Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu arada bu aksam iğneme de basladım.. şu üsteki yeni arkadas göbekten iğne mosmor fln dedi .. bakim benim ne halim olucak .. bi iğneyi 3 ay boyunca diğeriin eğer kalırsam 9 ay boyunca.. artık duba gibi olurum :53::53:

ecehanım .. gurbetkızçem hsgeldiniz nassınız bakim :29:

ben dertli umud yine bütün sinemalarda :9::9::9:

şu çöplerimi bi toplayım geliyom :10:
belki kutuma çöp atmak isteyen olabilir :9::9:

Son düzenleme:
valla aklımda olanları bi yazım unuttugum kesın olcak ama kızmazlar inşallah:16:
meddcezirim yaklasıyo:49:
ayşe yaklaşıyo:49:
yeni katılanlardan ecehanım var aşılama yaptırdı sonuç beklıyor:49:
seçils diye bi arkadasımız katıldı sanırım kımyasal yaşıyo şuan rabbım bıdaha yasattırmasın ınsallahh:29:
umudum tedavıde:49:
habıbtemın bulantıları var suan:nazar::emir_bebek:
asetonumu goremedım ama en son ıyıydı gorkemımle:nazar::emir_bebek:
beklenen bebek dondu dün akşam iyiymiş:29:
suedamın kızı hastaydı daha gırmedıınsallah ıyılesmıslerdır:16::nazar:
anam unuttum ya yıne vallahı zor oluyo boyle:1:
scorpıonsumun bası agrıyodu sanırım onunda gunlerı yaklasıyodu kuzum bak şimdi unuttum onu:27:
senın aklına gelen varsa en ıyısı sen sor ben cevap verım :9::9::9::9:

hayırlısı olsun bıtanem napalı onumuzdekı maçlara bakcaz artık:16:ne tedavısı balım :34:
benımde kırmızılar geldı dun canım hayırlısı artık:16:

kusura bakma canim gec yazdim annemlerle telefonda gorusuyordumda .. oh herkes de degisik degisik havadisler var ... seninde mi geldi kirmizilar dun .. insallah onumuzdeki ayy bizde hamis haberlerini aliriz .. benimde pazartesi den carsamba gunu danimarkadan kuzenlerim geldi kizlariyla iki gun izin liydim banada degisik lik oldu .. :16::16: ne tedavisi bizde bilmiyoruz bakalim gorusecem daha aramadim ..

slm kızlar öncelikle dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun. nasılsınız ben pek giremyrum dün çalışmalara başladı yumurtlama günüm 12 ya da 13 mart çalaışmaları nasıl yapsak :17::17::17: gün aşırımı yoksa hergün mü:)):17::17:

senin de tatlımmmmm:16::16::16:
valla cnm ben bu ay 3 gün üstüste denedim.:17:.Allahtan ikisi haftasonuydu yoksa telef olmuştuk:17::17:
biri yumurtlamadan bigün önce..biri yumurtladığım gece biri de ertesi gece:53::53:

bu arada bu aksam iğneme de basladım.. şu üsteki yeni arkadas göbekten iğne mosmor fln dedi .. bakim benim ne halim olucak .. bi iğneyi 3 ay boyunca diğeriin eğer kalırsam 9 ay boyunca.. artık duba gibi olurum :53::53:

hayırlı olsun canım.. herkeste aynı olmaz belki... bebiş olsun da sen kiloları verirsin sonra canım:16:

bitanelerim ben bugün doktoruma ulaşamadım :26:
yarım gün çalışıyormuş bugün ben aradığımda çıkmıştı.çarşambaya kadar izinliymiş. ohasatanede bi tanedaha tavsiye edilen doktor vardı onu sordum oda çarsambaya kadar izinliymiş nasıl iş bu anlamadım.sonra medıcana hastanesini aradım şu bahçelievlerdeki yarına doluymuş istediğim doktor bir diğeride sadece tüp bebekle ilgilenmeye başlamış .başka bayan bi doktoru söyledi ama onada gitmek istemiyorum nasıl bi doktor bilmiyorum çünkü:50:işte benden böyle canbonlarım:27:artık adetin 12 . günü yumurtaya baktırmak için kendi doktoruma gıderım.:26:bu ayda tedavi en başından yattı benim:1:

canımm hayırlısı yaa..doktorlarda şansına seninnn..arkadaşım bahçelievler medicana da düzgün bey diye bi doktora gitti memnun şuanda tatlım..ama sana uzak dimiiii:26:

canbonlarım ben devlet hastanesinden rastgele bi doktora randevu aldım:9::9:kendımı illaki birilerine kurcalatacam:1::1:
nesem işte pazartesi günü 12de:27:doktorda bitek erkek vardı valla onuda ben kaptım:9::9:en azından kendı doktoruma adetın 12.gunu gıderım:16:buarada devlette yapılması gereken testlerım yapılmış olurrr bedavadan:46::46::46:sabahtan beri kara kara düşünüyorum kime gidem diye ahanda hayalota beleş doktor testlerde hediyesiii:46::46::46::46:ohhh be içim biraz olsun rahatladıı:9::9:yanlız ilk defa erkek doktora gidicem :27::27: 68 doğumluymuş:1:genç olmasında bare benimki tırlatmasın iyicee:1::1::1:

olsun bi de erkek doktıor tecrüben olsunnn..ee bu da gençmiş ama olsun kuşum doktor ihtiyaç sonuçta..
hem beleş tahlillerr ohh süperrrr:52::52:

hayırlı olsun canım.. herkeste aynı olmaz belki... bebiş olsun da sen kiloları verirsin sonra canım:16:

öyle tabi.. herkeste aynı olmaz da.. son ki tüp ün sonunda yüzüm ilaçlar yüzünden bozulmaya baslamıstı,. bundan korkuyom.. ki ağır bi ilaç kullandım, insaAllah olmaz öyle bi daha :26: kiloyu veririz Allah'ın izniyle ..

senin durum nasıl, ben unutuyorum valla. hayalotum giib aklımad tutamıyorum.. benim B 12 tavan yapmıs durumda :9::9::9:

Hosbuldukkk umudum benimmm .. özlemisim sizleri valla hep aklimdasiniz yollarda filan .. eskisi gibi pc basinda bile oturmuyorum ..

ahh kuzum yaa.. bi ara daha çok geliyordun.. ozmn hep konusabiliyorduk.. smdi böyle olunca.. uzak kaldın aramıszdan ama snde hep aklımızdasın :16::16:işler nasıl gidiyor.. :29:

olsun bi de erkek doktıor tecrüben olsunnn..ee bu da gençmiş ama olsun kuşum doktor ihtiyaç sonuçta..
hem beleş tahlillerr ohh süperrrr:52::52:

ooo smdi beni ne doktorlar ne mühendisler istemedi lafı varya.. :1: beni ne dr lar görmedi ki desem anca laf yerini bulur :17::17::17::1::1::1: gerçi dr un bayanı erkeği olmaz.. hem bana göre erkek dr lar daha bilinçli..

önceki ler benim hep erkekti.. 3 tüpte de..

ama smdi ki bayan.. istisna.. ayy çok sevdim ben dr umu :16::16:

Son düzenleme:
öyle tabi.. herkeste aynı olmaz da.. son ki tüp ün sonunda yüzüm ilaçlar yüzünden bozulmaya baslamıstı,. bundan korkuyom.. ki ağır bi ilaç kullandım, insaAllah olmaz öyle bi daha :26: kiloyu veririz Allah'ın izniyle ..

senin durum nasıl, ben unutuyorum valla. hayalotum giib aklımad tutamıyorum.. benim B 12 tavan yapmıs durumda :9::9::9:

ahh kuzum yaa.. bi ara daha çok geliyordun.. ozmn hep konusabiliyorduk.. smdi böyle olunca.. uzak kaldın aramıszdan ama snde hep aklımızdasın :16::16:işler nasıl gidiyor.. :29:

bişey olmaz canım salma hemen kendini b 12 vitamini olan besinlerden falan ye, ben beklemedeyim hala bugün 9.günüm aşılama gününü sayarsak 10. günüm, testi ne zaman yapsam sonuç alabilirim onu düşünüyorum:26:

Back
X