Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet kuzum içtim bu ay... bakalım sonucu nasıl olcak.. şu testi görünce moralim bozuldu ama ateşim hala yüksek canım ya 37.1 ve 37.4 arası... inşallaaahh kuzum saklanıyodur anneciğinden.. bitanem sende nasıl değişiklikler olmuştu soğan içtiğin ay:31:

valla aklıma sen geliyosun bitanem, sonra moralim yerine geliyo.. belki çıkmamıştır diyorum yaa :52:
ara ara adet sancısı gibi bişe oluyo bi de sonra aniden acayip ter basıyo ve geçiyo.. çok garibim asetonum yaaa:26:

bitanem ateşte var ama hay allah heyecan bastı beni biraz daha sabret bıtanemmm :46::46::46::46::46:

evet kuzum içtim bu ay... bakalım sonucu nasıl olcak.. şu testi görünce moralim bozuldu ama ateşim hala yüksek canım ya 37.1 ve 37.4 arası... inşallaaahh kuzum saklanıyodur anneciğinden.. bitanem sende nasıl değişiklikler olmuştu soğan içtiğin ay:31:

BATIN NE ZAMANDI CANIM
BENİM KARNIM AGRIODU CANIM BİDE BELİM

batım bugün bitanem, normalde batımdan çok önce başlar adet sancılarım ama bu kez bugün başladı..
o da çok çok az.. ara ara yokluyo sonra hemen geçiyo zaten..
yaa akıntın falan nasıldı bitanem, bi de acayip şişkinlik var bende 1 haftadır:17:

niye konuşmuyonuzzzz:51::51::51:

bitanem ateşte var ama hay allah heyecan bastı beni biraz daha sabret bıtanemmm :46::46::46::46::46:

geldim balım eşimin bilgisayarı açıktı ben de ondan girmiştim biraz takıldım bilgisayarımı alabilir miyim dedii :52:
şimdi kendi pc.e geçiş yaptım ondan konuşamadım :1:
ayy kuzuummm inşş sonu iyi olur.. ben hiç bişşe hissedemiyorum bitanem, her ay hüsran yaşayınca böyle oluyo sanırım:31:

geldim balım eşimin bilgisayarı açıktı ben de ondan girmiştim biraz takıldım bilgisayarımı alabilir miyim dedii :52:
şimdi kendi pc.e geçiş yaptım ondan konuşamadım :1:
ayy kuzuummm inşş sonu iyi olur.. ben hiç bişşe hissedemiyorum bitanem, her ay hüsran yaşayınca böyle oluyo sanırım:31:

he anladım bıtanem:1::1::1:inşallah bıtanem yaaa dur bakalım daha erken olabılır hem cıkmayadabılırrr bıraz daha bekle canbonummm:54::54::54:

hormon tahlili vs bitanem :27::27:sonuç bebek için:1::1:enbaşa döndümdü hızlı bi şekildee:46::46::46:beklenenbebekim hoşgeldıınnnn:16::16::16::46::46::46::46::46::46::46::46:kuzum hamilelik var demek ama bi kan testi ver en uygunu o:16::16::16:hadi inşallahaa gulchanımmm:46::46::46::46:
Agzindan ballll damliyo canim insallah hamileyimdir. rabbim herkese en kisa zamanda hayirli evlatlar masip etsinnnn

geldim kızlar.. hemen yazamadıklarım için 2-3sayfa geriden bakıyom yazıyorum bekleyin, gıpraşmayın bi yere :51:

he anladım bıtanem:1::1::1:inşallah bıtanem yaaa dur bakalım daha erken olabılır hem cıkmayadabılırrr bıraz daha bekle canbonummm:54::54::54:

bekleyip görce bakalımm kuzum, ayy yarın da ayşemin batı.. inşş onun da güzel haberlerini alırıııızzzz :46:

:53::53::53:umudum allah yardımcın olsun kuzum yaaa:16::16:canım gonzalezım inşallah meleklerın gelcek yanına busefer hayırlısıylaaa:16::16::16:tamam haberleşiriz bi bakmışın ben benım kocayı kandırmısım düşmüşüm yollara:9::9::9:keşkem yakın olaydık ya :29::29::29:konusuruk yınem :49:haydik bismillahhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

öle balım.. bu işlere girdin mi anlıyosun herseyi..
insaAllah kuzum..kuzularımız bir bir gelsinler insaAllah :16::16::16:
ahh balım nasıl sevinirim anlatamm, keskem gelseniz yaa :52::52::52::52:

ay deli kızzz..yo onun için keçiboynuzu yemekten keçi olcak yakındaaaaa:52::52::52::52::52:
anamm ye kızzz suyu bende az içerim ama alışmamız lazım..mesela artık hergün 1 kivi yiyorum..kızım olursa adı kivi olabilirrrrrr:52::52::52:çok seviyom daaaaa:52::52:
işyerinde de 1 lt su içmeye çalışıyorum..tabi sonra habire wc:17::17:

hay Allah iyiliğini vere emi scorpimm :52::52::52:
kız su içmeden durulur mu.. benm günde içtiğim suyun haddi hesabı yok :9::9:

öle balım.. bu işlere girdin mi anlıyosun herseyi..
insaAllah kuzum..kuzularımız bir bir gelsinler insaAllah :16::16::16:
ahh balım nasıl sevinirim anlatamm, keskem gelseniz yaa :52::52::52::52:

umudumm inşş güzel haberlerini alcaz bebeğimmmmmmmmmmmm buna inancım tam kuzuu mmm :46:

ayyy umudummm hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliycezzz..anlatınca kolay da yaşaması zordur eminimmm..ama teyzoşlarla dönünce buralar şenlenecekkkkkkkkkkkkkk:46::46::46::46::46::46::46::46:

balım benim insaAllah Rabbim sizlere bu güzel haberi verebilmemi nasip eyler ..evt olayı birebir yaşaması çok zor..Allahım hepimizin yardımcısı olsun bütün zorluklaar karsı .. destekleriniz için çok saolun balım, hepinzi çok seviyorummm :16::16::16:
sizler nasıl benim balkuslarımsanız, bende benim balkuslarımı toplayıp gelecem insaAllah evime :46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
Back
X