- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.141
hayırdır niye yatışlardasın :44::44: bilmedğim bisey mi vardı![]()
aşılama oldum ya canım nolur nolmaz diye yatıp dinleniyorum... tedbir işte.. inş tutar canım ya:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır niye yatışlardasın :44::44: bilmedğim bisey mi vardı![]()
iyiyim canım senden ne var ne yok...![]()
aşılama oldum ya canım nolur nolmaz diye yatıp dinleniyorum... tedbir işte.. inş tutar canım ya:26:
her yere yetişcem diye uğraşırsan, öle olursun![]()
![]()
napam duramıyom işte alaalaaa
sonunda pcde büle oldu işte
![]()
nolsun bitanem ya kızçelerleyim iştesen yine fazla yorma kendını bıtanem dınlen sunun surasında ne kaldı yat bırazdaha
![]()
ben de kararlıyım eğer hazırana kadar hamile kalmazsam aşılama deniycem off napim yaaaa
kolaymı tatlım..malıyetli bişeymii![]()
temeeemmmsaygılar bizden
![]()
tmm simdi hatırladım.. unutmusum bian yaa
dinlen tabi.. ayy inşaaAllah tutar cnm yaane zaman sonuç alıcan peki :26:
olmadı bi denersiniz kusum.. bakarsın ki, bunda gelir meleğin ..
çok kolay bisey cnm ya.. yıllar önce biz de yaptırmıstık ..
hele tüp e göre oooooo basitin ötesi basit![]()
yatıcamda canım ev berbat duruma geldi eşime sorsan benden iyi yapıyo herseyiama aygaz falan batmış onu falan temizledim biraz düzelttim evi, daha var yapılacak işler, kendimi zorlamadan yapıyorum, bide bize misafirlige gelmek isteyen arkadaşlar var.. aşılama oldugumu bilmiyolar eşim beni hasta diyo sürekli... bugün biri aradı.. ayarlarız dedim akşam biri söyledi az iyileyeşimde gelin dedim bronşitim azmış dedim...ne yalancıyız ya
annemde yemgem dogum yapacak yardıma gel kızım nolur diyo, eşimde gitmemi istemiyo.. bende bugün bunlar var şekerler..
yeemkk yapiyourummm habibtelerimmmmmmm bugun biraz tembellik yaptimmmm evi toparlamadimmmm![]()
hürmetler enişteyede bayadır selem göndermiyom gördünmü
eniştebeye selamlar![]()
şubatın 27sinde oldum aşılamı 6 gün bittti.... doktor adet olmassan 1 hafta sonra gel dedi adetim martın 15 i... inş canım inş..![]()
biraz araştırdım kuzum..eşimin de aklına yattı..ona kalsa hemen gidelim diyo..dedim doktor hemen yapmaz..daha kimyasalın üzerinden 1 ay geçti..3 ay daha deneyelim..olmadı şansımıza belki aşılamada tutar..![]()
heya nerde kaldı selam
haftaya benim adet günüm seninkiler gelmez insaAllahh
hmm.. senin smdi vücudunun dinlenmesi lazım cnm.. insaAllah hayırlı zamanda gelsin kuzucukların
boy boy scorpiler olsunnn![]()