Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

o bulantılar beni mahvetti 4.ay bitene kadar geçmedi bende tatlım çareside yok valla.hastanelik oldum ben su içsem kusuyodum kocişim öpse kusuyodum o derece yani herseyden uzaktım..ama sabret geçecek kuzularımız iyi olsunda:emir_bebek::emir_bebek:

4 aymı aman tanrımmm bende fena oluom koca yemek su deterjan ..................falan falan:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

umut hayatol naasılsınız
iyiyiz balım yazdıydım ama benım kk yavaş bu gece geriden gelıyomm:17::17:sen nasılsın minik teyzoşumlaaa:16::16:
tamam canım mutlaka öyle yapcam :))) ya inşallah bu kez olur:)

canım kociş maç izliyo btmesini beklyz evet yarın gidicez ama sabah ta benim ders var:)) nasıl olcek blmyrm bi kaç gündr düzenli aralıklarla denedk yarn gdnce ev müsait olursa denerz yne napalm:))belkim bebiş babannesyle dedesnnn evinde temeli atılmış olur ahahahahah:17::17::17::17::17::17:
yap kuzum hadi inşaşllahh keserimmm:54::54:
hadi bakalım keser .. performansı iyi tutarsanız, gelsin bebisler .. :17::17::17:
ama şu yumurtlama günlerinde çok gıdaklıycan tamam mı :52::52::52:

hsgledin kln im.. nassınız bakim.. soğan güzeli :52::52::52:

yazmıyom küstüm :24::24: şaka şaka :1::1: bu msjının üstüne bak :52:
:33::33::33:gördümkiii:1::1:ama yazdıktan sonra farkettımmm:54::54::54:
ay deli kızzz..yo onun için keçiboynuzu yemekten keçi olcak yakındaaaaa:52::52::52::52::52:
anamm ye kızzz suyu bende az içerim ama alışmamız lazım..mesela artık hergün 1 kivi yiyorum..kızım olursa adı kivi olabilirrrrrr:52::52::52:çok seviyom daaaaa:52::52:
işyerinde de 1 lt su içmeye çalışıyorum..tabi sonra habire wc:17::17:

:1::1::1:kiviciiii seniiii:1::1::1:yirim ben senii yaaa:39::39::39::40::40::40:anam benimki daha yemiyor balı yedıkten sonra tövbe etti adam:9::9: rabbımın gucune gıtmesınnn:16:

kuzularım scorpi için yatma vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:5::5::5::5::5:
hepinizi çoook seviyorum kuzulu annelerin kuzularını da çook seviyorummm.öptüm şekerlerimmm yarın yine görüşürüzzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54:

4 aymı aman tanrımmm bende fena oluom koca yemek su deterjan ..................falan falan:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

canım kişiden kişye değişir belki seninki daha erken geçer benle birlikte bi arkadaşımda hamile onun hala geçmedi bulantısı.annem derki eğer cinsiyeti kız sa 9 aya kadar miden bulanır.benimki erkek olduğundan o kadar uzun sürmedi çok şükür tabi annemin fikri bu:6::6:

bne geldim canlarım :10:
yaşasınnnn herkes burdaaaa :46:
canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif :53:
kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah:31:

iyiyiz balım yazdıydım ama benım kk yavaş bu gece geriden gelıyomm:17::17:sen nasılsın minik teyzoşumlaaa:16::16:

:33::33::33:gördümkiii:1::1:ama yazdıktan sonra farkettımmm:54::54::54:

:1::1::1:kiviciiii seniiii:1::1::1:yirim ben senii yaaa:39::39::39::40::40::40:anam benimki daha yemiyor balı yedıkten sonra tövbe etti adam:9::9: rabbımın gucune gıtmesınnn:16:

evett kivi manyağıyımmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52:
tatlım keçiboynuzu lezzetli yahu barı onu yeseydiiii:56::56::56::56:

kız benim kuzumunda temeli dedesigilde atıldı belki sanada uğurlu gelir:52::52:
YAAA HADİ DARISI BİZE İNŞALLAH:))

aaa bisöz vardı tebdili mekanda ferahlık mı vardı neeee:52::52::52:
sorma bende diyom bi ara annemleri postalayıp eski evimde kendi odamda denesek belkim olurrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:

CANO İNŞALLAH BU KZE BECERİRİZ:))
hadi bakalım keser .. performansı iyi tutarsanız, gelsin bebisler .. :17::17::17:
ama şu yumurtlama günlerinde çok gıdaklıycan tamam mı :52::52::52:

EVT KUZUM OLİCEK İNANIYORM:) HEHEHEHEH

canım kişiden kişye değişir belki seninki daha erken geçer benle birlikte bi arkadaşımda hamile onun hala geçmedi bulantısı.annem derki eğer cinsiyeti kız sa 9 aya kadar miden bulanır.benimki erkek olduğundan o kadar uzun sürmedi çok şükür tabi annemin fikri bu:6::6:

hayırlısı ne diyeyim sen tatlımı ekşimi yedin genelde ttatlım

Yaşasınnnn herkes burdaaaa :46:
Canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif :53:
Kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah:31:

hoşgeldin canım nasılsın bozma morlini
neptın soğan suyu içtinmi

kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah:31:

hoş geldin canım.dur hemen moralini bozma erken olabilir.Allah büyüktür inancını kaybetme bende senin gibi olmuştum.1 aylık hamileyken test yaptım negatif cıktı.testler yanılabliyor:52:

ii olmaya çalışıoz teyzesi sizi görmeye geldik

umudum o gün geldi demek mevla herkesede sanada bu ay nasip etsin inşAALLLLLLLAHHHH

iyi yaptınız balımmm benimmm:16::16:nasıl gıdıyor buyudumu göbişinnn:49::nazar:

iyi yaptınız balımmm benimmm:16::16:nasıl gıdıyor buyudumu göbişinnn:49::nazar:

NORMALDE ESKİDEN BENİ GÖREN HAMİLE ZANNEDİODU ERİK YUTMUŞ SOLCAN GİBİYDİM AMA ŞİMDİ ZAYIFLADIM CANIM YA
HAYIRLISI İLE BULANTILAR Bİ ĞEÇİRİP TADINI CIKARSAYDIM HAMİLELİĞİN
SEN NELER YAPTN AŞILAMA YAPICAKTIN GELCEK AY

hayırlısı ne diyeyim sen tatlımı ekşimi yedin genelde ttatlım

hoşgeldin canım nasılsın bozma morlini
neptın soğan suyu içtinmi

evet kuzum içtim bu ay... bakalım sonucu nasıl olcak.. şu testi görünce moralim bozuldu ama ateşim hala yüksek canım ya 37.1 ve 37.4 arası... inşallaaahh kuzum saklanıyodur anneciğinden.. bitanem sende nasıl değişiklikler olmuştu soğan içtiğin ay:31:

hoş geldin canım.dur hemen moralini bozma erken olabilir.Allah büyüktür inancını kaybetme bende senin gibi olmuştum.1 aylık hamileyken test yaptım negatif cıktı.testler yanılabliyor:52:

valla aklıma sen geliyosun bitanem, sonra moralim yerine geliyo.. belki çıkmamıştır diyorum yaa :52:
ara ara adet sancısı gibi bişe oluyo bi de sonra aniden acayip ter basıyo ve geçiyo.. çok garibim asetonum yaaa:26:

hoşşgeldın daha dur kuzum kırmızlarda yok ama dime:16:morel bozmak yok hayırlısı beklıcez bıtanemm inşallah gelcek meleğinnn:54::54:
görmedim canımın içiiiiiii nasıl gidiooo
iyi gıdıyo bıtanem tek sorun netim çok yavaşş:27::27::27:
evett kivi manyağıyımmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52:
tatlım keçiboynuzu lezzetli yahu barı onu yeseydiiii:56::56::56::56:
onu ilk istediğimiz aylar yedi sonra yemıyo sımdı scorpım :27::27::27::27:
işte bu yaaa cimbomumda maçı aldı:))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:46::46::46::46::46::72::72::72::72:
NORMALDE ESKİDEN BENİ GÖREN HAMİLE ZANNEDİODU ERİK YUTMUŞ SOLCAN GİBİYDİM AMA ŞİMDİ ZAYIFLADIM CANIM YA
HAYIRLISI İLE BULANTILAR Bİ ĞEÇİRİP TADINI CIKARSAYDIM HAMİLELİĞİN
SEN NELER YAPTN AŞILAMA YAPICAKTIN GELCEK AY

bulantıdandır bıtanem geçince alcan merak etmeee:16::16::16:ben de gıttım eşimin sprem sonucunu ıstedi.aşılama konusmadık devlet hastanesıne gectık kuzum:54:sprem sonucu kotu cıkarsa tup bebek dedı ıyı cıkarsa rahım fılmı sonuca gorede laparoskopi dedi beklemedeyım testlerı yaptırayım goturunce bellı olcak ne olcagı.kistler benmle bu arada tabıı:27::27:

evet kuzum içtim bu ay... bakalım sonucu nasıl olcak.. şu testi görünce moralim bozuldu ama ateşim hala yüksek canım ya 37.1 ve 37.4 arası... inşallaaahh kuzum saklanıyodur anneciğinden.. bitanem sende nasıl değişiklikler olmuştu soğan içtiğin ay:31:

BATIN NE ZAMANDI CANIM
BENİM KARNIM AGRIODU CANIM BİDE BELİM

Back
X