Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayaktan da etkilermi cnmm..valla onu bilmiyordummmmm:26:bende koyarım ayağımın altına bazennn

kesin bisi bilmiyorum ama annem söyledi. cift corap giy yada battaniye sar ama sakin bir yerine sicak bisey koyma dedi. birde cok sicak suyla yikanma dedi. ben bunlari okumustum zaten bir yerlerde.... yumurtlama döneminde sicak suyla yikanmak bile spermleri etkiliyormus. iliskiden sonra usun zaman yikanmayin ve sicak su kullanmayin diyor. düsün artik......

kesin bisi bilmiyorum ama annem söyledi. cift corap giy yada battaniye sar ama sakin bir yerine sicak bisey koyma dedi. birde cok sicak suyla yikanma dedi. ben bunlari okumustum zaten bir yerlerde.... yumurtlama döneminde sicak suyla yikanmak bile spermleri etkiliyormus. iliskiden sonra usun zaman yikanmayin ve sicak su kullanmayin diyor. düsün artik......

evet gerekırse o şekilde yatın dıyordu bıyerdede.ama ben uyuyamıyorum işte:17:

sıcak banyo olayını okudum bende..hatta ilişki öncesi duşa falan girmeyin diyorlar..ama malum yaz olup hava sıcak oluncaaaa duş ta gerekiyo yaniiii:17::17:
ilişkiden sonra da maksimum 1 saate giriyorum valla..daha da bekleyemem..sabaha hiççç bırakamam zaten huyum kurusun:26:

kesin bisi bilmiyorum ama annem söyledi. Cift corap giy yada battaniye sar ama sakin bir yerine sicak bisey koyma dedi. Birde cok sicak suyla yikanma dedi. Ben bunlari okumustum zaten bir yerlerde.... Yumurtlama döneminde sicak suyla yikanmak bile spermleri etkiliyormus. Iliskiden sonra usun zaman yikanmayin ve sicak su kullanmayin diyor. Düsün artik......

adet olduğumda alıyorum yanıma sıcak su torbasını ama şimdi koymadım 2-3 gündür.bide yaz kış ben soğuğa yakın su ile yıkanırım.sıcağıda sevmem çok fazla

canlarımmm benım uyku vaktim geldiiii.size bol sohbetlerrrrrr..:54::54:
hayalotum 10 dk engeline takıldım kuzum döncem ben sanaaaaaaaaa:34:

Back
X