- Konu Sahibi medd_cezir
- #44.021
süperdi bence akşam akşam güldürdün benii.. Bundan sonra favori şarkımmm rampiii rampiii :d
![]()
hep gül bitanem benim

haydık ben kaçtım sizi seviyorum allaha emanet olunnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süperdi bence akşam akşam güldürdün benii.. Bundan sonra favori şarkımmm rampiii rampiii :d
![]()
gülchanm canım hakkında hayrlısı olsun benm diğer ablam 2yıldır bebiş için uğraşyrdu ve eylülde hamile kaldı bebek 3 aylıkken beyyninin gelşmdğni öğrendi ve aldrmk zornda kaldı oyzden herşyn hayırlısı olsun şuan dursa 8 aylık olcktı 1 ay sonra doğacaktı malesf olmadı[
ALLAHIM SABIR VERSİN
HİÇKİMSEYİ BEBEKSİZ BIRAKMASINN
canbonlarım nerdesiniz mari
kimsecikler gelmemiş daha![]()
Canım burası hamileler blogu mu ben yeniyim de nereye yazacagimi bilemedim he he ;D
kızçelerim gonzalezımle konuştum sabah gıtmışler doktora yumurtacıklara bakmışlarsağda 3 solda 2 yumurtası varmışş
küçük olupta gorunmeyen olabılır demıs doktoru yumurtacıkların boyutları 10-11mm arasıymıs suan
sonram cumartesı gunu tekrar bakılcakmıss17 -18mmde çatlatma iğnesi vurabılırım demiş doktoru
eğer cumartesi pazar pazartesi gecesı buyumus olursa
yumurta toplama işlemine geçilecekmiş hayırlısıyla
doktoru yumurtacıklarını çok beğenmişşş
net bulabılırse kkya kesın yazar gerçi telden yazmıs
işte böyleeee dualarımızı eksik etmıyelım inşallahhh
teyzoşlarımıııı zı alıp getırmeye az kaldııııı
![]()
ooh bu çok güzel bir haber çok sevndm az kaldı mutlu sons![]()
evettt çok az kaldııııınasılsın keserimmmm
![]()
evet canım hamilelerde var bebek bekleyenlerde var yeni evlenenlerde var doğum yapanlarda var laf lafı açıyo anlıycan
sen ne paylaşmak istiyordunki![]()
canım çünkü gebelik hormonu adetten 1 hafta sonra salgılanmaya başlıyo genelde.
kan testi için bata en az 2 gün kala
idrar testi için bat ve battan 1 hafta sonra belli ediyor tabı bu sadece genelleme idrarda gebelık olmayıp kanda bellı olanda varoyuzden bekle dedım sen yıne umudunu kesme batını bekle atın 2 gun gecerse bi test daha yaparsın oldumu canım.hadi hayırlısı olsunnn
![]()
ay kuzum benım cıkmak zorunda kaldım kusura bakma bıtanemiim canm bugün evdeym temzlk yaptım oturyrm sen nasılsn burası çok güzel orası nasıl güneş varmı
ozaman hoşgeldın aramıza hıcrancımmmOhooo o kadar çok şey var kiiii hamile kalmak istiyorum daha ne olsun he heeeee
tabi oyle çıkanlarda vardır ama her hamilelik bir değilki bitanemtesekkür ederiim canım rahatladım biraz olsun :)
inşallah ozaman çıkar olduysa bebiş :) forumları araştırdımda biraz hep yazmış kızlar adetime 1 hafta kala pozitif cıktı diye o yüzden takıldı kafama :)))
habıbtelerin habibtesiiiiiiselam canlarimmm nasilsinizzzz bu aralar canim cok skkin nete giremiyorummm...sizler nasilsiniz bugun biraz daha iyiyimm...![]()
slm kızlar nasılsınız![]()
oooooyyy hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tummmmm tummmm tummmmmm canim benimmmm hosgeldinnnnnnnnnn![]()
habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın canbonum nıye morelın bozuk bakemfındığım nasıl
![]()
iyiyim hayolotum sen nasılsınay kuzum benım cıkmak zorunda kaldım kusura bakma bıtanembugün burasıda cok guzeldı parçalı bulutlu dıyım ama yaz havası sanki acayım nemliydi hava
ne güzel tertemız olmustur sımdı yuvan
ozaman hoşgeldın aramıza hıcrancımmmrabbım en kısa zamanda meleğine kavusturur inşallah
tabi oyle çıkanlarda vardır ama her hamilelik bir değilki bitanemoyuzden sıkma canını hayırlısı hangısı ise o olsun
habıbtelerin habibtesiiiiiinolduki bitanem canın niye sıkkın ya anlat bakım yıne naptılar benım bıtanem canbonuma
melekim görüşemik yine ayrı düştükkkk
iyiyiz canbon sen nassın bakemm![]()
bilmiyorum canimmmm oyleee bir can sikintisi sen nasilsin habibtemmmm hci gorunmedin bugunn merak ettimmm bende bekliyorum oyleceee kimsecikler yok neredesinizzzz huhu habibteler