Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi geceler tatlim. senin burcun ne?

bak biraz üstte sana bisiler yazdim. oku ve uygula lütfen. oglak lar iyidir, cok iyi anlasamam ama en azindan dürüsttürler. :)) ehliyeti alayim zaten kimseler beni tutamamazzzzzz...:)) gecen ay ehliyetim iptal oldu nerdeyse iki aydir tikandim eve. bu ay da alamazsam ölürüm artikin:)))

bak biraz üstte sana bisiler yazdim. oku ve uygula lütfen. oglak lar iyidir, cok iyi anlasamam ama en azindan dürüsttürler. :)) ehliyeti alayim zaten kimseler beni tutamamazzzzzz...:)) gecen ay ehliyetim iptal oldu nerdeyse iki aydir tikandim eve. bu ay da alamazsam ölürüm artikin:)))

benim en yakin arkadasim kova cok iyi anlasiyorum kisiden kisiye degisir tabiki :1: insalah alirsin canimm

olmadi demeeeee... bende ise yaramadi deme... zamani var, zamani gelince olacak de..olumsuz kelimeler iyi olmaz. bence cok fazla endise yapiyorsun, tedirginsin... lütfen rahatlat kendini. yasin cok müsait ve göreceksin olacakk....

yok aksine cok takan bi insan degilim bu konuyu oglak burcuyum cok fazla sabirliyim o yuzden artik dert etmiyorum onun gunu var ve o gun elbette gelicek Haklisin insallah Rabbim gonlumuze gore verir

gördümm:) gecmis dogum günün kutlu olsun...benden önceki burcsun.. ben cikiyorum. iyi gecelr kendine iyi bak. facebook un varsa mesaj at

:9::9: cok sagoll seninde gelecek dogum gununu kutlariz artik :9: facebook kullanmiyorum insallah buraya gelip gittikce konusuruz iyi geceler :54:

yok aksine cok takan bi insan degilim bu konuyu oglak burcuyum cok fazla sabirliyim o yuzden artik dert etmiyorum onun gunu var ve o gun elbette gelicek Haklisin insallah Rabbim gonlumuze gore verir

evet iste öyle... ben nerde hamilelik ile bisey okusam hep tedirginlikten dolayi olmuyor. o yüzden sakin olursan hemen gelir...insalllah hayirlisiyla gelir. haberi kutlariz Hamburg ta fenami bahanemiz olur mis gibi:)))

evet iste öyle... ben nerde hamilelik ile bisey okusam hep tedirginlikten dolayi olmuyor. o yüzden sakin olursan hemen gelir...insalllah hayirlisiyla gelir. haberi kutlariz Hamburg ta fenami bahanemiz olur mis gibi:)))

sen iste yeterki seve seve :16:

Kızlarrr iyi geceler hepinize,,,
allah rahatlık versin migrenim tuttu duramayacağım daha fazla gözlerim yuvalarından çıkacak gibi tekrar hoşçakalın canlarım öpüyorum hepinizi:9::9::9::54::54::54:

Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Gecmisi okudum miamore tatlim bisey istemiyorum.cook tesekkur ederimm.sen gel ohh bide tatilini yap keyfin yerinde olsun bize yeter:16:

GUnaydin canlar
Biz tatile girdik ama henuz gidemedik bi vize bekle vize oldu bilet bekle oyle bekliyoruz bugun yarin gidecegiz nasipse
Aklimdasiniz insallah rabbm oralari degerlendirmeyi nasip etsin
Dua edicem ins sizlerede

Kimseden haberim yok bu aralar hic gelemedim nasil millet? Varmi guzel haberler?

GUnaydin canlar
Biz tatile girdik ama henuz gidemedik bi vize bekle vize oldu bilet bekle oyle bekliyoruz bugun yarin gidecegiz nasipse
Aklimdasiniz insallah rabbm oralari degerlendirmeyi nasip etsin
Dua edicem ins sizlerede

Kimseden haberim yok bu aralar hic gelemedim nasil millet? Varmi guzel haberler?

Gunaydinnn canim hayirdir nere gidiyordun?

günaydın canbonlarım:3::3::3:
yazsaati suedammm canbonum benim rabbım hayırlısıyla sağsalim gidip gelmeyi nasip etsin.hayırlı yolculuklar kızçem:16::16::16:
kim var kim yok göremedim beynim çatlıyo ya:37::37:

Back
X