Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlar geldim ama dua topiğinde takıldım biraz:1::1:
eşim geldi şimdide çıkmak zorundayım belki dışarı çıkabılırız bıraz geç gelebilirim bugece:29::29:
bu arada gurbet kızçem duaların tamamdır okudum allah kabul eder inşallah.topiğede yazdım canım :34:
öpüyorum hepınızı:54::54::54::54::54:

canım benim bat 5 şubat yani salı günü:)

Ay ne kalmmis surda canim benim kide 7 subat insallah onumuzdeki hafta mujdeli haberleri aliriz bizde..

eşim geldi şimdide çıkmak zorundayım belki dışarı çıkabılırız bıraz geç gelebilirim bugece:29::29:
bu arada gurbet kızçem duaların tamamdır okudum allah kabul eder inşallah.topiğede yazdım canım :34:

Oh iyi yapmisin canim benim ,, Allah razi olsun senden canim..

Oyy canim cikar acisini bu sefer oburkuleri hemen olmustu dedigin gibi brisey anlamamisindir, yaa canim her ay umutluyum , ve usutmedende kasik agriisi olur mu ki?15 dk karnima bir agri giriyor saniyelik birde adet olacakmis gibiyim nedense hasta oldugumdan mi ki bilemiyorum .
evet tatlımm burnundan getircem:1::1:
kuşumm benimde kasık agrım oldugunda acaba üşüttümmü dedigim oldu :26:ayaklarımı giymiyodum çünkü:27:ayaklarını giymediysen benim gibi oda olabilir :6:
evet canım sankii adet olacak gibi agrıı:46::46::46:ayyyy inşş kuzummm sende boş deilsindir bitanemm:54::54::54::54:inşş yerleşmee agrısıdır bitanemmm:16::16:

hg meleğim duaların kabul olsunnn:16::16::16::16:gez tatlımmm kndine dikkat et iyi giyin:29::29::29::54::54:

evet tatlımm burnundan getircem:1::1:
kuşumm benimde kasık agrım oldugunda acaba üşüttümmü dedigim oldu :26:ayaklarımı giymiyodum çünkü:27:ayaklarını giymediysen benim gibi oda olabilir :6:
evet canım sankii adet olacak gibi agrıı:46::46::46:ayyyy inşş kuzummm sende boş deilsindir bitanemm:54::54::54::54:inşş yerleşmee agrısıdır bitanemmm:16::16:

hahah yazik gii kiyma fazlada enisteye ... Benim ayagimda iki tane corab var birde badik var hep boyle gezerim evde o halde bile ayaklarim buz gibi .. öyle guzel diyon ki yerlesme agrisindir filan ahh ahhh insallah canim .. umudumu hic yitirmiyorum . :34::34: hayirlisi canim yaa.. eniste inandi mi hala inanmiyor mu?

hahah yazik gii kiyma fazlada enisteye ... Benim ayagimda iki tane corab var birde badik var hep boyle gezerim evde o halde bile ayaklarim buz gibi .. öyle guzel diyon ki yerlesme agrisindir filan ahh ahhh insallah canim .. umudumu hic yitirmiyorum . :34::34: hayirlisi canim yaa.. eniste inandi mi hala inanmiyor mu?
:4::4::4:yok bitanem acımak yok onaa:1::1::1:
mşllh kuşumm saglam ayaklarınn.. inşş bitanem dularım sizinlee kalpten ediyorumm duayı rabbim kabul eder inş:16::16::16::16:
en güzelini yapıyosun canımm umudunu yitirmemekle:29::29:
belli etmyo içi kıpır kıpır:1:fazla şımarmayım die yarın iiice inanır artık..ama intikamım buyuk olcak:9::9::9::9:

:4::4::4:yok bitanem acımak yok onaa:1::1::1:
mşllh kuşumm saglam ayaklarınn.. inşş bitanem dularım sizinlee kalpten ediyorumm duayı rabbim kabul eder inş:16::16::16::16:
en güzelini yapıyosun canımm umudunu yitirmemekle:29::29:
belli etmyo içi kıpır kıpır:1:fazla şımarmayım die yarın iiice inanır artık..ama intikamım buyuk olcak:9::9::9::9:

Hayirlisi insallah canim bir gun bizimde olacaktir ..:16::16::16: ay hic gulesim yoktu canim nasil bir intikam almayi dusunuyorsun ki?

Hayirlisi insallah canim bir gun bizimde olacaktir ..:16::16::16: ay hic gulesim yoktu canim nasil bir intikam almayi dusunuyorsun ki?
evet canımm sizinde olacak bitanem:16::16:
canım biz valideyle beraber oturdukya ozaman bu benle ilgilenmedi hiçç guya annesigilden utanıyormuşş:4::4:
her şeyi istiycem naz yapacamm yatcam o bana istediklerimi getircek:9::9::9:bunların hiç biri yapmadı bebek olunca geceleri kaldırcamm:27:dahada elimden ne geliyosA :52::52::52::52:

canım biz valideyle beraber oturdukya ozaman bu benle ilgilenmedi hiçç guya annesigilden utanıyormuşş:4::4:
her şeyi istiycem naz yapacamm yatcam o bana istediklerimi getircek:9::9::9:bunların hiç biri yapmadı bebek olunca geceleri kaldırcamm:27:dahada elimden ne geliyosA :52::52::52::52:

heheheh:52::52::52::52::52: yap o zaman canim .... bakalim bu sefer ne bahane uyduracak .. canim ben musadeni istiyorum , esimle tv bakacaz...

hb canımm:16::16::16:hamarat kız senii:29:
Tatlım bana sorarsan bu seni oyalar biraz daha hafif ve çabuk biten bişi b ul hayatım:26:
Ben çabuk bitmeyen el işlerinden çok sıkılırım:27:

canım benimmm teşekkür ederim

en fazla 1 hafta sürer ama çok kararsız kaldım herhangi bi başka modelde bulamadım buna devam ederim galiba şişte olan model ip çok ince olunca çok kötü durdu kararsız kaldım çook:44:
:44::44:

helal yakışır canbonuma:46::46::46:enişte bey enişte bey allah kolaylık versin:9::9::9::9:

Hoşgeldin canımmm

geçmişe bakarmısın hayalotum bi resim ekledim şal modeli bi yorum yaparmısın olurmu olmazmı??çok kararsız kaldım

Back
X