Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sagol habibtemmm sende cikiyordun alikoydum seni git birazdan gorusurzzz...insallah gecer...belki de icimdeki aci herneysee optum seni habibtem iyiki varsin varsinizzz:16::16::16::16:

bitanemmm ben de merka içinde kaldım, kocişim hadi hadi diyip duruyo çay için.. şimdilik çıkıyorum, ama aklım sendee :26:

bu arada liste süper olmuş scorpionsum ve hayalotummm ben 3000 ya varis çektim bugün :46:
bir de meryem suresi okudum Allah kabul etsin dularımızıııııı :16:

gurbetkızçem hoşgeldinnnn :46: naıslsın bitanem, özlemişim seni :16:

selam canim kusuruma bakma gormedim yazdigini ... allaha sukur iyiyim is guc iste hafta sonu evdeyim .. bende sizleri özledim canim sen nasilsin?

çalışmak güzel ama evde oluncada sıkılıyo insan dimi:8::8::8: baştan beri eşimle kız olursa feyza olsun demiştik şimdiden feyza dye konuşmaya bile başladık:1::1::1::1: şu an aklımızda olan o yani. suyum hala az bu arada.10.haftamda bi kere doktor suyun iyi demişti ozamanda kesem sarkmıştı kanama nedeniyle.bende kendimce kesem sarktı diye az su içmeye başlamıştım.dün gittiğimde yine suyun sınırda dedi..canım skılıyo ya böbrek yada akciğerlerinde bi sıkıntısı vardır dye endişeleniyorum:14::14::14:

Feyza gercekten güzel bir isim .. :16::16::16: Canim kötü seyler dusunme , olumlu dusun canim benim insallah hersey yolluna girecek en kisa zamanda... kendine cokk dikkat et..:16::16::16:

ben tesbihimi astım ama sela okunduğu gibi başladım daha bitmeden ezan okunmaya başladı beni bir ağlama tuttu yetiştiremedim vaktinde diye:5::5::5:
ama yınede astım tesbihimi:16::16:
inşallah kabul olur niyetim:16:
allah razı olsun senden :54:

Allah kabuletsin canımmmmm..olacak emin ol olacakkk...o tesbihi yerinden alırken de ağlayacağız eminimmmm

hamilelikten oncede cok duygusaldimm...simdi birseyler eksik...her zaman eksik birsey konusursam susamam...aglama habuibtemmm kusuras bakmayin canlarim yaa ilaclarimi icmeye calisacam 2 gundur icemiyorum..:50::50::50::50:

oyy canımmm sen sussan da ben seni o kadar iyi anlıyorum kiii.ah habibtem ahhh..keşke yakın olaydık ta sana sarılsaydım beraber ağlasaydıkkkkkk:14::14::14::14::14::14::14:

gurbetkizcemmmm nasilsinnnnn ahh ne ozledim seni nerelerdesin cok ozlettin kendini nasilsinn iyiyimisin habibtemmm:16::16::16::16::16:

oyy canımmm sen sussan da ben seni o kadar iyi anlıyorum kiii.ah habibtem ahhh..keşke yakın olaydık ta sana sarılsaydım beraber ağlasaydıkkkkkk:14::14::14::14::14::14::14:

ahhh scorpimmmmmmm canimsin sen yaaa..bende seni cok iyi anliyorummm...allah teyzosumu korusun:26::26::26::26:

sagol habibtemmm sende cikiyordun alikoydum seni git birazdan gorusurzzz...insallah gecer...belki de icimdeki aci herneysee optum seni habibtem iyiki varsin varsinizzz:16::16::16::16:
olsun kuzum bak geldım yıne :29::29::29:asılsın ıyımısın bırazdaha ılaclarınmı içtinmi:29::29:
Allah kabuletsin canımmmmm..olacak emin ol olacakkk...o tesbihi yerinden alırken de ağlayacağız eminimmmm

inşallah kuzum benimmm:46::46::46::46:valla yazını okurkende ağladımmm:1::1::1:ne olcek bızım bu halımızzz:16::16::16::16:

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1meryem /3000 ya varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

bitanem meddcezırımı ekledim ama sen yine gelince bi bakarsın scorcipim:54:

hayalotumm hosgeldinnnnnn...kardeslerimi gordummmm daha iyi oldummm simdi konusuuyoruzz onlar bana desten ben onlaraaa desten veriyorummm..cok ozlemisimm..:26::26::26::46::46::46::46::46:

ben geldim canlarımmm :10: nasılsınız bakalımm :16:
alpınıımmmm çabucak yanına döneyim diye çoook hızlı içtim çayımııııı
iyi misin bitanem benimmmmmmmmm :26:

hayalotumm hosgeldinnnnnn...kardeslerimi gordummmm daha iyi oldummm simdi konusuuyoruzz onlar bana desten ben onlaraaa desten veriyorummm..cok ozlemisimm..:26::26::26::46::46::46::46::46:

hoşbuldukkkkkkkk:52::52::52::52:
habıbtemmmmmmmmmm çok sevındımmmmmmmmm kuzummmmmmmmmm:48::48::48::48::48:
allahım sizileri ayırmasınnnn canım habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:

slm kızlar ya bişiy dycem bugün test yaptım sabah ilk idrarla bellii belrsz ikinci çizgi çıktı ama öğldn snra tekrar yaptım ama çıkmadı test mi bozktu yoksa sabh idrarı oldğndan mı anlymdm akşm eşim glince onada göstrdm o da gördü valla kafm karştı

Son düzenleme:
slm kızlar ya bişiy dycem bugün test yaptım sabah ilk idrarla bellii belrsz bir çizgi çıktı am öğldn snra tekrar yaptım ama çıkmadı test mi bozktu yoksa sabh idrarı oldğndan mı anlymdm akşm eşim glince onada göstrdm o da gördü valla kafm karştı

ayyy çok heyecanlandım şimdi bitanem yaaaa :18:
adetine 3-4 gün vardı di mi kuzuummmmm:52: yarın sabah ilk idrarınla tekrarla bi, ayy inşş güzel haberlerini alırız bitanem yaaaaa:16:
inş test bozuk değildir bitanem,belki idrara yeni yeni geçmeye başlamıştır hcg.. sabah idrarında çıkması ondandır bitanemmmmmm :16:

ben geldim canlarımmm :10: nasılsınız bakalımm :16:
alpınıımmmm çabucak yanına döneyim diye çoook hızlı içtim çayımııııı
iyi misin bitanem benimmmmmmmmm :26:
hoşgeldınnnn canbonum :54::54::54:afıyet olsun kuzum nasıl gıdıyor klomen:46::46::46:
slm kızlar ya bişiy dycem bugün test yaptım sabah ilk idrarla bellii belrsz bir çizgi çıktı am öğldn snra tekrar yaptım ama çıkmadı test mi bozktu yoksa sabh idrarı oldğndan mı anlymdm akşm eşim glince onada göstrdm o da gördü valla kafm karştı

bi var bi yok yani oldu hesap:26:keserim bat neydi liste yokkya unutuyorum hep :25:gonzalezım donsun tedavıden de yapsın yıne lıstemızı:16::16::16:

ayyy çok heyecanlandım şimdi bitanem yaaaa :18:
adetine 3-4 gün vardı di mi kuzuummmmm:52: yarın sabah ilk idrarınla tekrarla bi, ayy inşş güzel haberlerini alırız bitanem yaaaaa:16:
inş test bozuk değildir bitanem,belki idrara yeni yeni geçmeye başlamıştır hcg.. sabah idrarında çıkması ondandır bitanemmmmmm :16:

canm evet ellerm titredi valla batım salı günü 26 mart eşim pazartesye kadar bekle dyo

canm evet ellerm titredi valla batım salı günü 26 mart eşim pazartesye kadar bekle dyo

aslında en sağlıklısı batı beklemek ama maalesef kendimize söz geçiremiyoruz ki bu konudaa... bat yaklaştıkça sabrımız tükeniyo sanırım :1:
kuzummm eğer çok aklına takılcaksa yarın hemen kandan baktır bi, beklemek zor yaaaa:34:

piorim keserim hoşgeldınızzzzz:46::46::46::46::46::46:

slm kızlar ya bişiy dycem bugün test yaptım sabah ilk idrarla bellii belrsz ikinci çizgi çıktı ama öğldn snra tekrar yaptım ama çıkmadı test mi bozktu yoksa sabh idrarı oldğndan mı anlymdm akşm eşim glince onada göstrdm o da gördü valla kafm karştı

Datliiii hayırlısı olsun hakkında.....

hoşgeldınnnn canbonum :54::54::54:afıyet olsun kuzum nasıl gıdıyor klomen:46::46::46:

bi var bi yok yani oldu hesap:26:keserim bat neydi liste yokkya unutuyorum hep :25:gonzalezım donsun tedavıden de yapsın yıne lıstemızı:16::16::16:

evet canm ya:) baklm bi pazartesi olsunda benm bat salı günü umudum hayırlısyla gelsnde yapıvrsn

Back
X