Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

he tamam bıtanem inşallah dagıtcan tesbıhını:46::46::46::46::46::46:
buyuk ıhtımal orada cektırcem scorcıpım :16:adam baya bı uzun konustu eee tabı arayan bendım nede olsa:1::1:
ben sadece fıyat sordum tam kapatıyodum kı pardon hanfendı hıc merak ettıgınız bısey yokmu dedi:9::9::9:dedim fiyatı duydum yeterlı benım için dedim gulmeye basladık :52::52::52:sonra adam başlattı anlatmaya her detayını .regl donemını sordu dedım pkoluyum bu ay ilaç kullanmadıgım için gunum bellı degıl dedım adetın 1.gunu arayın dedi.arabanız varmı dedi nerde oturuyosunuz evet var dedım anadolu yakası.boşuna benzın masrafı yapmayın özel servısımız var dedı bız alıp işlem bıttıkten sonra gerı bırakıyoruz dedi tamam dedim .eşime anlattım iyi bari benzınden kurtulduk dıyo:9::9::9:öyle işte balım hayırlısı
vayyy ne iyi insanlar yahuuuu..evet cnm yaa servislerini kullanırsınız hemm..
hadi hayırlısı canım benimmmmmmmmmmmmm

canbonlarım gonzalezimin hepinize selamı varmışşşşş çok özlemişşş sizleriii çokk öpüyomuşşşşşşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52::52::52::52:

oyy umudummm seniçok seviyozzzzzzzzzzzzzzz aleykümselammmmmmmmmmm:16::16::16:

slm kızlar ben endometriozis hastasıyım.tüplerim kapalı olduğu için tüp bebek dendi.son çekilen rahim filmimde tüpler açıldı.aşılama dedi doktorum.çok sevinçliyiz.herkese hayırlı olsun.

slm kızlar ben endometriozis hastasıyım.tüplerim kapalı olduğu için tüp bebek dendi.son çekilen rahim filmimde tüpler açıldı.aşılama dedi doktorum.çok sevinçliyiz.herkese hayırlı olsun.

nekadar güzel bir haber bu canımmmm:46::46::46::46:allahım en yakın zamanda meleğini gondersınnnn:46::46::46:
hoşgeldın bu arada aramızaaa:16:nasılsın:3::3::3:

burdayımmmm canbonummmm hoşgeldınnnnn:52::52::52::52:hatta az önce seni andım :1::1::1:nasılsın kuzum ya neka oldu gelmeyelıııı:29::29::29:

Hosbulduk canimmm.. benim hep aklimdasin .. kizlar nasil hamisler pek gelmiyor artik bura galiba? sükür iyiyim canim , bende calisiyorm pek girmiyorum bugun dualarimi okudum onu bildirmek icin girdim gunduz .. :16::16::16:

:)) hoşbuldukk.. yazdıklarınızı okuyordum.. benim de bu ay acabalarım var... :12:

Son düzenleme:
Hosbulduk canimmm.. benim hep aklimdasin .. kizlar nasil hamisler pek gelmiyor artik bura galiba? sükür iyiyim canim , bende calisiyorm pek girmiyorum bugun dualarimi okudum onu bildirmek icin girdim gunduz .. :16::16::16:

hamişler bulantılarda sanırım:1::1:bulantıları geçen gelıyo işte :1::1::1:
scorcıpımız hamıleeee kızçem:nazar::nazar::52::52::52:
gordum bıtanem dedım hatta herhalde cok yorgun gelmedı dıye:27::27::27:allah kabul etsın canım .habıbtemız 31 martta turkıyeye ucuyor :10::10:umudumuz ankarada tedavıde suan:46::46::46::nazar:meddcezırımde klomen tedavısıne basladı.dıger kızcelerımde hepsı cok ıyı suan allaha sukur:46::46::46:

hamişler bulantılarda sanırım:1::1:bulantıları geçen gelıyo işte :1::1::1:
scorcıpımız hamıleeee kızçem:nazar::nazar::52::52::52:
gordum bıtanem dedım hatta herhalde cok yorgun gelmedı dıye:27::27::27:allah kabul etsın canım .habıbtemız 31 martta turkıyeye ucuyor :10::10:umudumuz ankarada tedavıde suan:46::46::46::nazar:meddcezırımde klomen tedavısıne basladı.dıger kızcelerımde hepsı cok ıyı suan allaha sukur:46::46::46:

oy oy scoripionsummmm hamilee mi oy tebrikler sevindim gercekten:nazar::nazar::emir_bebek: , bende hala tIk yok insallah sira banada gelecek, sagol haberlerden ozledim yaa toplu halde konusmayi ,, umudum tedavisi nasil gidiyor ? :16::16:

ben daha çok yeniyim 3 ay önce doom kontrol hapını bıraktım... BAT 01/04/2013 belim ağrımaya başladı bugün, göğüslerde hassasiyet.. kasıklarımda arada agrı oluyoo.. midede yanma var .. :12: Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler :D

oy oy scoripionsummmm hamilee mi oy tebrikler sevindim gercekten:nazar::nazar::emir_bebek: , bende hala tIk yok insallah sira banada gelecek, sagol haberlerden ozledim yaa toplu halde konusmayi ,, umudum tedavisi nasil gidiyor ? :16::16:

valla bide bana sor kuzum nasıl özledim böyle toplu halde konuşmayı:27::27::27:
olcak kuzum sırasıyla olcak inşallah doktora falan gıdıyomusun canbonum:26:
umdum iğne vuruluyo şuan cumartesi yumurtacıklarına bakılcak mıs tekrardan eger ıstenılen boyutta ıse catlatma ıgnesıyle yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek sınıyorum diğer haftayada yanımızda olur :46::46::46::46:

valla bide bana sor kuzum nasıl özledim böyle toplu halde konuşmayı:27::27::27:
olcak kuzum sırasıyla olcak inşallah doktora falan gıdıyomusun canbonum:26:
umdum iğne vuruluyo şuan cumartesi yumurtacıklarına bakılcak mıs tekrardan eger ıstenılen boyutta ıse catlatma ıgnesıyle yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek sınıyorum diğer haftayada yanımızda olur :46::46::46::46:

insallah yine toplaniriz hepimiz ..,.:16::16:

canimmmm doktora ay basinda gidecez yine bakalim hayirlisiyla .. sukur hersey normal diyorlar ama tr vardim mi tr de de muane olmak istiyorm .. umudum insallah istedi sonuca varir canim ben cikiyorm yatacam hayirli geceler . kendine iyi bakkk:16::16::16::54::54::54:

ben daha çok yeniyim 3 ay önce doom kontrol hapını bıraktım... BAT 01/04/2013 belim ağrımaya başladı bugün, göğüslerde hassasiyet.. kasıklarımda arada agrı oluyoo.. midede yanma var .. :12: Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler :D

hadi bakalım hayırlısı olsun :16::16:az kalmış bata:46::46:inşallah meleğinin belirtisidir hayırlısı neyse o olsun canım:46::46::46::46:öyle canım rabbım nasıp eder ınsallah bızlerede:16:

insallah yine toplaniriz hepimiz ..,.:16::16:

canimmmm doktora ay basinda gidecez yine bakalim hayirlisiyla .. sukur hersey normal diyorlar ama tr vardim mi tr de de muane olmak istiyorm .. umudum insallah istedi sonuca varir canim ben cikiyorm yatacam hayirli geceler . kendine iyi bakkk:16::16::16::54::54::54:

hadi hayırlısı olsun canım:46::46::46:
temem bıtanem kendıne cok ıyı bak öpüyorum allaha emnaet ollll:54::54::54::54:iyi geceler:16:

gurbetkızçemmm..teşekkürederimmmm..amincanım darısı basınıza sağlıkla inşallahhhh
canımcım elbet hepimiz anne olucaz bigün..Rabbim kısmet etsin yeterki hayırlısıylaa:16::16::16:

Back
X