Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet kımsecikler yok neden se kaç gündür giriyorum hep boş sen nasılsınn
bu arada selencekl hamileymiş sanırım çok sevindim
bende ki durumsa kırmızılar geldii :50::50::50::50::50:

Hoşgeldin canımmm

geçmişe bakarmısın hayalotum bi resim ekledim şal modeli bi yorum yaparmısın olurmu olmazmı??çok kararsız kaldım
şimdi bakıyodum tatlım güzel model hemde kibar her yaşa hitap eder.benim hoşuma gıttı canım:29::29:

zeynebnurum iyiyim bende çok şükür sen nasılsın dicem kırmızıların gelmiş:29:üzülme canbonum hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay meleğin gelir göbişine:16:

ama ama ama bende burdayıımmm:14:

Evet selencelk evde kaset testte hafif pozitiflik çıktı kan testi yaptırdı yarın sonuçlarını alacak (sonuç belli ama)hayırlısıyla..

Gelecek aya hayırlı haberlerini alırız inşallah zeynebnurcum üzme kendini

zeynebnurum iyiyim bende çok şükür sen nasılsın dicem kırmızıların gelmiş:29:üzülme canbonum hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay meleğin gelir göbişine:16:[/QUOTE]

inşallah canım üzülsekte yapacak birşey yok aslında bu ay pek beklemiyorudum ama nedense moralim çok bozuldu dun ağladım biraz ilk defaa süre uzadıkca insanın sabretme gücüde azalıyo galibaa:50::50::50::50::50::50:

şimdi bakıyodum tatlım güzel model hemde kibar her yaşa hitap eder.benim hoşuma gıttı canım:29::29:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM FİKİRLERİNİZİ ALIYORUM SELENCELKİMDE BEĞENDİ AMA ZOR DEDİ,YAPARKEN ZEVKLİ VE GÜZEL ÜREYEN BİR MODEL TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR CANIMMM:54:
:54:

zeynebnurum iyiyim bende çok şükür sen nasılsın dicem kırmızıların gelmiş:29:üzülme canbonum hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay meleğin gelir göbişine:16:

inşallah canım üzülsekte yapacak birşey yok aslında bu ay pek beklemiyorudum ama nedense moralim çok bozuldu dun ağladım biraz ilk defaa süre uzadıkca insanın sabretme gücüde azalıyo galibaa:50::50::50::50::50::50:[/QUOTE]

canbonum ağlama ya demekki hayırlısı böyleymiş napalım.vardır elbet rabbimin bi bildiği kuzum.:29:nekadar oldu senin bitanem.kontrollerın nasıl gıdıyor gıdıyomusun doktora:44:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM FİKİRLERİNİZİ ALIYORUM SELENCELKİMDE BEĞENDİ AMA ZOR DEDİ,YAPARKEN ZEVKLİ VE GÜZEL ÜREYEN BİR MODEL TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR CANIMMM:54:
:54:

canım ben tığ işini beceremiyorum zincir çekerim ama üstüme tanımam:1::1::1:banada zor geldi ama yaparım diyosan eğer çok güzel bi model benim hoşuma gitti :29:

inşallah canım üzülsekte yapacak birşey yok aslında bu ay pek beklemiyorudum ama nedense moralim çok bozuldu dun ağladım biraz ilk defaa süre uzadıkca insanın sabretme gücüde azalıyo galibaa:50::50::50::50::50::50:

canbonum ağlama ya demekki hayırlısı böyleymiş napalım.vardır elbet rabbimin bi bildiği kuzum.:29:nekadar oldu senin bitanem.kontrollerın nasıl gıdıyor gıdıyomusun doktora:44:[/QUOTE]

yok canım ben doktora gitmedim hiç bu altıncı aydı ama olmadı biryıl geçsin ancak giderim doktora yaa aslında benim doktor fobim var inşallah bi sorun yokturda kendiliğinden olurr çok dua ediyorum bunun için yoksa çok zorlanacağım belli

canbonum ağlama ya demekki hayırlısı böyleymiş napalım.vardır elbet rabbimin bi bildiği kuzum.:29:nekadar oldu senin bitanem.kontrollerın nasıl gıdıyor gıdıyomusun doktora:44:

yok canım ben doktora gitmedim hiç bu altıncı aydı ama olmadı biryıl geçsin ancak giderim doktora yaa aslında benim doktor fobim var inşallah bi sorun yokturda kendiliğinden olurr çok dua ediyorum bunun için yoksa çok zorlanacağım belli[/QUOTE]

alltan muane korkunmu var :53:kuzum ilk zamanlar bende öyleydim içeri girene kadar hatim indirmediğim kalırdı ama sonra kurcalata kurcalata alıştım.korkulcak hiç bişey yok aslında.hıssettıgın gıbı derın bi nefes al hiçbişey anlamıyosun ozaman.bak ben 1 seneyi geçti her ay gidiyorum:9:aralarda bide 1 ayda 2 3 defa gittiğimde olmustur:1::1::1:

canım ben tığ işini beceremiyorum zincir çekerim ama üstüme tanımam:1::1::1:banada zor geldi ama yaparım diyosan eğer çok güzel bi model benim hoşuma gitti :29:

OOOWW KIZ ALLAH SENİ EMİ ÇOK GÜLDÜM,ALLAHDA SENİ GÜLDÜRSÜN

:)))))ÇOK BASİT BİR MODEL MOTİF MOTİF GÖRÜNÜYOR AMA TEK SIRA GİDEN BİŞEY RESİMDE GÖRÜNENİ BELKİ 15-20 DAKİKADA YAPMIŞIMDIR.ŞİŞDEDE ÖRDÜM NOHUT MODELİ FALAN ÇOK KÖTÜ DURDU İP ÇOK İNCE OLUNCA HALA KARAR VEREMEDİM NE YAPACAĞIMA ARTIK OLMADI PAZARTESİ TEYZEMİ BEKLERİM O KARAR VERSİN

herkese slm kızlar :16::16:
zeynepcim bitanem üzülme bak ne güzel adet olabiliyosun tatlım hayırlı deilmiş canım :29:
inşş gelecek ayy göbüşün dolar:16::16:
haylotum meleğim üzülme yasagım gelecek elbet bende özledim onu:5:
demekki biraz dinlenmek istedi:26:
hancek cim tatlımm zorlanmıyosan hoş güzel model:16::16:
ellerine saglık canımm
:54::54:

Back
X