- Konu Sahibi medd_cezir
- #42.481
Kızlar hamileyimmmmm şimdi hergün iğne vuruluyorumm göbekten mosmor oldummm Ama bebeğim için katlanmak zorundayımmmmm......
hayırlı olsun cnmmm..olsunn bebiş için herşeye değerr..o sağlıklı olsunda hayırlısıyla..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hamileyimmmmm şimdi hergün iğne vuruluyorumm göbekten mosmor oldummm Ama bebeğim için katlanmak zorundayımmmmm......
kizlarrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuu ozledim hepinizi...ne yersem cikariyorummmm hala...midem delinecekk ara ara birseyler yiyiprum nbebegimmm ac kalmasinn...biorazdan yemek yer ilaclarimi icerimmm..sizler nasilsinizz![]()
valla aklımda olanları bi yazım unuttugum kesın olcak ama kızmazlar inşallah
meddcezirim yaklasıyo
ayşe yaklaşıyo
yeni katılanlardan ecehanım var aşılama yaptırdı sonuç beklıyor
seçils diye bi arkadasımız katıldı sanırım kımyasal yaşıyo şuan rabbım bıdaha yasattırmasın ınsallahh
umudum tedavıde
habıbtemın bulantıları var suan
asetonumu goremedım ama en son ıyıydı gorkemımle
beklenen bebek dondu dün akşam iyiymiş
suedamın kızı hastaydı daha gırmedıınsallah ıyılesmıslerdır
anam unuttum ya yıne vallahı zor oluyo boyle
scorpıonsumun bası agrıyodu sanırım onunda gunlerı yaklasıyodu kuzum bak şimdi unuttum onu
senın aklına gelen varsa en ıyısı sen sor ben cevap verım![]()
hayırlısı olsun bıtanem napalı onumuzdekı maçlara bakcaz artıkne tedavısı balım
benımde kırmızılar geldı dun canım hayırlısı artık![]()
slm kızlar öncelikle dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun. nasılsınız ben pek giremyrum dün çalışmalara başladı yumurtlama günüm 12 ya da 13 mart çalaışmaları nasıl yapsakgün aşırımı yoksa hergün mü:))
![]()
bu arada bu aksam iğneme de basladım.. şu üsteki yeni arkadas göbekten iğne mosmor fln dedi .. bakim benim ne halim olucak .. bi iğneyi 3 ay boyunca diğeriin eğer kalırsam 9 ay boyunca.. artık duba gibi olurum![]()
ecehanım .. gurbetkızçem hsgeldiniz nassınız bakim
ben dertli umud yine bütün sinemalarda![]()
bitanelerim ben bugün doktoruma ulaşamadım :26:
yarım gün çalışıyormuş bugün ben aradığımda çıkmıştı.çarşambaya kadar izinliymiş. ohasatanede bi tanedaha tavsiye edilen doktor vardı onu sordum oda çarsambaya kadar izinliymiş nasıl iş bu anlamadım.sonra medıcana hastanesini aradım şu bahçelievlerdeki yarına doluymuş istediğim doktor bir diğeride sadece tüp bebekle ilgilenmeye başlamış .başka bayan bi doktoru söyledi ama onada gitmek istemiyorum nasıl bi doktor bilmiyorum çünküişte benden böyle canbonlarım
artık adetin 12 . günü yumurtaya baktırmak için kendi doktoruma gıderım.:26:bu ayda tedavi en başından yattı benim
![]()
canbonlarım ben devlet hastanesinden rastgele bi doktora randevu aldımkendımı illaki birilerine kurcalatacam
nesem işte pazartesi günü 12dedoktorda bitek erkek vardı valla onuda ben kaptım
en azından kendı doktoruma adetın 12.gunu gıderım
buarada devlette yapılması gereken testlerım yapılmış olurrr bedavadan
sabahtan beri kara kara düşünüyorum kime gidem diye ahanda hayalota beleş doktor testlerde hediyesiii
ohhh be içim biraz olsun rahatladıı
yanlız ilk defa erkek doktora gidicem
68 doğumluymuş
genç olmasında bare benimki tırlatmasın iyicee
![]()
hayırlı olsun canım.. herkeste aynı olmaz belki... bebiş olsun da sen kiloları verirsin sonra canım![]()
Hosbuldukkk umudum benimmm .. özlemisim sizleri valla hep aklimdasiniz yollarda filan .. eskisi gibi pc basinda bile oturmuyorum ..
kızçelerim saat kaç kaldıı yaaa nerdesinizzzz
![]()
olsun bi de erkek doktıor tecrüben olsunnn..ee bu da gençmiş ama olsun kuşum doktor ihtiyaç sonuçta..
hem beleş tahlillerr ohh süperrrr![]()
Selam canim hosbulduk her saniye aklimdasiniz nasilsin canim , gorusmeyeli yeni haberler var mi?
herkese merhaba
öyle tabi.. herkeste aynı olmaz da.. son ki tüp ün sonunda yüzüm ilaçlar yüzünden bozulmaya baslamıstı,. bundan korkuyom.. ki ağır bi ilaç kullandım, insaAllah olmaz öyle bi daha :26: kiloyu veririz Allah'ın izniyle ..
senin durum nasıl, ben unutuyorum valla. hayalotum giib aklımad tutamıyorum.. benim B 12 tavan yapmıs durumda
ahh kuzum yaa.. bi ara daha çok geliyordun.. ozmn hep konusabiliyorduk.. smdi böyle olunca.. uzak kaldın aramıszdan ama snde hep aklımızdasınişler nasıl gidiyor..
![]()