- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.321
iyi geceler tatlim. senin burcun ne?
canim yukarida yazdim gormedin sanirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak biraz üstte sana bisiler yazdim. oku ve uygula lütfen. oglak lar iyidir, cok iyi anlasamam ama en azindan dürüsttürler. :)) ehliyeti alayim zaten kimseler beni tutamamazzzzzz...:)) gecen ay ehliyetim iptal oldu nerdeyse iki aydir tikandim eve. bu ay da alamazsam ölürüm artikin:)))
canim yukarida yazdim gormedin sanirim![]()
olmadi demeeeee... bende ise yaramadi deme... zamani var, zamani gelince olacak de..olumsuz kelimeler iyi olmaz. bence cok fazla endise yapiyorsun, tedirginsin... lütfen rahatlat kendini. yasin cok müsait ve göreceksin olacakk....
gördümm:) gecmis dogum günün kutlu olsun...benden önceki burcsun.. ben cikiyorum. iyi gecelr kendine iyi bak. facebook un varsa mesaj at
yok aksine cok takan bi insan degilim bu konuyu oglak burcuyum cok fazla sabirliyim o yuzden artik dert etmiyorum onun gunu var ve o gun elbette gelicek Haklisin insallah Rabbim gonlumuze gore verir
evet iste öyle... ben nerde hamilelik ile bisey okusam hep tedirginlikten dolayi olmuyor. o yüzden sakin olursan hemen gelir...insalllah hayirlisiyla gelir. haberi kutlariz Hamburg ta fenami bahanemiz olur mis gibi:)))
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Gecmisi okudum miamore tatlim bisey istemiyorum.cook tesekkur ederimm.sen gel ohh bide tatilini yap keyfin yerinde olsun bize yeter![]()
GUnaydin canlar
Biz tatile girdik ama henuz gidemedik bi vize bekle vize oldu bilet bekle oyle bekliyoruz bugun yarin gidecegiz nasipse
Aklimdasiniz insallah rabbm oralari degerlendirmeyi nasip etsin
Dua edicem ins sizlerede
Kimseden haberim yok bu aralar hic gelemedim nasil millet? Varmi guzel haberler?
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Gecmisi okudum miamore tatlim bisey istemiyorum.cook tesekkur ederimm.sen gel ohh bide tatilini yap keyfin yerinde olsun bize yeter![]()
gurbet kızçem günaydın![]()