Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım benim çok geçmiş olsun.bolbol vıtamın al dınlen kuzum:29::29:

gümüşüm hoşgeldin:16:
hoşbulduk canım napıyosunuz benm moralım bozuk ya kocişim istanbula gitti büyük bi iş almış makine alıcakmış
offf offf hiç istemiyodum bu işi hayırlısı artık:ssz:
akşamda kızlarla evde yanlız kalıcaz korkmayız umarım
canbonum gel artık ya:14::14::14:

Eki Görüntüle 622234
:92::92::92::92::92::92::92::92:
yasakhayal nere gitti ki ben epey fransız kaldım topiğe:27:

Sagol canim sende dikkat et sende yeni iyilestin soguklar hemen vuruyor insana .. titremeyi bana sor birde.. dur sana esim dün bana ne yapti anlatayim , dün aksam bi usume tuttu benim sac kurutma makinemi getirmis yanima yorganin icine tutuyor sicak olsun diyee ama sicagiyla bi uyumus kalmisim gorecen akili koca iste hahaha
iyi zeka:1::1::1::1:oh negüzel valla sıcacık uyumusun bıtanem:16:
canlarım yaa ben birşeyi merak ediyorum beb enson 1 ocakta regl olmuştum şimdide 1 şubatta tam olarak başladı aradan nerdeyse 32 gun geçmiş oluyo benim yumurtmala tarihim 16 -17 ocaktamı oldu yanı ben eskiden 28 günde bir olurdu ondada 14 uncu gune denk geliyodu kafam karışıyo :26::26::26::26::26::26:

canım bitek bu aymı gunun değişti 28 günden 32 güne çıkış.:26:bu durumlarda karısıklık oluyo.sen yıne 28 gunluk olarak baz al .ama 32 gunde bır olanında son gunune kadar calısmayı bırakma.bunu anlaman ıcın ovu testı şart aslında tavsıye ederım burdakı canbonların tavsıyelerıne dayanaraktan.alamıyosanda dedıgım gıbı yaparsın:34:

hoşbulduk canım napıyosunuz benm moralım bozuk ya kocişim istanbula gitti büyük bi iş almış makine alıcakmış
offf offf hiç istemiyodum bu işi hayırlısı artık:ssz:
akşamda kızlarla evde yanlız kalıcaz korkmayız umarım

yasakhayal nere gitti ki ben epey fransız kaldım topiğe:27:

iyi olmaya çalışıyorum gümüşüm:29:hayırlısı olsun canım kızlar dedıgın akrabalarınmı arkadaşlarınmı:1::44:
kaçakcanbonum bende bilmiyorum inşallah bişeyi yoktur:31:

iyi zeka:1::1::1::1:oh negüzel valla sıcacık uyumusun bıtanem:16:

Aynen zekaa nerden aklina geldiyse yazik cocuk perisan halde benim yuzumden , bugun diyor bende hasta olacam diyor niye dedim , iste canim istiyor akili iste ben istiyerek mi cektiriyorum sanki . ,, evlendigimizdne beri hic böyle olmamistim anah ne zormus diyor esim .

canım bitek bu aymı gunun değişti 28 günden 32 güne çıkış.:26:bu durumlarda karısıklık oluyo.sen yıne 28 gunluk olarak baz al .ama 32 gunde bır olanında son gunune kadar calısmayı bırakma.bunu anlaman ıcın ovu testı şart aslında tavsıye ederım burdakı canbonların tavsıyelerıne dayanaraktan.alamıyosanda dedıgım gıbı yaparsın:34:[/QUOTE]

yok canım bebek çalışmalarından sonra ilk ay 25 gunde oldu daha sonrakı aylarda sure uzamaya başladı 28 29 30 30 bu ayda 32 nerdeysee

iyi olmaya çalışıyorum gümüşüm:29:hayırlısı olsun canım kızlar dedıgın akrabalarınmı arkadaşlarınmı:1::44:
kaçakcanbonum bende bilmiyorum inşallah bişeyi yoktur:31:
sende bi sorun yok dimi iyi olmaya çalışıyorum demişsin korktum
kızlarda hem akraba hem arkadaşlar beraber kalıcaz
bende profiline baktım en son 2 gün önce girmiş:27:

slm kızlar yaa ben çok aceleciyim dayanamadm test yaptım vee neragtf çıktı::( acaba erken olduğundanmıdr?

Aynen zekaa nerden aklina geldiyse yazik cocuk perisan halde benim yuzumden , bugun diyor bende hasta olacam diyor niye dedim , iste canim istiyor akili iste ben istiyerek mi cektiriyorum sanki . ,, evlendigimizdne beri hic böyle olmamistim anah ne zormus diyor esim .
:1::1::1::1:bide bebiş gelince vay halıne:52::52::52::52:
sende bi sorun yok dimi iyi olmaya çalışıyorum demişsin korktum
kızlarda hem akraba hem arkadaşlar beraber kalıcaz
bende profiline baktım en son 2 gün önce girmiş:27:

yok canım bıtek canbonumu merak edıyorum:26:iyiyim yoksa baska bı sorunum yok:29:
ne guzel canım benım bolcana eglenırsınız fenamı :46::46::46:

Canlarım nasılsiniz netim bitti cepten bağlanıyorum nasılsiniz....hayalotumm çok güzel yapmışsın yasakhayalimde gelmiyor artık pufffff....:25::25::25:

bi siteden girdim yaklaşık 30 gunde bir adet oluyosunuz dedi:26:
gelecek ay batın muhtemelen 2mart
çalışma dönemi 11 ve 16 arası gösteriyor

yanlız ben senın yerınde olsam 20sine kadar çalışırım:34:

teşekkür ederim canımyaa herkesin derdi ile dertleniyosun Allah razı olsun senden aslında bende bu ay ovu testi almayı düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim neden se o tarihlerde çalışmalarımız devam eder inşallah bide hayıt otu çayını okudum burda onu içerim belki :9::9::9::9:

Canlarım nasılsiniz netim bitti cepten bağlanıyorum nasılsiniz....hayalotumm çok güzel yapmışsın yasakhayalimde gelmiyor artık pufffff....:25::25::25:

habıbtem kuzum yerım ben senı çok özledim bitanem benim:46::46::46::46:
bugünde gelmedi canbonum:5::5::5:teyzoşum nasıl:nazar:

Son düzenleme:
Back
X