Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar, ya benim 2 gün önce hcg 92 çıkmıştı, bugünse 110 çıktı. daha yüksek olması lazımmış. gerçi farklı yerlerde yaptırdım tahlilleri etkiler mi bilmem. çok kasık ağrım var ve kahverengi akıntım hala devam ediyor. doktor da riskli diyor, ya bu durumda olup sağlıklı bir gebelik yaşayanınız veya tanıdığınız var mı? bu belirtiler genelde düşük olarak belirtilmiş sitelerde.

canım aynı yerde yaptırmadığın için değer böyle çıkmış olabilir ama değer artmayıp düşüşe geçip kimyasal gebelik te olabilir..
mesela ben ilk yaptırdım 20 çıktı 1,5 gün sonra başka yerde 30 çıktı..2 gün daha geçti ilk yaptırdığım yerde yaptırdım 29 çıktı..değer düşüşe geçti ve ben adetimden 9 gün gecikmeyle kanama başladı..reglden daha yoğunca..erken düşük..kimyasal gebelik..bu durum benimki..
eğer başına gelen buysa bile üzülme tatlım çünkü kusurlu embriyo olduğu i,çin düşük yapıyorsun vucut atıyor..ilerde daha büyük sorunlar çıkmaması için..
ama inşallah senin tahlilde hata vardır canımm..sen 2 gün sonra ilk yaptırdığın yerde yaptır..bakalım ne çıkacak..

offf heleşükür bittiii:32::32::32::32:çamasıırlarım kaldı bıtek ütülencek katlancak falan:27::27:
gonzalezım herkes balkonda dursun güneş gorsun dedı tabı yarım aklımla anneme sormayı akıl etmedım.benımkıde gunestenmı soldu acaba gunes alıyo cunku ozaman ben onu cam onune alım evın ıcıne yaaa:26::26:temem bide senin dedıgını yapım :46::46::46:önceden kedim yerdi ben gormeden şimdi yemesıne bıle ızın vermıyorum oda benım gbı 1 tane uzun bı yaprak oda tek kalmıs ya:5::5:inşallah bunuda çürütmem saksıda:31::31:saol gonzalezım benım:54::54:

çok hamarat benim kusum yaa masaAllah masaAllah :46::46::46:bnde biraz önce az ütü yaptım, her ne kadar sevmesem de :1:
bitanem ne balkonu yaa :30:bu havada donduracan mı, solduracan mı desem yeridir .. soğuk dondurur.. e biraz günes görse, yaprakları günes ısığında solar .. onu diyenler ne akılla demisler öyle.. bizim babamların evinde de var, ablam bakıyor.. hatta alt katta yengemde var.. aynen benim dediğim gibi bir yere koymuslar yaprakları da gayet sağlıklı görünüyo.. :26: sen bilirsin ama, istersen benim dediğim gibi yap.. cünkü bu yaprak çiçekler narinler .. geçenlerde uzun olcak ama anlatıyım..
geçenlered işte büyük görümcem yesil büyük yapraklı varya, hani büyüynce biraz ağaç gibi oluyo diye tarif ediim.. ondan kendined vardı, saksıda çok büyümüs ve küçük dallarından dibindekileri bska saksılara almıs iki tane olmus iki saksı yani.. birini annesine birini de istersen al sen dedi .. aldım getirdim.. bizim k,valde de koydu giriste ki masanın üstüne.. ne ışık görüyo ne bise.. iki yapraklıydı saksıda zavallım biri sarardı ışık almadığı için. bi yaprakta kuyruk sallıyo haftasonu gördüm daha ..dedim ikidir söylüyom .. bakdım o bisey yapmıyo, aslında çok iyi bilir bir sürü çiçekleri oldu hep zaman zaman .. ama nedenes buna biraz ihmal bakdı.. bnde onu dinlemedim, aldım benim dediğim gibi bi yere koydum.. artık düzelir umuyorum.. tabi kaldırmazsa ordan :1:
hani iki saksı yapmıs dedim ya görümcem.. birini ben aldım hani.. aha benim kinin masasAllahı var.. 5. yapraığını çıkartıyor simdi :nazar::nazar::nazar:
bide yapraklarına su püskürt arada, yaprağından alır onlar suyu.. , az nemli olunca hoşlarına gider ..
yani ne sıcakta durcak ışıkta.. nede soğukta.. toprağınada çok su koyma kuzum.. yani az bi koy.. 1hafta fln istemez.. ama arada yapraklarına su pskürt tmm balım ..

saatlerdir bekliyorum konuşun gelin artık kızçelerim yaaa:31::31:

geldim kuzum.. biraz islerim vardı :46:

huhuuu kızçelerrrrr:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
hoşgeldin canbonummmmm:46::46::46::46::46::46:
hmm mis gibi olmuştur ev vala dün sohbetimizi yaptık dualarımız okudukk ... evi temizledimm falan öyle gecti günümm işte :34::34:
oldu olmasınada kuzum mutfağı en son bırakmıstım sızler gelmişinizdir diye hala o şekil duruyo valla:9::9::9:
herkese merhabaaa :10:
:3: nasılsınız bakalımmmmmmm :69:

hoşgeldinnn bitanem iyiyiz sen nassın bakalım günün nasıl geçtiiii:54::54::54::54:

kızlaaarrr 3 hafta öce size eltimin hamile olduğunu yazmıştımm..bu sabah ta kankamdan haber geldi..o da hamişşş:49::49::49::49:bi hala olcammm bi teyzeeee..oooo 2013 te çook işim var çokkkkk:52::52:
bu arada sıra bana da gelirmi ki acepppp:26::26::26:

oldu olmasınada kuzum mutfağı en son bırakmıstım sızler gelmişinizdir diye hala o şekil duruyo valla:9::9::9:

hoşgeldinnn bitanem iyiyiz sen nassın bakalım günün nasıl geçtiiii:54::54::54::54:

hoşbulduk canımın içii :69: günüm güzel geçti çok şükür, kuzucuklarla baya eğnedik bugün :1:
sen neler yaptın kuzum, temizlik mi yaptıınn oooohhhhhh ellerine sağlıkkkkkkk :46:

ooo meddtatlım da gelmişşşşşş:16::16::16::16:

geldim şekerim nasılsın balımmmmm :16:

kızlaaarrr 3 hafta öce size eltimin hamile olduğunu yazmıştımm..bu sabah ta kankamdan haber geldi..o da hamişşş:49::49::49::49:bi hala olcammm bi teyzeeee..oooo 2013 te çook işim var çokkkkk:52::52:

ooo masasAllah scorpim.. darısı senin basına insaAllah tez zamanda :nazar::nazar::nazar:

bak bende halen sıra bekliyenlerdenim.. :31::31:

hoşbulduk canımın içii :69: günüm güzel geçti çok şükür, kuzucuklarla baya eğnedik bugün :1:
sen neler yaptın kuzum, temizlik mi yaptıınn oooohhhhhh ellerine sağlıkkkkkkk :46:

hsgeldiniz canlarım nassınız :54:

iyidir canlarım yaaa nollsunn..başım ağrıyo yineee:26::26:

çok hamarat benim kusum yaa masaAllah masaAllah :46::46::46:bnde biraz önce az ütü yaptım, her ne kadar sevmesem de :1:
bitanem ne balkonu yaa :30:bu havada donduracan mı, solduracan mı desem yeridir .. soğuk dondurur.. e biraz günes görse, yaprakları günes ısığında solar .. onu diyenler ne akılla demisler öyle.. bizim babamların evinde de var, ablam bakıyor.. hatta alt katta yengemde var.. aynen benim dediğim gibi bir yere koymuslar yaprakları da gayet sağlıklı görünüyo.. :26: sen bilirsin ama, istersen benim dediğim gibi yap.. cünkü bu yaprak çiçekler narinler .. geçenlerde uzun olcak ama anlatıyım..
geçenlered işte büyük görümcem yesil büyük yapraklı varya, hani büyüynce biraz ağaç gibi oluyo diye tarif ediim.. ondan kendined vardı, saksıda çok büyümüs ve küçük dallarından dibindekileri bska saksılara almıs iki tane olmus iki saksı yani.. birini annesine birini de istersen al sen dedi .. aldım getirdim.. bizim k,valde de koydu giriste ki masanın üstüne.. ne ışık görüyo ne bise.. iki yapraklıydı saksıda zavallım biri sarardı ışık almadığı için. bi yaprakta kuyruk sallıyo haftasonu gördüm daha ..dedim ikidir söylüyom .. bakdım o bisey yapmıyo, aslında çok iyi bilir bir sürü çiçekleri oldu hep zaman zaman .. ama nedenes buna biraz ihmal bakdı.. bnde onu dinlemedim, aldım benim dediğim gibi bi yere koydum.. artık düzelir umuyorum.. tabi kaldırmazsa ordan :1:
hani iki saksı yapmıs dedim ya görümcem.. birini ben aldım hani.. aha benim kinin masasAllahı var.. 5. yapraığını çıkartıyor simdi :nazar::nazar::nazar:
bide yapraklarına su püskürt arada, yaprağından alır onlar suyu.. , az nemli olunca hoşlarına gider ..
yani ne sıcakta durcak ışıkta.. nede soğukta.. toprağınada çok su koyma kuzum.. yani az bi koy.. 1hafta fln istemez.. ama arada yapraklarına su pskürt tmm balım ..
:

geldim kuzum.. biraz islerim vardı :46:

tamam gonzalezimmmm:46::46::46::46:maşalah çiçeğineeee:16::16:biliyorum o çiçeği eşimin yengesindede vardı ama iki türlüsü var onun biri daha ufak yapraklı koyu renk ,diğeri daha büyük yapraklı acık renk .birinin adı kauçuk da diğerini unuttum şimdikkk:9::9:en çok sevdiğim çiçek o benim böyle yapraklılarda:16

gelcek tabı bıtanem :46::46::46:o nasıl sözzz:20::20:sende meleğine kavuşcan bigün:16::16:haydi gözünüz aydın dıyım rabbım kucaklarına almayı nasip etsınnn:16::16::16::nazar:

tamam gonzalezimmmm:46::46::46::46:maşalah çiçeğineeee:16::16:biliyorum o çiçeği eşimin yengesindede vardı ama iki türlüsü var onun biri daha ufak yapraklı koyu renk ,diğeri daha büyük yapraklı acık renk .birinin adı kauçuk da diğerini unuttum şimdikkk:9::9:en çok sevdiğim çiçek o benim böyle yapraklılarda:16:

bu büyük yapraklısından olanı bende ki olan .. küçük yapraklı da vardı ama onu barındıramadım ne yaptımsa.. gitti o :31:

cnm ben biraz çıkıyorum görüsürüz emi .. snra gelirim yine insaAllah.. öpüyorum sizleri :54:

yaptım kuzum yaptımda belim çok zorluyo benim artık.:26:fazla uzamadan hamile kalsaydımbi hayırlısıyla ilaçlarıma başlasaydım bian önce yoksaaa 10 yıl sonraki halimi bilmek bile istemiyorummm:31::31:

Back
X