üzülme desemde ne söylesemde şuan boş biliyorum canım içindeki acı geçmez şuan sadece zamana ihtiyacın var... Vardır elbet bundada bi hayır canım sakın eşini suçlama.. üzüldügünü belli etmezler ama içten içe bizden daha çok üzülürler eşimden biliyorum.... HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM.. belki benimde olmıcak hiç kimbilir.. sana şuan bu fikrim saçma gelir belki ama evlatlık almak gibi bi düşünceniz yokmu?? o kadar çok kimsesiz, sevgiye aç.. sıcak bi yuvaya hasret çocuklarımız varki....ben eşime şimdiden diyorum ama o biraz daha beklememi söylüyo...ÜZÜLME CANIM SEN ÜZÜLÜNCE HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLÜYORUZ a.e.ol k.i.BK
o konuyu hiç düşünmeyiz.. insan yeri geldiği zaman kendi çocuğuna kızabiliyo, o alınan çocuk kendini suçlu hissetmez mi zaman sonra, hem aldınız beni, hem kızıyosun, fln... denilmez mi.. ??
zaten belli bi yıpranmışlığım var.. pskilojik durumda nasıl ruh halim elversin ki, çocuk zıttına zıttına birseyler yapsa,, o çocuğa sinir olmaz mısın .. bakmak istemezsin,. hor görmeye başlarsın.. o yüzden bu saatden snra ruhum zaten bozulmus..
ha olmus olsa, kendimin diye, bunca sıkıntımın üstüne sağlıklı bebğim oldu çk sükür diye evlat bakılır..
hem görümcemin görümcesinin de zamanında, yaklasık benim yaşlarımdayken asılama yaptırmıs, 1-2 neyse..
eve göndermisler, zaman sonra aramıslar, bi tutdu demisler bunlar bi sevinmis.. zaman sonra bir daha tel geliyor ki..
tutan sizin ki değildi,. bskasınınmışş tahliller karısmıs.. yani bu kadarr hasta psikoyojisine önem veriyolar işte.. ya hastanın kalbi dursa o anda ne olacak bunu hiç düsünmüyolar tabi ??
sonra bir sevinç.. sonrasınad bir yıkım.. o esnada onunda görümcesi hastanede hemsireymis.. o demis yeni doğan çocuk var annesi doğumda kaybetit diye.. istersen ona annelik yap evlatlık alın.. onlarda o an ki ruh haliyle, almıslar... ama simdi kız 17 yaşlarında.. etmediğini bırakmıyo suan ki anne-babasına.. çok asi oldu ,. odasında olmayan yok. durumları da iyi.. kız yine asi, yine asi.. sanki annesini onu alıp bakaıp büyüten öldrdü..
o kızın babası ve 3 erkek kardesi daha varmıs.. ben olsam yollarım oraya, gerçek babasının durumu pek iyi değilmis.. birde babanesi varmıs , smdiki halini görmek isbtiyomus.. ama kız nedense gitmiyo.. smdilerde de fıstık gibi kız oldu ama neye yarar, ona bakan kisilere asi olduktan sonra..
kadın hastalık sahibi olacak yazık yani.. zaten rahimden ameliyat oldu..
birede evlatlık alma işinin bir bska boyutu daha var.. dini yönden de sakıncalı bir durum..
kız olursa ergenlikten snra babaya haram.. erkek olursa ergenlikten snra anne ye haram ..
benim en küçük dayımla- yengemin de olmuyo yaklasık benim doğduğum zamanla evlilier.. tabi onlar normal ilaç tedavisi görmüş yılların o zamanında..bizim bu
tüp bebek tedavilerini onaylamıyolar ..hatta bana kızıyolar ..nysee..
bu bütün saydığım sebeplerden esimle ben kabul etmeyiz yani böyle birseyi ..