Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayırlı olsun canım inş. güzel haberler alırsın günün geçdimi nezaman yaptın testi.. belirtilerin var mı...
tşkr ederim canımm darısı tüm bekleyenlere...
günüm 1 gün geçti ama nedense çok şüpelendim kendimden kasık agrım oldu bide dün perde asarken sag kasımda batma oldu sanki orda bişi var gibi:26::26:başka belirtim olmadı canımm:16:

evet canım dün demiştim ya sabredemem die:1: sabahın 7. 30 kalktım yaptım 2dk içinde oldu bakalım kanda ne çıkıcak inşş canımm rabbim tüm bekleyenlere versin:16::16::16::16::16::16:

Ne guzel sevindim senin adına cnm ? 2 dkda çıktıysa hamilesin inşallah yarında cuma inşallah hayırlı haberi alacan :)

Ne guzel sevindim senin adına cnm ? 2 dkda çıktıysa hamilesin inşallah yarında cuma inşallah hayırlı haberi alacan :)
saol bitanemm inşş darısı sizlere :16::16::16: bakalım yarın ne olcak eşimide inandıramadım:26:şu kan çıksında bi bakalım dioo:6:hayırlısı hakkımızdaa:16:
nasıl oldun canım iyileştinmii :26:

saol bitanemm inşş darısı sizlere :16::16::16: bakalım yarın ne olcak eşimide inandıramadım:26:şu kan çıksında bi bakalım dioo:6:hayırlısı hakkımızdaa:16:
nasıl oldun canım iyileştinmii :26:

Esinde heycanlanmistir da çektirmiyordur bence . Kan sonucu en kesin cvptir ... Ben şifayı cok
Kötü kapmışım . Oksuruyorum cok kötü boğaz yanmam var basım ağrıyor burnum akmıyor , her yerim ağrıyor ateşim var .. Telefondan giriyorum kk gözlerim pc dayan miyor anlayacağın cnm yatağın içindeyim .

Esinde heycanlanmistir da çektirmiyordur bence . Kan sonucu en kesin cvptir ... Ben şifayı cok
Kötü kapmışım . Oksuruyorum cok kötü boğaz yanmam var basım ağrıyor burnum akmıyor , her yerim ağrıyor ateşim var .. Telefondan giriyorum kk gözlerim pc dayan miyor anlayacağın cnm yatağın içindeyim .
evet canımm hayırlısı olsun bakalımm..
çokkkkk geçmiş olsun bitanem rabbim acil şifalar versinnn:16::16::16:
iyce dinlen zaten eşin seninle güzel ilgileniyordur:6::6:çabuk toparlanırsın inşş bitanem:54:

ben geldim günaydınlar diyeyim bare:1::1:
nabıyonuz nassınız gurbet kızçem nasıl oldun bitanem:54:dualarını bıtırebıldınmı canım:16:

evet canımm hayırlısı olsun bakalımm..
çokkkkk geçmiş olsun bitanem rabbim acil şifalar versinnn:16::16::16:
iyce dinlen zaten eşin seninle güzel ilgileniyordur:6::6:çabuk toparlanırsın inşş bitanem:54:

Sagol canım esim Allah razı olsun ilgileniyor ama birazdan okula gidecek , sabaha kadar basımı bekledi ..

selencelkim canbonum tebrık ederım :46::46::46::46::46:gözün aydın bıtanem ama kesin var bebişin çizgi öyle cok sılık degıl gayet bellı daha batın 1 gun gecıktıgı ıcın bu sekıl .kan testınde cıkcak inşallah allahım çok şükür ya:46::46::46::46::46::46::46::46::nazar:

ben geldim günaydınlar diyeyim bare:1::1:
nabıyonuz nassınız gurbet kızçem nasıl oldun bitanem:54:dualarını bıtırebıldınmı canım:16:
hg bitanemmmm:16::16::16::16:nasıl oldun canım hastalıgın geçtimi:54:
Sagol canım esim Allah razı olsun ilgileniyor ama birazdan okula gidecek , sabaha kadar basımı bekledi ..
Allah razı olsun eşinden:46::46::46:
canımmm çizgi çok belli hayırlısı olsun selencelkim,o zaman yarın saat 3 ü bekliyoruz dört gözleeee:54::54:
saol bitanemmm darısı tümm bekleyenlere:16::16::16::16:
:53::53::53::53::53::53::53::53:sen hamilesin hcg dime bu:52::52::52::52::52::52:
:26::26:sanırım canımm daha inanamıyorumm:27::27:evet canım sabah yaptımm 2 dkda çıktı

Back
X