- Konu Sahibi medd_cezir
- #33.401
kızlar slm bende yemek yapıyordum ancak fırsatım oldu bende çayı koydum eşimi bekliyorum :) şu 1 hafta çok zor geçicek nedense bu ay daha heycanlıyım:)
rabbim gnlundekını nasıp eder ınsallah kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm bende yemek yapıyordum ancak fırsatım oldu bende çayı koydum eşimi bekliyorum :) şu 1 hafta çok zor geçicek nedense bu ay daha heycanlıyım:)
Aynen canim yaaa nedense... loorii canim sen aslen nereliydin?
oh bende cayi koydum yenice.... Canim ben gecen ay o kadar cok heycanli ve icim kipir kipirdi .. heycan yapmaa ...![]()
aynen kuzum grıbım ama içimde bi tuhaf niyeyse bugünhayırlara cıkarsın rabbım sıkıntılarımızı inşallah
![]()
canim ben aslen Bayburtluyum ama Istanbulda dogup buyudum... Ya sen?
o kadar sikkinim yani baksaniza smile bile yapmiyorum
valla bilmiyorum hayırlısı tabi rabbim ol derse olur
Gecmis olsun canim benim , kötü dusunme iyi dusun canim benim , ayni sey bende de var bugun nedense..
Bende Konyaliyim canim Hamburgda Konyali cok degil mi??
Hayilrisi canim tabiki rabbm ne zaman ol derse o zaman olur ... Insalllahh canim olur bu sefer.
Karsi komsum konyali canimmcok iyi bi kadin
bende konya ya 2 kere geldim mevlana ya etli ekmegi mukemmel di valla![]()
canbonlar ben çıkıp biraz uzanım başım dönüyo pcye bakıncagözlerimi alıyonuz
dinlenim yıne gelırım ara ara öpüyorum hepınızı![]()
Bizim koylumuz var hamburgda cok kardesim ordan nisanlanmisti ama ayrildi yani ora gelin gelecekti , nisandan döndüler, konyaya geldin mi zaten mevlanasi ziyaret edilir ve etli ekmegi yenir ..![]()
Canim sen git uzan ..Bekleriz ..
Gurbetkiz bende Karaman liyim. _Etliekmek dedin valla agzimin suyu akti...Konya da olsak Cemo ya gitsek ayranla birlikte süper olurdu valla:)))
SLM BAYANLARRR BEBISS HABERII VARMIII UZUN ZAMANDIR YOKTUMMM :s
bende çıkım bare :26:tuhaf kimse gelmiyo artık hadi ben hastayımda gelemiyorum:2:
eee sizler nerdesinizki:26:
selam habibteleriommmmm nerelerdesiniz kimsecikler ugramaz oldu artik:2::2:![]()