da etkilermi cnmm..valla onu bilmiyordummmmm:26:bende koyarım ayağımın altına bazennn
heyy yakiniz. Ben Wolfsburg tayim. kücük bir köyünde. Hamburg bize 1.5 saat...
kesin bisi bilmiyorum ama annem söyledi. cift corap giy yada battaniye sar ama sakin bir yerine sicak bisey koyma dedi. birde cok sicak suyla yikanma dedi. ben bunlari okumustum zaten bir yerlerde.... yumurtlama döneminde sicak suyla yikanmak bile spermleri etkiliyormus. iliskiden sonra usun zaman yikanmayin ve sicak su kullanmayin diyor. düsün artik......
kesin bisi bilmiyorum ama annem söyledi. cift corap giy yada battaniye sar ama sakin bir yerine sicak bisey koyma dedi. birde cok sicak suyla yikanma dedi. ben bunlari okumustum zaten bir yerlerde.... yumurtlama döneminde sicak suyla yikanmak bile spermleri etkiliyormus. iliskiden sonra usun zaman yikanmayin ve sicak su kullanmayin diyor. düsün artik......
kesin bisi bilmiyorum ama annem söyledi. Cift corap giy yada battaniye sar ama sakin bir yerine sicak bisey koyma dedi. Birde cok sicak suyla yikanma dedi. Ben bunlari okumustum zaten bir yerlerde.... Yumurtlama döneminde sicak suyla yikanmak bile spermleri etkiliyormus. Iliskiden sonra usun zaman yikanmayin ve sicak su kullanmayin diyor. Düsün artik......
yaw keşke demz olaydım saka yaptım ben yabulusuruz ama o börekçide
![]()
hadi yaaaIlk kez kendime bu kadar yakin birini buldum bide yasakhayalimiz var oda berlinde
evettttttttttttttttttttt52:
![]()
evettttttttttttttttttttt52:
![]()
okkkkkkkkk o zamannnnn...ama iletisim kurabilecegim bisiler yaz.
evet gerekırse o şekilde yatın dıyordu bıyerdede.ama ben uyuyamıyorum işte![]()
canlarımmm benım uyku vaktim geldiiii.size bol sohbetlerrrrrr..
hayalotum 10 dk engeline takıldım kuzum döncem ben sanaaaaaaaaa![]()
valla bilmiyorum ya üşütmüş olablrm
aynen bende... herkes bir ucunda. gecenlerde Hamburg a geldik. hicc begenmedimmm. ben Berlin hastasiyim_:))
uyucaksin, bak calismalar da baslicak. isi sansa birakma:)))