- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.461

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin ilhannazım
yok canım süha bey tüpbebeğe bakıyomuş artık:26:
düzgünbeyde doluymuş sanırsam :26:
özlem diye bi bayan dedi![]()
seninde kutlu olsun canımmm![]()
ben hiç kendimi kadın gibi hissetmiorumm beaaa
hala içimdeki çocuk duryooo
delirmek coşmak isttiiii![]()
valla ben 40ımdayım ahaaaa
hiçte delirmek çoşmak gelmiii içimden![]()
banada hep olmiii hayalimm yaww arada bölee gelyolarrr
yada gelmiolar ben böle hissetmek istiorummm![]()
gurbet kızçem hoşgeldinnnnn![]()
Selam canim hosbulduk her saniye aklimdasiniz nasilsin canim , gorusmeyeli yeni haberler var mi?
şuan yok kuzum
beklemede var ama dökülürler yavaş yavaş
sen nasılsın nasıl özledim seni ya kırmızılar gelmiş sanırsam:26:
Kimler beklemede ? iiyiyim cok sukur bende aksamlari eve geldim mi baya yorgun oluyorum .. evet kirmizilarim yine bi persembe gunu gununde ve saatinde geldi .. bakalim esimle onumuzdeki aya tedavi icin basvurmayi dusunuyoruz hayirlisiyla.. sen nasilsn canim benimmm yaaa ..![]()
Kimler beklemede ? iiyiyim cok sukur bende aksamlari eve geldim mi baya yorgun oluyorum .. evet kirmizilarim yine bi persembe gunu gununde ve saatinde geldi .. bakalim esimle onumuzdeki aya tedavi icin basvurmayi dusunuyoruz hayirlisiyla.. sen nasilsn canim benimmm yaaa ..![]()
ecehanım gonzalezim hoşgeldinizzzzz
nerde kaldınız yaaaa![]()
seni kaçak seniiiitamam canbonum kolay gelsin iyi çalışmalar
buda şans öpücüğünnn
![]()
korkma bitanem ters bişey olmazama nasıl oldu o iş hala anlamadım vallahi ya:44:sanırım sen içmen gereken ilaçtan içmedinde tekrardan mı içtin yasmini.:26:yada sen içmek için aldın o sırada boş anında geldi bidaha aldın:26:benimde unuttuğum olmuştu 1 defa karıştırmıştım aynı o şekil benimde 1 adet fazladan çıkmıştı meğersem içmemişim.:26:sorun olcagını sanmıyorum kuzum cunku suanda içmiş gözüküyorsun hapı günü gününe
üzülme bukadar takma kafana tatlım oldumu
eğer birgün açık çıkıyorsa 1 kutu daha yasmin al içinden 1 tane fazla iç yine doktorun dediği günü gidersin kontrolune erken gitmemiş olursun.sonuçta gün eksiğin yok şuana kadar.
![]()
canbonlarım ben devlet hastanesinden rastgele bi doktora randevu aldımkendımı illaki birilerine kurcalatacam
nesem işte pazartesi günü 12dedoktorda bitek erkek vardı valla onuda ben kaptım
en azından kendı doktoruma adetın 12.gunu gıderım
buarada devlette yapılması gereken testlerım yapılmış olurrr bedavadan
sabahtan beri kara kara düşünüyorum kime gidem diye ahanda hayalota beleş doktor testlerde hediyesiii
ohhh be içim biraz olsun rahatladıı
yanlız ilk defa erkek doktora gidicem
68 doğumluymuş
genç olmasında bare benimki tırlatmasın iyicee
![]()
ecehanım gonzalezim hoşgeldinizzzzz
nerde kaldınız yaaaa![]()
selam kızlar.. hayırlı cumalar, kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada..
benim canım biraz sıkkın..yasmin içiyorum suanda.. ama elimdeki tablette 3 kalması gerekirden, nasıl olduysa 2 var suanda.. hadi bi fazla içtim yalnıslıkla desem, ama hep sabahtan içiyordum.. nasıl oldu da, böyle bi tane eksik simdi
bunun yanında bska ilaçlarad içiyordum.. Allahım nasıl oldu yaa ufff.. insaAllah bi sıkıntı olmaz
demin hemsireyi aradım korka korka.. dedim böyle böyle..
oda nasıl olur böyle bisi onda 21 tane var, ona göre içilmesi gerekiyo fln..
dedim hiç bilmiyorum nasıl oldu.. off ilaç kullana kullana iyice yarım akıllı bise oldumm
o zaman persembe gelicektiniz ya, carsamba geliceksiniz buraya dedi hemsire..
dedim ters bi durum olur mu, suan elimde 2tane kalmıs görünüyor ya..
onu simdiden bilemeyiz dedi.. tedavi sırasında bakıcaz ona dediuff insaAllah ters bise olmaz
![]()
umudum yaaa takma kafanaaa en fazla bigün iki tane içmiş olabilirsin..içini ferah tut..hemşireyiboşver bakalım doktorun ne diyecek..şimdiden srtese girme kuşummm![]()