Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim kızçelerim az bi bakınım dedim özledim sizleri:29::29:
geri çıkıcam hayalimi gördüm hoşgeldin bitanem nasılsın:29:canbonlarım sızler nasılsınız:16:

hosgeldin hayalotum iyiyimm tatlimm napiyim battaniyenin altinda kos kos oturuyorum :31:

kızlar slm bende yemek yapıyordum ancak fırsatım oldu bende çayı koydum eşimi bekliyorum :) şu 1 hafta çok zor geçicek nedense bu ay daha heycanlıyım:)

kızlar slm bende yemek yapıyordum ancak fırsatım oldu bende çayı koydum eşimi bekliyorum :) şu 1 hafta çok zor geçicek nedense bu ay daha heycanlıyım:)

bak bende simdi cay istedim :37:

niyeyse bende oyleyim ya icim sanki bu sefer tutturdum diyo gibi cok garip ama

bugun hepimizin cani sikkin gurbetim ustumuzde bi mahmurluk var :ssz:

Aynen canim yaaa nedense... loorii canim sen aslen nereliydin?

oh bende cayi koydum yenice.... Canim ben gecen ay o kadar cok heycanli ve icim kipir kipirdi .. heycan yapmaa ... :34::34:

Iyiyim sukur canim ne olsun ...:16::16::16: Esimle yemegi yedik cayi ocaga koydum ,, bugun canim cok sIkIn... Yapacak hc brisey yok elimde örgü ile oyaliniyorum , ama zevk almiyorum bos bos

aynen kuzum grıbım ama içimde bi tuhaf niyeyse bugün:5:hayırlara cıkarsın rabbım sıkıntılarımızı inşallah:31:

Back
X