- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.221
scorpıonsum ayşem hoşgeldınızzzz![]()
saatlerdir bekliyorum konuşun gelin artık kızçelerim yaaa![]()
geldim hayatımm geldimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
scorpıonsum ayşem hoşgeldınızzzz![]()
slm kızlar, ya benim 2 gün önce hcg 92 çıkmıştı, bugünse 110 çıktı. daha yüksek olması lazımmış. gerçi farklı yerlerde yaptırdım tahlilleri etkiler mi bilmem. çok kasık ağrım var ve kahverengi akıntım hala devam ediyor. doktor da riskli diyor, ya bu durumda olup sağlıklı bir gebelik yaşayanınız veya tanıdığınız var mı? bu belirtiler genelde düşük olarak belirtilmiş sitelerde.
geldim hayatımm geldimmnasılsın 1 gun gıremedm ama cook özledimm sizii
![]()
hoşgeldin yorgunum kızçemmm temizlik yaptım danasıl geçti günün allah kabul etsın dualarınızı
![]()
offf heleşükür bittiiiçamasıırlarım kaldı bıtek ütülencek katlancak falan
gonzalezım herkes balkonda dursun güneş gorsun dedı tabı yarım aklımla anneme sormayı akıl etmedım.benımkıde gunestenmı soldu acaba gunes alıyo cunku ozaman ben onu cam onune alım evın ıcıne yaaa:26::26:temem bide senin dedıgını yapımönceden kedim yerdi ben gormeden şimdi yemesıne bıle ızın vermıyorum oda benım gbı 1 tane uzun bı yaprak oda tek kalmıs ya
inşallah bunuda çürütmem saksıda
saol gonzalezım benım
![]()
herkese merhabaaa
nasılsınız bakalımmmmmmm
![]()
hoşgeldin canbonummmmmhuhuuu kızçelerrrrr![]()
oldu olmasınada kuzum mutfağı en son bırakmıstım sızler gelmişinizdir diye hala o şekil duruyo vallahmm mis gibi olmuştur ev vala dün sohbetimizi yaptık dualarımız okudukk ... evi temizledimm falan öyle gecti günümm işte![]()
herkese merhabaaa
nasılsınız bakalımmmmmmm
![]()
huhuuu kızçelerrrrr![]()
herkese merhabaaa
nasılsınız bakalımmmmmmm
![]()
hoşgeldin canbonummmmm
oldu olmasınada kuzum mutfağı en son bırakmıstım sızler gelmişinizdir diye hala o şekil duruyo valla
hoşgeldinnn bitanem iyiyiz sen nassın bakalım günün nasıl geçtiiii![]()
ooo meddtatlım da gelmişşşşşş![]()
kızlaaarrr 3 hafta öce size eltimin hamile olduğunu yazmıştımm..bu sabah ta kankamdan haber geldi..o da hamişşşbi hala olcammm bi teyzeeee..oooo 2013 te çook işim var çokkkkk
bu arada sıra bana da gelirmi ki acepppp:26::26::26:
hoşbulduk canımın içiigünüm güzel geçti çok şükür, kuzucuklarla baya eğnedik bugün
sen neler yaptın kuzum, temizlik mi yaptıınn oooohhhhhh ellerine sağlıkkkkkkk
geldim şekerim nasılsın balımmmmm![]()
hsgeldiniz canlarım nassınız![]()
hoşgeldin canbonummmmm
oldu olmasınada kuzum mutfağı en son bırakmıstım sızler gelmişinizdir diye hala o şekil duruyo valla
hoşgeldinnn bitanem iyiyiz sen nassın bakalım günün nasıl geçtiiii![]()
ooo masasAllah scorpim.. darısı senin basına insaAllah tez zamanda
bak bende halen sıra bekliyenlerdenim..![]()
çok hamarat benim kusum yaa masaAllah masaAllahbnde biraz önce az ütü yaptım, her ne kadar sevmesem de
bitanem ne balkonu yaabu havada donduracan mı, solduracan mı desem yeridir .. soğuk dondurur.. e biraz günes görse, yaprakları günes ısığında solar .. onu diyenler ne akılla demisler öyle.. bizim babamların evinde de var, ablam bakıyor.. hatta alt katta yengemde var.. aynen benim dediğim gibi bir yere koymuslar yaprakları da gayet sağlıklı görünüyo.. :26: sen bilirsin ama, istersen benim dediğim gibi yap.. cünkü bu yaprak çiçekler narinler .. geçenlerde uzun olcak ama anlatıyım..
geçenlered işte büyük görümcem yesil büyük yapraklı varya, hani büyüynce biraz ağaç gibi oluyo diye tarif ediim.. ondan kendined vardı, saksıda çok büyümüs ve küçük dallarından dibindekileri bska saksılara almıs iki tane olmus iki saksı yani.. birini annesine birini de istersen al sen dedi .. aldım getirdim.. bizim k,valde de koydu giriste ki masanın üstüne.. ne ışık görüyo ne bise.. iki yapraklıydı saksıda zavallım biri sarardı ışık almadığı için. bi yaprakta kuyruk sallıyo haftasonu gördüm daha ..dedim ikidir söylüyom .. bakdım o bisey yapmıyo, aslında çok iyi bilir bir sürü çiçekleri oldu hep zaman zaman .. ama nedenes buna biraz ihmal bakdı.. bnde onu dinlemedim, aldım benim dediğim gibi bi yere koydum.. artık düzelir umuyorum.. tabi kaldırmazsa ordan
hani iki saksı yapmıs dedim ya görümcem.. birini ben aldım hani.. aha benim kinin masasAllahı var.. 5. yapraığını çıkartıyor simdi
bide yapraklarına su püskürt arada, yaprağından alır onlar suyu.. , az nemli olunca hoşlarına gider ..
yani ne sıcakta durcak ışıkta.. nede soğukta.. toprağınada çok su koyma kuzum.. yani az bi koy.. 1hafta fln istemez.. ama arada yapraklarına su pskürt tmm balım ..
:
geldim kuzum.. biraz islerim vardı![]()
kızlaaarrr 3 hafta öce size eltimin hamile olduğunu yazmıştımm..bu sabah ta kankamdan haber geldi..o da hamişşşbi hala olcammm bi teyzeeee..oooo 2013 te çook işim var çokkkkk
bu arada sıra bana da gelirmi ki acepppp:26::26::26:
tamam gonzalezimmmmmaşalah çiçeğineeee
biliyorum o çiçeği eşimin yengesindede vardı ama iki türlüsü var onun biri daha ufak yapraklı koyu renk ,diğeri daha büyük yapraklı acık renk .birinin adı kauçuk da diğerini unuttum şimdikkk
en çok sevdiğim çiçek o benim böyle yapraklılarda
![]()
hsgeldiniz canlarım nassınız![]()
hoşbulduk canımın içiigünüm güzel geçti çok şükür, kuzucuklarla baya eğnedik bugün
sen neler yaptın kuzum, temizlik mi yaptıınn oooohhhhhh ellerine sağlıkkkkkkk
geldim şekerim nasılsın balımmmmm![]()