Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gonzoles kım yaa :-D

ahanda bingoooooooooooooooooooooooo:52::52::52::52::52::52::52:
gonzalezim bizim umut81:27::27::27:benım gonzalezım o en gaymaklısından:52::52::52::52:
nassın canbonum vallahı gormıcen sandım yahu:32::32::32::32::32:

şimdikkkk bak benim şu yaptıgım gülücük ifadelerinden sendede olsun:46::46::46:
yukaradıda nickini yazdığın yer varya onun yanında kullanıcı kontrol paneli yazıyo onu tıkla
solda seçenekleri düzenleye tıkla
daha sonra sayfa acılcak çeşitli secenekler kısmındaki mesaj editörünü standart tollbar olarak işaretle
ve sayfayı ındır kaydet de.
bize yazarken :1::ssz::2::3::24::25:işte bunlardan cıkıcak:46::46::46:
hadi yap bakalım anlamadıgın bıyer varsa sor cevaplarımmm:52::52::52::52::52:

bak İ.Saraçoğlu tavsiyeli.. :46::46:belki tv programlarında, yada net de baksan görürsün..
hamile kalmaya yardımcı diyor .. bnce yap sen..

bak hayalotumda yaptı son zamanlarda. bende yapmıstım.. ekim ayı gibi.. tam tutdu derken, bnm bska seyden gitti.. nyse girmiyim o konuya..

ama sen kesin yap yani .. bnce olucak seninde :46::46::46:
inşallah ya bıde benım yumurtalıklarımın kenarlarında mercımek gıbı dızılı kıstler var onlarıda erıtmek lazım belkı onada cozum olur

bacılar siteyı daha yenı kesfedıyorum yoksa herkese cevap verırım az sabırlı oluverın sız de :))

sen en iyisi hergün gel.. :52::52:2 güne kalmaz er bişeyi öğrenirsin :9::9::9::9:

kız bizim sabrımız kalmamıstır.. ne sabrından bahsediyon sen :52::52::52:

gonzalezim bizim umut81:27::27::27:benım gonzalezım o en gaymaklısından:52::52::52::52:

yukaradıda nickini yazdığın yer varya onun yanında kullanıcı kontrol paneli yazıyo onu tıkla
daha sonra sayfa acılcak çeşitli secenekler kısmındaki mesaj editörünü standart tollbar olarak işaretle

tamam tamam panık yok ben uygun bı vakıtte yaparım onu beyım ters ters bakıyo bana sımdı konsntre olamıyom o seylere :)

oy oy oy .. yesin seni o gaymaklı gonzalezin :16::16::16::56::56::56::54::54::54:

bak emekdar bak.. böyle de anlatan.. böyle içten karsılama.. hangi topikte var.. :52::52::52::52:

inşallah ya bıde benım yumurtalıklarımın kenarlarında mercımek gıbı dızılı kıstler var onlarıda erıtmek lazım belkı onada cozum olur

heh bak kistler için de çok faydalı..
hayalotumda uğrasıyo garibim bu kistlerlerle
insaAllah çözüm olur.. bi yap bu ay bakalım..
bir de soğan kürünü yaparkene.. o ay , eczanelerde yumurta takibi testi var.. onda kırmızı çitf çizgiyi gördüğgünde çalısma yapıyosun artık kaç gün üst üste görürsen çitf çizgiyi.. o gaünlerde çalısma yapcan.. sonra.. sonuç bekliyosun :52::52:

tamam tamam panık yok ben uygun bı vakıtte yaparım onu beyım ters ters bakıyo bana sımdı konsntre olamıyom o seylere :)

valla süle enişte beye hayalotun gözleride böyleymiş dee:86::86::86::86::86::86:
ay sen gel bak ben sana resim koymayı öğretcem bide resmının yanına gel bebeğim yazdınmı tamamdır bu işş:46::46::46::46::46:

kuzum ne pskiyatrisi yaa :26::26:

gidecegimi söylemiştim sanırım canım.. gittim ilaç verdi.. infertile tedavisi görüyosun dedi doktor ara verdi dedim çok iyi o zaman dedi.. zaten bize sebebsiz çocugu olmayanlar geliyo dedi.. bende öyleyim dedim bu ay korunun dedi... öyle işte

heh bak kistler için de çok faydalı..
hayalotumda uğrasıyo garibim bu kistlerlerle
insaAllah çözüm olur.. bi yap bu ay bakalım..
bir de soğan kürünü yaparkene.. o ay , eczanelerde yumurta takibi testi var.. onda kırmızı çitf çizgiyi gördüğgünde çalısma yapıyosun artık kaç gün üst üste görürsen çitf çizgiyi.. o gaünlerde çalısma yapcan.. sonra.. sonuç bekliyosun :52::52:

aaa bunu bılmıyodum baaak ıyı oldu beyıme dedımde kalk o bılgısayardan dıyo bana ya bununda gamsızlıgı oldurecek benı bı gun

hançek seni tebrik ediyordu kuzum unuttum sana söylemeyi selam söyledi eşinin ayağı alçıdaydı giremiyordu kkya:26:
:
ayy cnm teşekkür ederimm.konuşursan ben den de geçmişolsun dileklerimi iletirsin..ben yatıyom kızçeler..belim ağrıyo sanki adetli gibi..umarım bu normal bişeydir..:26::26:
öptüm siziii:54::54:

Back
X