Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım umudumun tarnsferi sabah 9da iptal edilmiş.
döllenen yumurta gelişme göstermemiş.transferde olmamış.
konuşamadım kendisiyle ama faceden cevap yazmış .
allahım sen yardımcısı ol umudumuzun :14::14::14::14:
amın kuzum amin..
canım hayırlısı olsun diyeyim üzülme bu ay olmadıysa bırdahakı ay.bu kaçıncı gunundu priorim?

Bat a 1 NISAN.. Ama regl belirtisi yok... Hayırlısı Allahtan artık..
Umutt gelseydi bi..

slm kızlar :16::16:
:16: hayolotum umudumun transferi iptalmi olmuş :50::50:ay çok üzüldüm:14::14::14::14: şimdi okudumda ....

bende pek bir şey bilmiyorum canım ama ıptal olduğunu bılıyorum sadece:14::14::14:

hayolotum inan çook üzüldüm çünkü bizim sorunda umudum ile aynı o bana umut olacaktı şimdi ne olacak ki inan aklıma geldik çe dua etmiştim ona...
allah sabır versin demek ten başka sözüm yok biliyorum çünkü yaşadıkları çook zor............:14::14::14::14::14:

cnm merhaba nasılsın?ben bugün regli oldum.çok üzgünüm.sana bisey sormak istiyorum.belki bilgin vardır diye.biz bu ay aşılamaya karar verdik.ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum.bildiğin güzel bi yer varmı?offff ne yapcamı bilmiyorum..:26::26::26::26:

üzülme esilammm..doktoruna danıştınmı cnm..o sizi yönlendirir belkiiii:26:
ben de hamile kalamasam hazıranda düşünüyordum ama yer araştırmamıştım..tüp bebek merkezleri mi yapıyor acaba..aşılama basit bir işlemmiş zaten..çok araştırmıştım nasıl yapılıyo diye

üzülme esilammm..doktoruna danıştınmı cnm..o sizi yönlendirir belkiiii:26:
ben de hamile kalamasam hazıranda düşünüyordum ama yer araştırmamıştım..tüp bebek merkezleri mi yapıyor acaba..aşılama basit bir işlemmiş zaten..çok araştırmıştım nasıl yapılıyo diye

cnm benim sürekli gittiğim hastanede de yapıyorlar.ama küçük bi hastane ve çok kalabalık açıkçası çok fazla güvenemiyorum.cnm sende bi problem varmıydı.tedavi görüyormuydun.benim bi defa yumurtlama takibi yapıldı.çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum.

cnm merhaba nasılsın?ben bugün regli oldum.çok üzgünüm.sana bisey sormak istiyorum.belki bilgin vardır diye.biz bu ay aşılamaya karar verdik.ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum.bildiğin güzel bi yer varmı?offff ne yapcamı bilmiyorum..:26::26::26::26:

üzülme esilam hayırlısı olsun.canım bende aşılama yaptıracam ama kırmızıları bekliyorum rahım fılmı için:31:
bende bılmıyorum esilam okadar yer baktım ama karar veremedim hiç:50:
sanıyorum eşlerimizle böyle yerleri dolaşıp bilgi almalıyız önce neler yapılacağı ve fıyat bılgısı:26:

Back
X