- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.761
bence resmi nikah olmadan düğün yapmasınlar duyulur feln şikyet ederler kaynın girer hapse ..... ah şu eltiler hiç sevlmez dmi bnde de var bi tane uyuz oluyorum :))
eltim yok derdim yokkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence resmi nikah olmadan düğün yapmasınlar duyulur feln şikyet ederler kaynın girer hapse ..... ah şu eltiler hiç sevlmez dmi bnde de var bi tane uyuz oluyorum :))
vallahimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapsinlarrr hemen ben sikayet ederimmmm...bu yasta alirsaa girsin zaten sevmiyorumm![]()
kızlaarr ben kaçıyorumm çalışmaa var silkelenncemm birazdann dua edinn banaa cümleteen iyi gecelerr ALLAH rahatlık versinnn![]()
ben de iyiym bitanemm.. sadece çok yoruldum bugün bitanem, misafirimiz vardı... halim aynen böyleee![]()
sizi çook özledim ben yaa, sen naptın bugün bakalımmm![]()
Merhaba
İyiyim ben canım ,bugun uzun zaman sonra dışarda 5 saat zaman geçirdim
Evde bunalmistim artık yoruldum ama cokta güzeldi.
Sen nasılsın canım
Telden yazıyorum bu nedenle cok yavas:26:
kızlar size şu silkeleme ile ilgili bi sorum olacak ilişkiden sonra yarım saat ayaklar dayadım duvara durdum yarm saaat sonra danormal bi şeklde yttm belim feçi şeklde ağrıdı olsun bebek içn değer :))ama spermler geri geldi çıktı yani nrmal mi çıkması ???
ALLAH yardımcın olsunn cnmm stres yapma strestende olmaz oluruna bırak sabırlıysan bekle ama bence cok izsitiyosan hastaneye git ...
günaydın tatlımmmm..ahh keşke benim kocişim de deseeee..ama benim ki de hiç bilmez öyle şeyleri..gidin kuzummmm orada da dua edin..ben de annemle gidicem inşallahhh..görüşürüz kuzummmm..bize de dua edin tatlımmmmmgünaydın canbonlarımmmm
dün eşim bugün için sabah erken kalkıp gezelim dedibende kalakaldım
nereye gitcez dedim.demezmı eyüp sultana gidip dua etcez diyeee
benim kocama göre değil bu işler ama hayret ettım dogrusu ben bişey demeden ilk defa çabaladı desem yeridir bebek için
eee dün kavaltı hazırlamıstı bidesanırım bu yolda yururken başına saksı falanmı düştü acabaaa
neysem kavaltı hazırlayıp vazgecmeden evden cıkartım.
akşama gorusuruz artık kuzularım.
gununuz guzel gecer inşallah
bol sohbetlerrrr
![]()
merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya bizde 5 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama sabah kalktım malesef adet olmuşumdoktora hiç gitmedim bu ay olur olmadı öbür ay olur 5 ay oldu artık moralim bozuluyo adet bitsin doktora gidicem inş.
(
ALLAH yardımcın olsunn cnmm stres yapma strestende olmaz oluruna bırak sabırlıysan bekle ama bence cok izsitiyosan hastaneye git ...
cnm hoşgeldin aramıza..hayırlısı tatlım..öyle hemen olmuyor üzme kendini..buradaki arkadaşlarımızın çoğu uzun zamandır bekliyor..benim de 7. ay.8. deneme..geçen ay döllenme oldu ama 9 gün sonra gitti bebiş..
tatlım sen bu ay adetin 3. günü doktoruna git.hormon tahlillerini yaptır..eşin de spermiyogram yaptırsın..sonuçlara bakın..ben 3. ay yaptırdım hepsini..vakit kaybetmemek lazım çünkü..yaş kaç bu arada senin:26:
Ne demek canım ya
Hem sen neden kendini yoruyorsun ,senin dinamik ve enerjik olmak gerek şekerim
Çok iyi oldu ya nihayet gezebildim biraz
eşim önce silkeledi bi güzel ben garanti olsun diye bide ayaklarımı diktim yukarıya spermlerin hepsi çıkmadı sanırım yarm saatte girmemişlermidirgirecekleri yere
günaydın canbonlarımmmm
dün eşim bugün için sabah erken kalkıp gezelim dedibende kalakaldım
nereye gitcez dedim.demezmı eyüp sultana gidip dua etcez diyeee
benim kocama göre değil bu işler ama hayret ettım dogrusu ben bişey demeden ilk defa çabaladı desem yeridir bebek için
eee dün kavaltı hazırlamıstı bidesanırım bu yolda yururken başına saksı falanmı düştü acabaaa
neysem kavaltı hazırlayıp vazgecmeden evden cıkartım.
akşama gorusuruz artık kuzularım.
gununuz guzel gecer inşallah
bol sohbetlerrrr
![]()
merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya bizde 5 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama sabah kalktım malesef adet olmuşumdoktora hiç gitmedim bu ay olur olmadı öbür ay olur 5 ay oldu artık moralim bozuluyo adet bitsin doktora gidicem inş.
(
meddd kuşummm pazar dinlen güzelceeeeeeeeeeeee![]()
amin saol cnm takıntı yaptım takıntı yaparsanda olmaz diyolar en iisi doktora gidip ne olduğunu anlamak heralde böle soru işareti ile bekleyeceğime adet bitsin ilk iş inş doktora gidicem
saol cnm 30 yaşındayım bir buçuk senelik evliyiz 5.ay bu ay olmadı yinebende doktara adet bitimindemi gitsem diye düşünüyodum 3. günümü gidiyim
ayy nerde nurlummm, haftaiçi 25 tane yaramaz minikle uğraşıyorum, 12den 5e kadar asla oturamıyorum popom ancak eve gelince yeri görebiliyooo
ama miniklerimin enerjisi beni de etkiliyo biliy musun, sadece eve gelince anlıyorum yorgunluğumuokuldayken ben de onlar gibi oluyorum çünkü
gezebilmiş olmana da çoook sevindim vallaa, ayy sizin her haberiniz beni etkiliyo yaa, bak ben de gezmiş kadar oldu vallaaa
canım yarım saat değil saniye bile yetiyo bazen, bazıları ilişkinin ardından hemen ayağa kalkıyo ama hamiş kalabiliyo yeterki kısmet olsun.. sen yine de tedbirini al , çıkan sperm bırak çıksın kasma kendini KALAN SAĞLAR BİZİMDİR
Maşaşaallah maşallaahh de kuzuummmmm
ayy hemşom kendine geliyo özüne dönüyo desene bitanemmmamann hep böyle olun inşşşşşşşşşşşşşş
Rabbim dularınızı kabule tsin, mutluluğunuzu daim etsin bitanem
canım öncelikle aramıza hooşgeldiinn... daha 5. ayınızmış hemen stres yapma ama adetinin 3. günü de mutlaka dr.a görün hatta eşin de gitsin.. bi baktırın bitanem, inş bi sorun yoktur hem varsa da en azındna daha çok beklemeden çaresine bakarsınız.... körü körüne beklemek çok zorhem dr.un folik asit falan da verir belki
ayyy valla ben de öyle yapıyorum kuzum, kocişin toplantısı vardı kahvaltıdan sonra çıktı bende çayımı aldım elimee bi taraftan tv bi taraftan net oohhh keyfim yerindeee
canım sakın takma kafana, bak benim 12. ayım ve olmaması için hiç bi sebep yok.. kocişimde dr.a gitti ben de.. hem de kaç kereeeama bence stresten hepsi...
evt bitanem .. hormon tahlilleri adetin 3. günü yapılıyoo![]()
hoşgeldin canım aramızamerhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya bizde 5 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama sabah kalktım malesef adet olmuşumdoktora hiç gitmedim bu ay olur olmadı öbür ay olur 5 ay oldu artık moralim bozuluyo adet bitsin doktora gidicem inş.
(
rabbım nazarlardan saklasın kuzumbiz de çok bekledik ama kuzum yaaa..ama olsun çok şükür hayatımın adamıyla evlendimm..ilk aşkım ilk sevgilimmm..ben de onun tabiii
![]()
eltim yok derdim yokkkk![]()
benimkide pek demezdi kuzum da anlamadım bende ama güzel geçti scorpıonsumgünaydın tatlımmmm..ahh keşke benim kocişim de deseeee..ama benim ki de hiç bilmez öyle şeyleri..gidin kuzummmm orada da dua edin..ben de annemle gidicem inşallahhh..görüşürüz kuzummmm..bize de dua edin tatlımmmmm![]()
saol bıtanem allah razı olsunnnHERKESE MUTLU PAZARLAAAARRRRRR
topiğimizi kolaçandan sonraaaa geldiimmmm
hepimiz için çoook dua ettim canlarım, Rabbim tez zamanda hayrılsıı ileee göndersin meleklerimizi inşşşşşşş
anam sen dokotrdan donene kadar bizi unutursun kızçemkızlar tşkr hepinize moral yerine geliyo bişiler paylaşınca saolun ben dkra gidiyim inş kötü bişi yoktur burdan yazarım size :))
KuzularrrrrnerdesinizZ
saol cnm 30 yaşındayım bir buçuk senelik evliyiz 5.ay bu ay olmadı yinebende doktara adet bitimindemi gitsem diye düşünüyodum 3. günümü gidiyim
HERKESE MUTLU PAZARLAAAARRRRRR
topiğimizi kolaçandan sonraaaa geldiimmmm
hepimiz için çoook dua ettim canlarım, Rabbim tez zamanda hayrılsıı ileee göndersin meleklerimizi inşşşşşşş