Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aşılama oldum ya canım nolur nolmaz diye yatıp dinleniyorum... tedbir işte.. inş tutar canım ya:26:

tmm simdi hatırladım.. unutmusum bian yaa :17:
dinlen tabi.. ayy inşaaAllah tutar cnm yaa :16: ne zaman sonuç alıcan peki :26:

nolsun bitanem ya kızçelerleyim işte:46::46::46:sen yine fazla yorma kendını bıtanem dınlen sunun surasında ne kaldı yat bırazdaha:29::29:

yatıcamda canım ev berbat duruma geldi eşime sorsan benden iyi yapıyo herseyi:1: ama aygaz falan batmış onu falan temizledim biraz düzelttim evi, daha var yapılacak işler, kendimi zorlamadan yapıyorum, bide bize misafirlige gelmek isteyen arkadaşlar var.. aşılama oldugumu bilmiyolar eşim beni hasta diyo sürekli... bugün biri aradı.. ayarlarız dedim akşam biri söyledi az iyileyeşimde gelin dedim bronşitim azmış dedim...ne yalancıyız ya:1: annemde yemgem dogum yapacak yardıma gel kızım nolur diyo, eşimde gitmemi istemiyo.. bende bugün bunlar var şekerler..

ben de kararlıyım eğer hazırana kadar hamile kalmazsam aşılama deniycem off napim yaaaa:31::31:
kolaymı tatlım..malıyetli bişeymii:31:

olmadı bi denersiniz kusum.. bakarsın ki, bunda gelir meleğin ..

çok kolay bisey cnm ya.. yıllar önce biz de yaptırmıstık ..

hele tüp e göre oooooo basitin ötesi basit :31::31::31:

yeemkk yapiyourummm habibtelerimmmmmmm bugun biraz tembellik yaptimmmm evi toparlamadimmmm :16::16::16::16:

tmm simdi hatırladım.. unutmusum bian yaa :17:
dinlen tabi.. ayy inşaaAllah tutar cnm yaa :16: ne zaman sonuç alıcan peki :26:

şubatın 27sinde oldum aşılamı 6 gün bittti.... doktor adet olmassan 1 hafta sonra gel dedi adetim martın 15 i... inş canım inş..:16:

olmadı bi denersiniz kusum.. bakarsın ki, bunda gelir meleğin ..

çok kolay bisey cnm ya.. yıllar önce biz de yaptırmıstık ..

hele tüp e göre oooooo basitin ötesi basit :31::31::31:

biraz araştırdım kuzum..eşimin de aklına yattı..ona kalsa hemen gidelim diyo..dedim doktor hemen yapmaz..daha kimyasalın üzerinden 1 ay geçti..3 ay daha deneyelim..olmadı şansımıza belki aşılamada tutar..:31:

oyyy oyy.. benim bu memikler de hem biraz büyüdüler., hem de iyice acımaya basladı yaa :17::17::17:
içtiğim ilaçlardan sonra basladı bu , niye yapıyor ki bunu simdiden :44:

Son düzenleme:
yatıcamda canım ev berbat duruma geldi eşime sorsan benden iyi yapıyo herseyi:1: ama aygaz falan batmış onu falan temizledim biraz düzelttim evi, daha var yapılacak işler, kendimi zorlamadan yapıyorum, bide bize misafirlige gelmek isteyen arkadaşlar var.. aşılama oldugumu bilmiyolar eşim beni hasta diyo sürekli... bugün biri aradı.. ayarlarız dedim akşam biri söyledi az iyileyeşimde gelin dedim bronşitim azmış dedim...ne yalancıyız ya:1: annemde yemgem dogum yapacak yardıma gel kızım nolur diyo, eşimde gitmemi istemiyo.. bende bugün bunlar var şekerler..

oyy balım yaaaa kıyamam yakın olsakta keske gelebılsem yardımaaa:16::16:
iyi yapmısın soylememkle canım :29::29:sen yıne cok yorma kendını bırak gelen gıdende yok zaten:29::29:

hürmetler enişteyede bayadır selem göndermiyom gördünmü :1::1:
eniştebeye selamlar:42::42::42::42:

heya nerde kaldı selam :1::1::1:

şubatın 27sinde oldum aşılamı 6 gün bittti.... doktor adet olmassan 1 hafta sonra gel dedi adetim martın 15 i... inş canım inş..:16:

haftaya benim adet günüm seninkiler gelmez insaAllahh :16::16::16:

biraz araştırdım kuzum..eşimin de aklına yattı..ona kalsa hemen gidelim diyo..dedim doktor hemen yapmaz..daha kimyasalın üzerinden 1 ay geçti..3 ay daha deneyelim..olmadı şansımıza belki aşılamada tutar..:31:

hmm.. senin smdi vücudunun dinlenmesi lazım cnm.. insaAllah hayırlı zamanda gelsin kuzucukların :16::16:
boy boy scorpiler olsunnn :52::52::52:

heya nerde kaldı selam :1::1::1:

haftaya benim adet günüm seninkiler gelmez insaAllahh :16::16::16:

hmm.. senin smdi vücudunun dinlenmesi lazım cnm.. insaAllah hayırlı zamanda gelsin kuzucukların :16::16:
boy boy scorpiler olsunnn :52::52::52:

amin tatlımmmmm...oyyy ben bi boya da razıyım kuzum yükseklerde gözümüz yokkkkkkkkkkkkkkk:52::52::52::52:
sana da çifter çifter inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek:

umuduummmmmmmmmmmmm habibtemmmm insallahhh belirtilerin hamilelik belirtisidirrr insallah insallah gercekten cok istiyorummm hamile kalmani aslinda herkesinnnnnnn...allah gonlunuze gore versinnn bitanelerimmmmm:16::16::16::16::16::16:

Back
X