Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Merhaba :3:
İyiyim ben canım ,bugun uzun zaman sonra dışarda 5 saat zaman geçirdim
Evde bunalmistim artık yoruldum ama cokta güzeldi.:1::1::1:
Sen nasılsın canım

Telden yazıyorum bu nedenle cok yavas:26:

nurlum canım karşılaşamıyoruz bu ara..iyisind,ir inşallah tatlımmm:16::16::16::16:

kızlar size şu silkeleme ile ilgili bi sorum olacak ilişkiden sonra yarım saat ayaklar dayadım duvara durdum yarm saaat sonra danormal bi şeklde yttm belim feçi şeklde ağrıdı olsun bebek içn değer :))ama spermler geri geldi çıktı yani nrmal mi çıkması ???

tatlım dert etme..çıkanlar spermler değil..spermler meni sıvısınıın içinde..o sıvı illaki çıkacak ama hareketli spermler rahimde yolculuğa çıkmış oluyor..yarım saat bacakları dikmen çok iyi..evet biraz bel ağrıtıyo ama olsun değerrrrrrrrr:49::49::49::49::49:

ALLAH yardımcın olsunn cnmm stres yapma strestende olmaz oluruna bırak sabırlıysan bekle ama bence cok izsitiyosan hastaneye git ...

amin saol cnm takıntı yaptım takıntı yaparsanda olmaz diyolar en iisi doktora gidip ne olduğunu anlamak heralde böle soru işareti ile bekleyeceğime adet bitsin ilk iş inş doktora gidicem

günaydın canbonlarımmmm:3::3::3::3:
dün eşim bugün için sabah erken kalkıp gezelim dedi:52::52::52::52:bende kalakaldım:53::53::53:nereye gitcez dedim.demezmı eyüp sultana gidip dua etcez diyeee:40::40:
benim kocama göre değil bu işler ama hayret ettım dogrusu ben bişey demeden ilk defa çabaladı desem yeridir bebek için:9::9::9:
eee dün kavaltı hazırlamıstı bide:27::27:sanırım bu yolda yururken başına saksı falanmı düştü acabaaa:9::9::9:
neysem kavaltı hazırlayıp vazgecmeden evden cıkartım.
akşama gorusuruz artık kuzularım.:54::54::54:
gununuz guzel gecer inşallah:46::46::46::46:
bol sohbetlerrrr:16::16::16::16::16:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
günaydın tatlımmmm..ahh keşke benim kocişim de deseeee..ama benim ki de hiç bilmez öyle şeyleri..gidin kuzummmm orada da dua edin..ben de annemle gidicem inşallahhh..görüşürüz kuzummmm..bize de dua edin tatlımmmmm:16::16::16::16::16::16:

merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya bizde 5 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama sabah kalktım malesef adet olmuşum :14: doktora hiç gitmedim bu ay olur olmadı öbür ay olur 5 ay oldu artık moralim bozuluyo adet bitsin doktora gidicem inş. :((

cnm hoşgeldin aramıza..hayırlısı tatlım..öyle hemen olmuyor üzme kendini..buradaki arkadaşlarımızın çoğu uzun zamandır bekliyor..benim de 7. ay.8. deneme..geçen ay döllenme oldu ama 9 gün sonra gitti bebiş..
tatlım sen bu ay adetin 3. günü doktoruna git.hormon tahlillerini yaptır..eşin de spermiyogram yaptırsın..sonuçlara bakın..ben 3. ay yaptırdım hepsini..vakit kaybetmemek lazım çünkü..yaş kaç bu arada senin:26:

cnm hoşgeldin aramıza..hayırlısı tatlım..öyle hemen olmuyor üzme kendini..buradaki arkadaşlarımızın çoğu uzun zamandır bekliyor..benim de 7. ay.8. deneme..geçen ay döllenme oldu ama 9 gün sonra gitti bebiş..
tatlım sen bu ay adetin 3. günü doktoruna git.hormon tahlillerini yaptır..eşin de spermiyogram yaptırsın..sonuçlara bakın..ben 3. ay yaptırdım hepsini..vakit kaybetmemek lazım çünkü..yaş kaç bu arada senin:26:

saol cnm 30 yaşındayım bir buçuk senelik evliyiz 5.ay bu ay olmadı yine:( bende doktara adet bitimindemi gitsem diye düşünüyodum 3. günümü gidiyim

Ne demek canım ya
Hem sen neden kendini yoruyorsun ,senin dinamik ve enerjik olmak gerek şekerim

Çok iyi oldu ya nihayet gezebildim biraz

ayy nerde nurlummm, haftaiçi 25 tane yaramaz minikle uğraşıyorum, 12den 5e kadar asla oturamıyorum popom ancak eve gelince yeri görebiliyooo :52::52:
ama miniklerimin enerjisi beni de etkiliyo biliy musun, sadece eve gelince anlıyorum yorgunluğumu :1: okuldayken ben de onlar gibi oluyorum çünkü :16:
gezebilmiş olmana da çoook sevindim vallaa, ayy sizin her haberiniz beni etkiliyo yaa, bak ben de gezmiş kadar oldu vallaaa :69:

eşim önce silkeledi bi güzel ben garanti olsun diye bide ayaklarımı diktim yukarıya spermlerin hepsi çıkmadı sanırım yarm saatte girmemişlermidir :D girecekleri yere

canım yarım saat değil saniye bile yetiyo bazen, bazıları ilişkinin ardından hemen ayağa kalkıyo ama hamiş kalabiliyo yeterki kısmet olsun.. sen yine de tedbirini al , çıkan sperm bırak çıksın kasma kendini KALAN SAĞLAR BİZİMDİR :52::52::52::52:

günaydın canbonlarımmmm:3::3::3::3:
dün eşim bugün için sabah erken kalkıp gezelim dedi:52::52::52::52:bende kalakaldım:53::53::53:nereye gitcez dedim.demezmı eyüp sultana gidip dua etcez diyeee:40::40:
benim kocama göre değil bu işler ama hayret ettım dogrusu ben bişey demeden ilk defa çabaladı desem yeridir bebek için:9::9::9:
eee dün kavaltı hazırlamıstı bide:27::27:sanırım bu yolda yururken başına saksı falanmı düştü acabaaa:9::9::9:
neysem kavaltı hazırlayıp vazgecmeden evden cıkartım.
akşama gorusuruz artık kuzularım.:54::54::54:
gununuz guzel gecer inşallah:46::46::46::46:
bol sohbetlerrrr:16::16::16::16::16:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Maşaşaallah maşallaahh de kuzuummmmm :46::46::46::46::46::46:
ayy hemşom kendine geliyo özüne dönüyo desene bitanemmm:16::16::16::16::16: amann hep böyle olun inşşşşşşşşşşşşşş :69:
Rabbim dularınızı kabule tsin, mutluluğunuzu daim etsin bitanem :54:

merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya bizde 5 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama sabah kalktım malesef adet olmuşum :14: doktora hiç gitmedim bu ay olur olmadı öbür ay olur 5 ay oldu artık moralim bozuluyo adet bitsin doktora gidicem inş. :((

canım öncelikle aramıza hooşgeldiinn... daha 5. ayınızmış hemen stres yapma ama adetinin 3. günü de mutlaka dr.a görün hatta eşin de gitsin.. bi baktırın bitanem, inş bi sorun yoktur hem varsa da en azındna daha çok beklemeden çaresine bakarsınız.... körü körüne beklemek çok zor:53: hem dr.un folik asit falan da verir belki

meddd kuşummm pazar dinlen güzelceeeeeeeeeeeee:16::16::16::16::16:

ayyy valla ben de öyle yapıyorum kuzum, kocişin toplantısı vardı kahvaltıdan sonra çıktı bende çayımı aldım elimee bi taraftan tv bi taraftan net oohhh keyfim yerindeee :52:

amin saol cnm takıntı yaptım takıntı yaparsanda olmaz diyolar en iisi doktora gidip ne olduğunu anlamak heralde böle soru işareti ile bekleyeceğime adet bitsin ilk iş inş doktora gidicem

canım sakın takma kafana, bak benim 12. ayım ve olmaması için hiç bi sebep yok.. kocişimde dr.a gitti ben de.. hem de kaç kereee:14: ama bence stresten hepsi...

saol cnm 30 yaşındayım bir buçuk senelik evliyiz 5.ay bu ay olmadı yine:( bende doktara adet bitimindemi gitsem diye düşünüyodum 3. günümü gidiyim

evt bitanem .. hormon tahlilleri adetin 3. günü yapılıyoo:16:

HERKESE MUTLU PAZARLAAAARRRRRR :10:

topiğimizi kolaçandan sonraaaa geldiimmmm :10:
hepimiz için çoook dua ettim canlarım, Rabbim tez zamanda hayrılsıı ileee göndersin meleklerimizi inşşşşşşş

Bir haftasonu klasiğiyle karşı karşıyayızzz, topik sinek avlıyor yineee :52::52::52::52::52::52:

Ben de çıkayım, çamaşır falan atcam bi de ütüü beni bekleerrr:26:

Akşama da arkadaşlara davetliyiz, geç de olsa uğramaya çalışırım canlarımm :69:

hepinizii çook seviyoruuummmm :16:

:54: :54: :54: :54: :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

ayy nerde nurlummm, haftaiçi 25 tane yaramaz minikle uğraşıyorum, 12den 5e kadar asla oturamıyorum popom ancak eve gelince yeri görebiliyooo :52::52:
ama miniklerimin enerjisi beni de etkiliyo biliy musun, sadece eve gelince anlıyorum yorgunluğumu :1: okuldayken ben de onlar gibi oluyorum çünkü :16:
gezebilmiş olmana da çoook sevindim vallaa, ayy sizin her haberiniz beni etkiliyo yaa, bak ben de gezmiş kadar oldu vallaaa :69:

canım yarım saat değil saniye bile yetiyo bazen, bazıları ilişkinin ardından hemen ayağa kalkıyo ama hamiş kalabiliyo yeterki kısmet olsun.. sen yine de tedbirini al , çıkan sperm bırak çıksın kasma kendini KALAN SAĞLAR BİZİMDİR :52::52::52::52:

Maşaşaallah maşallaahh de kuzuummmmm :46::46::46::46::46::46:
ayy hemşom kendine geliyo özüne dönüyo desene bitanemmm:16::16::16::16::16: amann hep böyle olun inşşşşşşşşşşşşşş :69:
Rabbim dularınızı kabule tsin, mutluluğunuzu daim etsin bitanem :54:

canım öncelikle aramıza hooşgeldiinn... daha 5. ayınızmış hemen stres yapma ama adetinin 3. günü de mutlaka dr.a görün hatta eşin de gitsin.. bi baktırın bitanem, inş bi sorun yoktur hem varsa da en azındna daha çok beklemeden çaresine bakarsınız.... körü körüne beklemek çok zor:53: hem dr.un folik asit falan da verir belki

ayyy valla ben de öyle yapıyorum kuzum, kocişin toplantısı vardı kahvaltıdan sonra çıktı bende çayımı aldım elimee bi taraftan tv bi taraftan net oohhh keyfim yerindeee :52:

canım sakın takma kafana, bak benim 12. ayım ve olmaması için hiç bi sebep yok.. kocişimde dr.a gitti ben de.. hem de kaç kereee:14: ama bence stresten hepsi...

evt bitanem .. hormon tahlilleri adetin 3. günü yapılıyoo:16:

kızlar tşkr hepinize moral yerine geliyo bişiler paylaşınca saolun ben dkra gidiyim inş kötü bişi yoktur burdan yazarım size :))

hoşgeldin canım aramıza :16:rabbım daha fazla bekletmeden meleğini gönderir inşallah:29:
biz de çok bekledik ama kuzum yaaa..ama olsun çok şükür hayatımın adamıyla evlendimm..ilk aşkım ilk sevgilimmm..:69::69::69:ben de onun tabiii:32::32::32:
rabbım nazarlardan saklasın kuzum :16::nazar:
eltim yok derdim yokkkk:32::32::32::32::32:
:9::9::9::9::9::9:
günaydın tatlımmmm..ahh keşke benim kocişim de deseeee..ama benim ki de hiç bilmez öyle şeyleri..gidin kuzummmm orada da dua edin..ben de annemle gidicem inşallahhh..görüşürüz kuzummmm..bize de dua edin tatlımmmmm:16::16::16::16::16::16:
benimkide pek demezdi kuzum da anlamadım bende ama güzel geçti scorpıonsum :16:hepiniz için dua ettim bıtanemm rabbım kabul eder inşallah:46::46::46::46:
HERKESE MUTLU PAZARLAAAARRRRRR :10:

topiğimizi kolaçandan sonraaaa geldiimmmm :10:
hepimiz için çoook dua ettim canlarım, Rabbim tez zamanda hayrılsıı ileee göndersin meleklerimizi inşşşşşşş
saol bıtanem allah razı olsunnn:54::54::54::54::54:aynen senin hemşonun frekans ayarları değişti sanırsam:52::52::52::52::52:
kızlar tşkr hepinize moral yerine geliyo bişiler paylaşınca saolun ben dkra gidiyim inş kötü bişi yoktur burdan yazarım size :))
anam sen dokotrdan donene kadar bizi unutursun kızçem:9::9:hergun gel sen.illaki dokotra gıtmeyı bekleme olurmu:54::54:
Kuzularrrrr:10::10: nerdesinizZ

burdayız bıtanem ama yetişemedim sana ya:26::26:nasssın teyzoşum nasıl:nazar::49::emir_bebek:

ben geldim canbonlarım :3::3:
eşimle önce yerebatan sarnıcını gezdik hiç girmemiştim öncesinde:1::1:orda osmanlıya ait kıyafet gıydırıyolardı resım cektırıyosun.erkek padişah kadın prenses sultan oluyo diyim:52::52:tutturdum çekilcez diye.eşim zar zor tamam dedi.giydirdiler bizi:9::9::9:bir komik olduk milletin içinde görseniz geberirdniz gülmekten:52::52::52:sonram sıra bekledık çekim için.kız bizi çekiyo yabancı turıstlerde ayrıyetten yıne bizi çekiyo:1::1::1:allahım gözümden yaş geldi 5 dakka boyunca:60::60::60::60::60:
sonra gezdik oryaı ayasofyaya gırdık orayada gırmemiştim:17::17:sonra eyüp sultana gittik.dualarımızı ettik.güzeldi yemek yedık geldık .:16::16:rabbım dualarımı kabul ederse eger mart ayında hepimiz hamiş kalcaz sanırsam:9::9::9::9::9:

cnm eğer rahatsız olacaksan adet bitiminde git..çünkü muayene de yapar büyük ihtimalle.hatta şöyle 12. gün falan gidersen muayenede yumoşunun durumunu da görür..hem rahim içine de bakılmış olur..eğer yaptırmadıysan smear da yaptırırısın..bi sonraki reglin gelirse 3. günü de hormonlara baktırırsın..

Back
X