Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hb bitanem iyiyim :53:dört gözle olacakmıyım die bekliyorum bugün bat günümdü:9::9::9:ama bişi yok hala :27::27:fazla kaptırmıyorum kendimi (inanma):9::9::9:

hadi canimm insallah olmazsin yaaa artik kimse adet olmasin herkesin bebisi olsunn :46: hayirlisi canimm beklemekten baska caremiz yok:31:

selam canim hosgelsin iyiyim Allaha sukur sen nasilsinn :16:

yok tatlim tedavi fln olmuyorum 1 senedir istiyorum dr fln gittim bi sorun yok dedi bakalim bekliyoruz iste cocugum fln da yok :ssz: ya senin?

benimde yok:18:
:18::18::18::18::18::18:bende 1 yıldır istiorm ama tık yok:1::1::1::1::1:
soğan suyu içorm bu ay bakalım ne olacak[/QUOTE]

bende bu ay sogan suyu ictimm :9::9:

hadi canimm insallah olmazsin yaaa artik kimse adet olmasin herkesin bebisi olsunn :46: hayirlisi canimm beklemekten baska caremiz yok:31:
inşşş canım rabbim herkesin gönlüne göre versinn:16::16::16:
haklısın bekliycem bakalım kıza test aldırdım:23:
sabah yapim diorum :26::26:yoksa dayanamıycam biliyorum tek çizgi çıkacak ama olsunn merakım gider:9::9::9::52::52::52::52:

inşşş canım rabbim herkesin gönlüne göre versinn:16::16::16:
haklısın bekliycem bakalım kıza test aldırdım:23:
sabah yapim diorum :26::26:yoksa dayanamıycam biliyorum tek çizgi çıkacak ama olsunn merakım gider:9::9::9::52::52::52::52:

gecikince insan bi panik oluyo tatli bi panik daha sonra negatif gorunce yikiliyoruzz cok kotu bi durum anliyorum :26: ama insallah senin ki pozitif cikarr rabbim guldurur yuzunu :16:

senin diğer çoçuklarda hemen olmuşmuydu canım
evet canım ben evlendigimde adetliydim 1 hafta sonra :17::17::17:oldu
hemen kalmışım bir daha adet görmedim valide çok şaşırdı kend,ne gelemedi:4::4:
kızım şimdi 11 yaşında oğlumda spiraille kaldm kızım 15 aylıkken hamile kalmışsım hiç haberim olmADI:6::6:
üzerine adet bile gördüm ögrendigimde 2 aylık olmuş hemen spiraili çıkardılar aralarında 2 yaş var bunuda 6 ay oldu korunmayalı
9 yıl spiraalle korundum:27::27:

Selam kızlar bende hayırlısıyla bebiş sahibi olmak istiyorum..... Bu soğan suyunu neden içiyosunuz bebek için mi?

gecikince insan bi panik oluyo tatli bi panik daha sonra negatif gorunce yikiliyoruzz cok kotu bi durum anliyorum :26: ama insallah senin ki pozitif cikarr rabbim guldurur yuzunu :16:
evet canımm duramıyorum durmadan kontrol ediyorumm:9::9::9:
inş canım hayırlısı olsun gerçekten yıkılmıycam diorum ama insanın elinde deil yıkılıyo:52::52::52::52:

kızım şimdi 11 yaşında oğlumda spiraille kaldm kızım 15 aylıkken hamile kalmışsım hiç haberim olmADI:6::6:
üzerine adet bile gördüm ögrendigimde 2 aylık olmuş hemen spiraili çıkardılar aralarında 2 yaş var bunuda 6 ay oldu korunmayalı

Masallah canimm Allah bagislasinn :nazar:

annem der yol açıldı die senin yol 2 kere açılmış allah esirgesin 3.de gelir inşallah

Selam kizzlarrr nasilsiniz?.. Ben geldim .. Ama cok kötü geldim dökülüyorum, bi bas agrim var kasiklarima griyor .. ya usutum mu niyeyse....

nerde bu devlet nerde bu millet nerde bu kızcelerrrrrrrr:52::52::52::52::52::52:
neden kimse gelmiyoooooo:26::26::26:
bakın gelmeyeni yok yazıcamm haberiniz olaaaa:4::4::4::4:
yasagımm haylotum gurbetim nirdesinizzzz:25::25::25:

Back
X