Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşgeldin ilhannazım:54:
yok canım süha bey tüpbebeğe bakıyomuş artık:26:
düzgünbeyde doluymuş sanırsam :26:
özlem diye bi bayan dedi:27:

10 dakka araya takılıorumm beyaww sinir oldummm :27::27::27::27:
hayırlsı olsunn hayalimmm vardır bi hikmeti inşallahhh teslerinnn iii çıkarr :16::16::16::16:

şuan yok kuzum :49:
beklemede var ama dökülürler yavaş yavaş:16:
sen nasılsın nasıl özledim seni ya kırmızılar gelmiş sanırsam:26:

Kimler beklemede ? iiyiyim cok sukur bende aksamlari eve geldim mi baya yorgun oluyorum .. evet kirmizilarim yine bi persembe gunu gununde ve saatinde geldi .. bakalim esimle onumuzdeki aya tedavi icin basvurmayi dusunuyoruz hayirlisiyla.. sen nasilsn canim benimmm yaaa .. :54::16:

Kimler beklemede ? iiyiyim cok sukur bende aksamlari eve geldim mi baya yorgun oluyorum .. evet kirmizilarim yine bi persembe gunu gununde ve saatinde geldi .. bakalim esimle onumuzdeki aya tedavi icin basvurmayi dusunuyoruz hayirlisiyla.. sen nasilsn canim benimmm yaaa .. :54::16:

valla aklımda olanları bi yazım unuttugum kesın olcak ama kızmazlar inşallah:16:
meddcezirim yaklasıyo:49:
ayşe yaklaşıyo:49:
yeni katılanlardan ecehanım var aşılama yaptırdı sonuç beklıyor:49:
seçils diye bi arkadasımız katıldı sanırım kımyasal yaşıyo şuan rabbım bıdaha yasattırmasın ınsallahh:29:
umudum tedavıde:49:
habıbtemın bulantıları var suan:nazar::emir_bebek:
asetonumu goremedım ama en son ıyıydı gorkemımle:nazar::emir_bebek:
beklenen bebek dondu dün akşam iyiymiş:29:
suedamın kızı hastaydı daha gırmedıınsallah ıyılesmıslerdır:16::nazar:
anam unuttum ya yıne vallahı zor oluyo boyle:1:
scorpıonsumun bası agrıyodu sanırım onunda gunlerı yaklasıyodu kuzum bak şimdi unuttum onu:27:
senın aklına gelen varsa en ıyısı sen sor ben cevap verım :9::9::9::9:

Son düzenleme:

hayırlısı olsun bıtanem napalı onumuzdekı maçlara bakcaz artık:16:ne tedavısı balım :34:
benımde kırmızılar geldı dun canım hayırlısı artık:16:

korkma bitanem ters bişey olmaz :29:ama nasıl oldu o iş hala anlamadım vallahi ya:44:sanırım sen içmen gereken ilaçtan içmedinde tekrardan mı içtin yasmini.:26:yada sen içmek için aldın o sırada boş anında geldi bidaha aldın:26:benimde unuttuğum olmuştu 1 defa karıştırmıştım aynı o şekil benimde 1 adet fazladan çıkmıştı meğersem içmemişim.:26:sorun olcagını sanmıyorum kuzum cunku suanda içmiş gözüküyorsun hapı günü gününe:34:üzülme bukadar takma kafana tatlım oldumu:54:eğer birgün açık çıkıyorsa 1 kutu daha yasmin al içinden 1 tane fazla iç yine doktorun dediği günü gidersin kontrolune erken gitmemiş olursun.sonuçta gün eksiğin yok şuana kadar.:29::29:

hayalotum.. ayarladım sonradan işi.. cünkü fazladan içtim sanmıyorum kesin hap zaten küçük ya.. çıkarırken ederken, düstü ama halen daha şaşkınım çünkü çok dikkatli yapıyordum.. sabah 8 ilaç saatimdi.. onunla birlikte bska iki tane daha içtiğim vrdı ara ara onlar btti simdi .. bi tne daha yasmin alıd esim, ondan tek bitane içip durumu tamamlıycam..
farketmiyomus.. dediler..
hemsiremi de aradım dedim kutunun içine düsmüs fln.. onlara mahçup oldum..
inan B 12 eksikilği iyice bunak yaptı beni bu yaşta aha görüyon halimi :9::9::9::9:

canbonlarım ben devlet hastanesinden rastgele bi doktora randevu aldım:9::9:kendımı illaki birilerine kurcalatacam:1::1:
nesem işte pazartesi günü 12de:27:doktorda bitek erkek vardı valla onuda ben kaptım:9::9:en azından kendı doktoruma adetın 12.gunu gıderım:16:buarada devlette yapılması gereken testlerım yapılmış olurrr bedavadan:46::46::46:sabahtan beri kara kara düşünüyorum kime gidem diye ahanda hayalota beleş doktor testlerde hediyesiii:46::46::46::46:ohhh be içim biraz olsun rahatladıı:9::9:yanlız ilk defa erkek doktora gidicem :27::27: 68 doğumluymuş:1:genç olmasında bare benimki tırlatmasın iyicee:1::1::1:

kuzum git bakalım. bakarsın ummadık taş baş yarar hesabı.. bakarsın bska seyler derler :46::46:
ecehanım gonzalezim hoşgeldinizzzzz:46::46::46:
nerde kaldınız yaaaa:16::16::16:

hsbuldum balım..
yemektn snra kahveydi, çaydı derken.. film izliyodu enisten.. snra bakarsın kk ya dedi bırakmadı beni :69:
al sana eniste :9::9::9:
dedim yok olmaz hayalotum beni arar simdik, bensiz duramaz:17::17: :9::9::9:
neysem geldim iste :24::24::24:

selam kızlar.. hayırlı cumalar, kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada..

benim canım biraz sıkkın.. :5: yasmin içiyorum suanda.. ama elimdeki tablette 3 kalması gerekirden, nasıl olduysa 2 var suanda.. hadi bi fazla içtim yalnıslıkla desem, ama hep sabahtan içiyordum.. nasıl oldu da, böyle bi tane eksik simdi :5: bunun yanında bska ilaçlarad içiyordum.. Allahım nasıl oldu yaa ufff.. insaAllah bi sıkıntı olmaz :14:

demin hemsireyi aradım korka korka.. dedim böyle böyle..
oda nasıl olur böyle bisi onda 21 tane var, ona göre içilmesi gerekiyo fln..
dedim hiç bilmiyorum nasıl oldu.. off ilaç kullana kullana iyice yarım akıllı bise oldumm :5::5:
o zaman persembe gelicektiniz ya, carsamba geliceksiniz buraya dedi hemsire..
dedim ters bi durum olur mu, suan elimde 2tane kalmıs görünüyor ya.. :5:
onu simdiden bilemeyiz dedi.. tedavi sırasında bakıcaz ona dedi :5: uff insaAllah ters bise olmaz :5:

umudum yaaa takma kafanaaa en fazla bigün iki tane içmiş olabilirsin..içini ferah tut..hemşireyiboşver bakalım doktorun ne diyecek..şimdiden srtese girme kuşummm:16::16:

umudum yaaa takma kafanaaa en fazla bigün iki tane içmiş olabilirsin..içini ferah tut..hemşireyiboşver bakalım doktorun ne diyecek..şimdiden srtese girme kuşummm:16::16:

balım hsgeldinn.. :16: ayarladım bi üstteki msjımda anlattım kuşum .. :29:
sen napıyosun nasıl gidiyor çalısmalar ne alemde :17::17:

silkelen ve kendine gel <<<<< sloganı sizin içinde geçerli mi kuşum :9::9::9:

Back
X